Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele, sunt o mamica de la pitici mai-iunie 2004

Am primit mesaj de la Alus.
Duminica la ora 21.15 a nacut un baietel. Cantareste 3080 g si masoara 53 cm.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

tot o viitoare mamica de fetita care o asteapta ca pe sufletelul ei. dar nimic...
ieri am fost la Felix in padure unde am copt vinete, ardei, porumb si am facut si o mamaliguta cu ficatei la ceaun. Mmmmm ce bun a fost
Acum tocmai ne-am intors de la pedichiura ca ramasesem cu ea nefacuta si m-am gandit ca poate de aceea nu vine printesa mea
Fetelor eu NU MAI POT. Parca organismul meu nu mai poate duce sarcina. Imi este din ce in ce mai rau, ma dor toate oasele, am inceput din nou sa ma umflu, burta parca mi s-a ascutit (nici nu stiu cum sta acolo) si abia mai merg. Dimineata ma trezesc cu dureri mari de maini si picioare. Mainile nici nu le pot face pumn asa de rau ma dor degetele.
Felicitari noilor mamici. Uite ca si Patricia isi strange zmeurelul in brate.
Multumim Andreea pentru informatiile postate, le-am memorat.
succes fetelor care nasc saptamana asta

38+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Ziua buna felicit si eu noile mamici si bun venit zmeurelelor.

Noi tot 2 in 1 suntem si desi am avut o sarcina usoara acu declar cu inima pe inima ca nu mai pot.Gradina cu morcovi cu tot e si la mine instalata Plimbari lungi facem si noi dar fara vreun efect pupa nu vrea sa vina si gata.Aseara am iesit la o plimbare usoara si mi s-a pus un junghi in spate de mi-a amortit tot piciorul ,daca nu ar fi fost sotul cred ca as fi cazut caci nu mai puteam sub nici o forma sa pun piciorul in pamant. Ma prins si o raceala frumoasa de vreo 2 zile dar sper sa treaca repede. Dureri ca la ciclu mai am si eu din cand in cand dar mai mult noaptea si nu prea puternice.
Joi avem si noi control sa vedem ce zice caci ultima data mi-au zis ca fata e mai mare cu vreo saptamana si daca e mai mare de ce nu vrea sa vina??De abia astept sa o tin in brate nu prea mai am rabdare iar sotul se roaga de ea sa stea pana pe 16 cand implinim un an de la cununia religioasa.
Vally si mie imi zice lumea ca parca as avea baiat ca am burta tuguiata acu .Sper sa ramana fata caci altfel o sa trebuiasca sa il imbrac in rochite pana pe la 3 ani

Am facut comanda si noi de carut dupa indelungi negocieri si acu asteptam sa vina http://www.quinnybuzz.org.uk/quinny_buzz_3_breen.php

ma duc sa vad ce sa fac de mancare cu toate ca nu am chef de nik

38+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna mamici si zmeurici!

Felicitari proapetelor mamici si mult curaj celor care urmeaza. Mult a fost putin a mai ramas!

Am ajuns si noi acasa de miercurea trecuta si incercam sa ne facem un program. Am nascut in 2 ore, fara pic de durere, nu credeam ca exista asa ceva. Plus ca am scapat si de taietura, am doar o mica sutura care nu doare deloc.

Bbelina e o dulce, chiar daca sta mai mult atarnata de mine si nu dormim decat jumatate de noapte. Sper in vremuri mai bune, are abia 8 zile

Am citit acum ceva vreme de o recomandare pt Colic Baby. L-am cumparat si eu, dar sunt cam vagi indicatiile: 5 ml in apa sau alt lichid??? cata apa sa folosesc, ce alt lichid?? voi cum il dati?

Sper sa ma pun la punct cu ultimile pozici, sunt convinsa ca toti zmeureii sunt niste frumosi

Avem si noi cateva poze mai jos. Daca aveti timp, enjoy!

http://family.webshots.com/photo/2572768390060248632acJRgE

Va pup!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

galarina colic baby il poti pune cu putina apa si sa-l dai cu seringa, sau il poti pune in lapte.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,in primul rind,multumesc din suflet pt urari .Am fost atit de fericita...
Din pacate,sunt darimata.De 3 ore pling continuu.In drum spre casa,m-au sunat cei de la Vita 34(firma de recoltat cel stem) care mi-au gasit anticorpi de hep C in cordonul ombilical.La 17 mergem toti sa ne facem analizele,rugati-va pt noi.

Am plecat la farmacie sa inchiriez o pompa Medela.

Va pup,

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

eumada,ce te face pe tine sa crezi ca noi,astea care am nascut normal nu suntem ca inainte??!!
Dumnezeu ne-a creat sa nastem "prin dansa" si tot el a avut grija sa ne refacem sa fim ca inainte

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua !Bun venit noilor zmeurici si felicitari proaspetelor mamici!
Fetelor cu mai multi copii ma intreb daca mai aveti timp de voi sau de calculator ca eu cu doua si nu mai am timp .
Am intrat doar sa facem prezenta ca de citit sau de povestit nu avem timp.Va pup si o saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

gata am negociat cu doctorul cezariana va fi vineri pe 14 august acum sa speram ca va sta in burtica,la caldurica,pana atunci...

vally s39 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Hop si eu la semnat condica!
Cam tarziu, ca azi am fost de m-am facut frumoasa...am dat jos 2 kile de par...ce bine e!!! Pitica s-a agitat mxim in timpul procedurilor...i-am zis sa stea cuminte ca vede ea cum va fi...

Vally, stai linistita ca si mie imi spune toata lumea ca trebuie sa fie baiat, ca burta e nu stiu cum, etc....cred ca si fac cu nervii...radeam cu sotul ca nasa i-a luat deja cercei...daca iese baiat...la piercing cu dansu'...ca oricum caruciorul e roz...si trendy...of, of...felicitari pentru programare!!!!!sa fie o zi cu noroc

Theea , Lorelay - hai ca mai rezistam un pic...si eu tot asa ma simt...groaznic...chestia aia cu degetele mi se intampla si mie...cand ma trezesc dimineata nu pot sa strang pumnul...oare de la ce o fi?...in fine, important e ca imediat o sa treaca. Theea - beton caruciorul!!!

Lucialu - mataluta cum mai stai??? Sau nu mai staiO comiti si tu saptamana asta??? sau mai astepti?

Alinutza - saru'mana de noutati si info

Alina - imi pare tare rau, poate e o alarma falsa, totusi...la analizele de trim 1 nu ti-a iesit?

ALUS - FELICITARI!!!! SA CREASCA BEBE MARE SI SANATOS!!!

Va pup fetele...succes mamicilor si morcovei nedurerosi (inca) gravidutelor!!!
Si sa bag si un AMR...
AMR 2 ZILE

saptamana 38 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA

ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 12.08.2009

Mergi la inceput