Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
vally spune:
Alinatinem pumnii 
Giova ooofffff...sper sa treaca repede bubitele sa nu va mai chinuiti...
multumim pt actualizarea listei 
Crixia 

DariaIoana scoatem agitatele pentru maine 

bafta multa!!!nastere usoara! te asteptam cu vesti si pozici 

Missy multam' 
cu mainile asa patesc si eu dimineata 
acum pot sa pun si eu AMR 3 ZILE ![]()
Cezariana 14.08.2009
vally
s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
vally spune:
buburuza am vazut pozicile cu Serban
doamne cu scump este
doarme asa frumos
iti vine sa-l papi...![]()
de mamidevladut stie cineva daca a nascut ?
vally
s39
Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...
)
AMR 3 ZILE
Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 6 zile
micaalsa spune:

Profit de faptul ca mi-e la plimbare gasca si-s singurica, sa citesc si sa scriu 2 randuri
Citesc in diagonala mai mult, ca de raspuns la fiecare in parte nu apuc niciodata
Toata stima mea pentru fetele care reusesc si lucrul asta 
Alina, imi pare tare rau pentru problemuta voastra, sper sa fie doar o mica problemuta sau chiar sa se fi inselat. te asteptam cu vesti, bune, sper din toata inima.
Giova, deci ati ajuns la dr. Cum am zis, macar stii o treaba, ca de-asta si eu am preferat sa merg sa aud o parere decat sa stau si sa astept sa-i treaca. Ei is tare sensibili acum.
Noi sambata avem botezul. Tare-s relaxata, nu-mi bat capul de nimic. Nu stiu de ce-s asa ... Cu restaurantul n-am treaba ca socrul meu se ocupa, facem la noi la restaurant ...cu biserica nasii ... vedem noi, bine-a fi
Fug acum ca mi-a ajuns trupa acasa
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora
Nasterea printesei
micaalsa spune:
Giova, daca vrei lumanari mai deosebite, uite aici: http://www.lumanarivmg.ro/produse.htm
Noi tot de la ei am cumparat pentru cununii si botezuri, is super faine.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora
Nasterea printesei
CriPOD spune:
Alina, te strang in brate si ma gandesc la voi! Sa fie bine!
Patricia, surprise!!!, felicitari pentru asa o nastere eficienta si pt bebelusul tau minunat!
Sa va traiasca Andrei Daniel o viata lunga si implinita, sa va bucurati de el in fiecare moment! Refacere rapida, laptic bun si bebe linistit!
Felicitari alus, mihaStroescu, felicitari, bebelusi sanatosi, linistiti si lipsiti de colici! Sa va traiasca fericiti!
Niste
pentru cine se pregateste de marea intalnire!
Motana, a facut vaccinul de hep b. Sa stii ca lactatia e mai buna dimineata si seara, din cauza oboselii si utilizarii, e mai putin, de-aia multi din bebei, la inceput, seara au cluster feedings. Schimba timpul de plimbare, e cea mai rapida solutie. Ca sa mulgi mai mult, asigura-te ca ai let-down cand pompezi, altfel dai in gol si fara spor. Eu de asta nu pot pompa mai mult de 20-30, ca nu pot avea let-down decat de la bebe.
Alinutza, eu n-am inteles de ce te mulgi si-i dai cu sticla si nu pui bebe la san. Sper sa-ti iasa miscarea. Vai si l-am vazut pe Eric, e asa de dulceeee si frumoooos!
Cred ca esti mandra peste cap de creeatia asta, tu arati bine de tot in coltul de foto in care apari!
Mai vreau poze!!!
Misto ca va da instructiuni de la spital, pe "vremea mea" nu iti dadeau nik. Multe sfaturi bune! Totusi, ma uit la "instructiuni" si nu pot sa nu ma mir... tot maintenance ala la bebe se face la modul regulat??? Eu prefer sa votez cu "scoala" care sustine ca unele parti ale corpului vin cu features de "self cleaning". Ma refer la alea care au mucoasa proprie, cred ca natura stie mai bine.
Am mai vazut poze de bebei superbi, galarina, buburuza, nusy, si nu mai tin minte acum, dar m-am uitat la toate si am vazut niste frumuseti de copilasi!!!
Pooh, eu nu prea il tin sa ragaie noaptea. Uneori, rar, ii dau sa manance in scaun si atunci, da. Sau daca face kk noaptea, ca oricum ma dau jos din pat. Dar de obicei ii dau intinsa si doarme cu mine si nu il mai iau la ridicat sa nu-i dau idei ca se poate trezii.
Eu vin mandra nevoie mare sa declar ca nu "e" prosti astia cu datul de papa la cerere. Dupa ce-a stat o luna puiul atarnat de boobs si-a mancat oriunde de la doua ore, la fiecare ora si incontinuu cate 6 ore, iata ca de joi a crescut mare baiatul. Mananca la 4 ore, sta in playard si se joaca, se uita pe pereti cu orele, iar noaptea doarme cate 6-7 ore fara pauza. Asa DA! Se face 3, 4 dupamasa si el inca n-a plans. Mai vrea "suzeta" uneori, rar si nu-i pun restrictii, dar atunci nu inghite. 
Apropos de suzeta adevarata, muncesc greu la proiect... am cumparat 4 feluri diferite deja si nici vorba sa funsctioneze. Acum i le tot var in gura, sperand, dar nu cred ca am sanse...
Ma duc acum in treaba mea.![]()
Pup!
Giova spune:
Vally putin a mai ramas.
Micaalsa mersi de link...poate la botezul lui Edi sa cumpere nasii ca sunt din Cluj. Pt. Eric nu ma mai stresez sa comand...punem flori si va fii ok.
mQQm eu nu ma mai stresez cu suzeta. daca nu o tine acum cand are colici, mai incolo nici nu o mai primeste.
fug la masa,
, pe maine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Motana spune:
Intrebare: cum sunt scoicile de la AVENT? Cine are si daca is bune, alea de colectat laptele? Adica se pun pe san si se sustin singure, au ceva ventuze sau trebuie sustinute de sutien? Ca mi-as lua pt noapte cand picura cam mult, dar daca tre' sa port sutienu noaptea
nu ma arunc, ca nu il suport. Pls help!
mQQm, as schimba ora de iesit la plimbareala dar cand.. ca in rest e cald de mori... de la 10 am incepand deja nu mai poti iesi, si noi, fetele, ne trezim pe la 11, nici n-as trezi-o ca sa o plimb, si nici io nu ma impac cu sculatu' devreme dimineata. 
Suzeta nici la mine nu o vrea, nu stie saraca sa traga din ea
i-am dat-o numa la baita si dupa, ca plange rau, incearca sa molfaie ceva dar ii cade, tre sa o tin io cu o mana... acu vad ca isi mai apuca dejtu al mare si il mai suge din cand in cand, tot la baie... Oricum aseara i-am dat sponge bath, ca sa nu o mai stresez, asa am citit, si apoi incerc iar baie normala sa vedem cum reactioneaza.
Ce marfa cu Pepitu', de treaba tare, si-a facut el program, brava la el, tine tare la mami lui! 
Alina, pupici,
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Nico29_79 spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa urez felicitari prospetelor mamici din ultima saptamana, sanatate , recuperare rapida si mult laptic! 
Bun venit pe lume bebeilor, sa fie cumintei!
Am mai vizionat niste minunatii de bebelusi
Doc ne-a chemat la spital pe 12 aug cu bagajel la 8.30 am, mai mult ca sigur ca o sa ne opreasca, asa presimt eu..m-am pregatit psihic pt ziua cea mare(cred eu)
..
Fetelor de cateva zile imi este greata si vomit uneori, nu stiu ce sa mai mananc..Am auzit ca sunt normale greturile in ultimele saptamani de sarcina..Imi dat un sfat va rog? As vrea sa ma duc fresh la spital, nu cu oboseala si cu greata peste mine:(..Multumesc anticipat
Nasteri usoare fetelor care se pregatesc sa nasca in urmatoarele zile!
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
AMR 2 zile
CriPOD spune:
Nico, eu nu stiu, dar uite ca nu mai e mult.
Motana, how about seara mai tarziu la plimbare? Eu ies si la 10, 11 cu carutzul in parc uneori (da' io's mai cucu
). Am uitat sa zic, de 3 bai nu a mai chitzait, a stat si la cremuit, inainte spalam urlatoarea cum puteam si fugeam iute. Cred ca se aplica lozinca... fiecare cu ritmul lui, al meu se pare ca natural acum s-a maturizat pt astea progrese.
De vaccinuri as zice, da' n-am loc.
Io am hotarat sa le fac majoritatea, un pic decalate si sa aleg brandul. Am scris mai mult la maple-syrup babies, penultima pagina cred. Daca vrei sa intrebi ceva exact, shoot, dar nu vreau sa poluez sub asta cu filozofii vaccinice.
Giova, fericire pe capul lui Marco acolo. Da' si pe-al tau, ca porumbeii sunteti!![]()
Cu suzeta eu as insista, ca te mai salveaza in situatii critice, in plus n-as vrea nici sa-si suga degetele, nici sa fiu eu singura suzeta pe termen lung. Si el deschide gura larga, vorba Denisei, oare de ce nu fac astia suzete in forma de boob, le e frica sa nu umblam in public cu ele...![]()
Mai insist cu un model pe care daca i-l var in gura imediat dupa ce retrag sanul il tine un pic, alte modele nu mai sunt de cumparat.
pooh spune:
Huh,MQQM,plimbare la 10-11 seara?Eu nu stiu cum sa-l prostesc si sa reusesc sa-l culc pe la 22...ce sa zic,azi a adormit fix la ora 00,sunt rupta si trebuie sa sterilizez si pompa
.Mi-ar placea sa se culce mai devreme si sa se trezeasca mai devreme,dar nu ma lasa sa ma bag peste programul lui....In sept. incepem gradinita cu Timea si max. la ora 21 ar trebui sa fie in pat....si sa se trezeasca la 7....si noi la fel

Si eu sunt pro suzeta,al meu o mai acepta,doar ca nu stie s-o tina,o scapa din gurita si nervi si urlete![]()
Cochetez cu ideea de a-mi achizitiona un wrap/sling,inca nu m-am hotarat...ma mai documentez,nu sunt fff. incantata de siteul cu wrapuri din ro.....cica materialul e prea gros si prea rigid
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)