Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
ivanoiuadela9 spune:
Alina stai linistita , poate pana la urma totul va fi bine .
Alinutza78 mie nu mi-au facut nici un fel de anestezie si nu m-au lasat cu lacul pe unghii si trebuia sa ai unghiile taiate din carne . Cred ca depinde de fiecare spital sau clinica in parte .
Noi suntem cumintei , veni mamaia de dimineata de ne facu baie si de la 11.30 la 15.30 dormiram legati fedeles.
Voi de cate ori le dati ceiut ? Eu doar o data pe zi .
Giova spune:

eu sunt putin necajita...bb Edi e plin de bubite de cateva zile, azi s-au extins si pe spate si la dermatolog cu el. Mi-a zis ca totul a inceput de la eritemul fesier (a facuut kk peste noapte si nu l-am schimbat, dormeam dusi amandoi
). Ne-a dat violet de gentiana sa punem pe rana de la fundic si o crema preparata in farmacie, diseara merg dupa ea. sa speram ca scapam de bubitele astea pacatoase. era asa curat pe fata si acum e plin de ele...si in cap are saracul
.
Cam la fel ca si Teodora Micaialsa...o fi ceva in aerul de Alba iulia
.
In rest...alerg dupa invitatii de botez, caut modele de lumanare la botezul finului.
Marco e ok, mananca, se joaca, un cumintel. Umbla de la o bunica la alta...de afara sus si tot asa.
Aseara am intrat in gmail si am vazut 2 papusi de fetitze...Moni sa-ti traiasca printesele tare dulci sunt, iar imbracate cu rochitele alea...m-am topit toata, ce mai
.
Alinutza am vazut si pe frumosyl eric cum statea el cu ochii deschisi din primele zile
. si pe Vladimir al Corneliei in primele minute din viata puiului.
Alina tin pumnii sa fie totul ok, of doamne.
Galarina sa va traiasca printesa, e o dulceata de fetitza.
incerc sa mai citesc din urma si revin...sau sa completez lista...habar n-am ce sa fac mai intai.
cred ca trec la alaptat, ca s-a trezit bb.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
CRIXIA spune:
Alina poate totusi e o greseala!! Pe mine ma cutremeura astfel de vesti, ca mi-au descoperit la analizele trim. I si m-a socat efectiv, nu credeam!
Te inteleg prin ce treci, dar poate totusi NU!! Ai grija de psihicul tau, ca poti pierde lapticul!
Galarina ce puiuta frumoasa/ falcoasa ai! Pare fata de treaba, nu cred ca are de gand s-o chinuie pe mami!
Giova urate bube...off, deja eritem! Suflam sa treaca! cum zicea si ALinutza, Tridem-ul e bun, doar sa nu fie Edi prea mic, pielea prea sensibila. Sa treaca cu ce v-a dat dr dermatolog!
Vally vezi la orizont momentul! Vineri, 14, wow!
Cris mami de Alexia &
+37 sapt 
Giova spune:
Pooh eu mai pap dulciuri...ma cam abtin, ca la Marco am bagat la greu si asa m-am ingrasat in loc sa slabesc.
Alinutza bune sfaturi ai primit din mat., multe le-am aplicat la Marco.
Adela hormonii isi cam fac de cap...asa ca n-ai ce face...daca iti vine sa plangi, fa-o. Stiu ca ti-e dor de Luiza, dar iti va fii greu cu amandoi, mai bine ca prefera sa ranmana la tzara.
Coccorina la noi nici Gripe water nu mai functioneaza
. cand il doare burtica plange, efect are masajul...atata tot.
Alinutza ma bucur ca ai laptic.....doamne ajuta. acum la inceput e mai nasol, pe urma laptele se regleaza in functie de cat papa bebe, dar tot curge din celalat in timp ce el papa din unul. eu il mulg pe cel ramas, si asa congelez laptele. al meu papa doar dintr-un san. asa papa si marco, o fi destul de gras si mult, caci kg a pus pe el.
Lorelay hai ca mai e putin. si daca vine bb acum e ok, ai 39 sapt. rezista!
Alus felicitari mamico! refacere rapida si mult laptic!
Theea caruciorul e misto, sa-l stapaniti sanatosi.
Bafta viitoarelor mamicutze

ma bag la actualizarea listei, daca tot mi-a trimis datele Alinutza
.
_
Gio
de
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina Fetele,in primul rind,multumesc din suflet pt urari .Am fost atit de fericita...Din pacate,sunt darimata.De 3 ore pling continuu.In drum spre casa,m-au sunat cei de la Vita 34(firma de recoltat cel stem) care mi-au gasit anticorpi de hep C in cordonul ombilical.La 17 mergem toti sa ne facem analizele,rugati-va pt noi. Am plecat la farmacie sa inchiriez o pompa Medela. Va pup, Alina,mami de printesa si baby ![]() |

Alina, pentru voi....sper sa fie totul ok si sa fiti toti sanatosi

Corina de printzesa
www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle(29.07.2009)
buburuza1979 spune:
mai dau si eu un semn ![]()
scurt ca tocmai a facut piciul oki si e urlator de foame
am descoperit remediul pt colici ... ia uitati aici ...
2 valize in gara

asa dormim noi ziua cand ne doare burtica 
noutati:
-de o saptamana am ajuns sa alaptez exclusiv 
-de 2 nopti bubu doarme cam 5-6 ore legate ... papa in jur de ora 1-2 noaptea si pana pe la 7 dimineata doarme de rupe patul 
e un cumintel de nici nu mi-am imaginat ... manca-l-ar mama pe el de pui mic
de 2 zile si colicii sunt mai ok... sunt zile si zile ... poate insfarsit infacolul isi face efectul ...
am avut acum vreo 4 zile niste crize urate si i-am dat Bonnisan care mi s-a parut mai apa de ploaie ca infacolul asa ca am revenit la astalalt si vad ca a inceput sa ii fie mai bine ... iese bine afara si trage mai nou si o gramada de partzulete si doarme mult mai linistit.
noroc ca colicii nu vin noaptea ... cel putin pana acum .. doar ziua ne mai chinuie !
- acum am inceput si noi sa socializam si imi face tot felul de jucarele si vbeste pe limba lui cu noi 
sunt topita 
fetele cu probleme la sfarcuri... va zic din experienta proprie:
am renuntat la mameloanele de silicon pt ca bebe nu tragea bine cu ele si obosea repede si adormea flamand...
primele zile a fost crunt pt ca nu aveam sfarcurile formate dar am strans din dinti si l-am pus asa pe bebe la tata (urland in mine de dureri) si dupa o sapt incet incet au inceput sfarcurile sa se formeze singurele si au disparut si durerile iar bebe e un fericit si papa de rupe
asa ca va recomand rabdare multa si putere sa treceti peste perioada de dureri care TRECEEEEE !!!! si dup-aia toata lumea e happy ![]()
in incheiere va pun AICI
pozici noi cu minunea mea 
multi pt moment ca tb sa il mufez ca scoala blocul 

Thea
de minune mica Serban Alexandru
15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
ma pregatesc pt. maine, desi imi e cam frica, ruga mea va fi catre Dumnezeu, sa ma ajute sa scapt cu bine si cu o fetita sanatoasa !
la anestezie dr. anestezist decide ce fel imi va face dar eu as opta pt. rahie pt. ca epidurala am inteles ca poate sa nu prinda;
Mirclau- ti am trmis PM, poate vii maine pe la mine
Lucia-
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.39 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
cezariana 11 august 2009
Giova spune:
gata, am reactualizat lista....fug la salon sa ma programez la mani/pedi.
_
Gio
de
eumada spune:
DARIAIOANAXX curaj..cu dumnezeu inainte....stiu ca e greu..stiu ce simti pentru ca asa simt si eu..
Dumnezeu o sa ne ajute pe amndoua si pe toate cele care avem dfe trecut prin nastere....
Eu ma pregatesc pentru vineri..si mi-e frica dar gandeste-te ca maine vei fi mama....mama

eu nu stiu aproape ce-0i cu mine...
hai curaj(si eu de colo care imi tremura bikinii pe mine..
)
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
AMR 4 ZILE CU TOT CU LUNI,ADICA AZI....
eumada spune:
DE fapt merge ceva de genul...."curaj gaina ca te tai.."
facem haz de necaz ca uite...asta e...poate dumnezeu ma ajuta..ne ajuta si vom fi cele mai fericite mamici..
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
AMR 4 ZILE CU TOT CU LUNI,ADICA AZI....