Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Buna dimineata La intilnire a fost asa: GAbi, Nico, Elena, Co, Ada si Io Primele, am mincat papanasi... si chiar daca am fost majoritatea fara copii, tot am reusit sa facem o galagie...! Atitea avem de spus ca nu incapem sa le spunem. Ar trebui vreo saptamina sa stam la un loc, ca sa ne terminam discutiile. Bine ca e forumu.. Mi-a parut rau ca nu a intrat si Patrick, sa va vada... dar ploua si tata-so ii daduse inghetata si era murdarel! Tot zicea : fetele, fetele. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
M-am distrat de rezumatul intalnirii voastre...
va pupam pe toti, nu stiu daca reusesc sa mai intru azi, oricum un weekend minunat tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Ce bine ca ati intrat gravidutelor sa ne mai dati vesti! Marieta,Alina
CE bine a fost ieri cu fetele! Vorba Ioanei, as mai fi avut atatea de spus si de ascultat! Tare bine imi fac intalnirile astea cu voi! Pacat ca nu am fost mai multe, dar chiar si asa, tot am facut mare...zgomot!
Pe mine m-a dat gata Andrei cu zambetul lui fermecator, iar mami lui, Nico, e un manechin, nu alta!
CE sa mai zic de Elena, care arata superbine, C ma intreba pe masina ca e adevarat ca naste in curand?![]()
Ioana, e asa de tonica si ii sta super cu freza noua! Imi pare rau ca nu l-am vazut pe P, s-ar fi delectat si Sara e drept sub ochiul vigilent al soacrei, Co!
Co, atatea mai aveam sa iti spun...dar tare ma bucur ca ai ajuns! Ce dor mi-e si de Carina!
Ada, ne-a facut surpriza si a ajuns! Arati superbine, mamico!
Acestea fiind spuse, ma duc cu fata afara, poate mannaca ceva acolo, ca aici nu a servit decat un bol de afine!
A, si inca ceva, de ieri Sara tot spune ca pe bebe il cheama...Emma! Asa ca daca e fetita, Emma se va numi!Noroc ca ii place numele, ca poate asa e de acord si cu fetita, nu doar cu baiat!
Una peste alta, ma simt mai bine, mai gravi, mai optimista! Acum ca vorbesc de nume, parca s-a personalizat cumva bebele si abia astept sa-l cunosc!Sunt deja in luna a 4-a nu-mi vine sa cred! V=ampupat, weekend frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
mami_alexia spune:
Tare rau imi pare ca nu am ajuns
Mi-a fost tare rau aseara, mai vechile mele probleme cu colecistul. Ma bucur ca v-ati distrat dar mi-am promis ca urmatoarea n-o mai ratez.
Fug inapoi la bucatarie, mai revin![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
miany75 spune:
Elenuta ms de intrebare ..sunt bine ,cu mici incoveniente absolut normale ,zic eu...Tu cum esti? Mai ai un pic..iti pumnii..
P.S inca nu am achizitionat "carutul"...mai cautam ..
miany
27+
DAVID ANDREI
elenuta23 spune:
neataza si de la noi
abia m-am trezit, la ora 23 am ajuns acasa, D a picat frant ![]()
D e afara se joaca iar eu is tare zombi
, noroc cu tati care merge numai dupamasa la munca
ioana

o saptamana e fff putin , cred ca nici intr-un an nu am termina povestile ![]()
tare bine te prinde noul look 

pacat ca nu l-am vazut si pe P
ms de papanas

gaby multumesc de laude, de plimbarea cu masinuta 
sara e o minune de fetita
tare scumpa cum spuen ea ca mami are baietel si o sa ii puna numele EMMa ![]()
tati se poate mandri cu asemenea fetite 
nico ai un copil foarte hazliu, e un scump

esti o mamica fotomodel
ada ma bucur ca te-am vaut, ne-ai facut o mare surpriza![]()
parca esti o adolescenta 

co esti o mamica foarte frumoasa 

imi place cum ai girja de ginerica 
va pun si pozele imediat
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
36+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
poftiti la pozici
http://picasaweb.google.com/elenus82/MamiciDeMamici#

(9mai2007) si
36+
elenuta23 spune:

Flory (Pufulet74)

(9mai2007) si
36+
mami_alexia spune:
Am vizionat pozele, numai mamici frumoase si copilasi pe masura!
Intrebare: ati fost la salina Turda cu copiii? Merita?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
nrl spune:
Salutare!!!
Ce mi-a placut sa va revad fetelor, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult ... si uite asa am ratat sa ii facem concurenta lui Patrik ![]()
As vrea sa ne intalnim mai des, eu sunt adepta intalnirilor cu copii, ca pe al meu nu prea am cu cine il lasa, dar daca ii gasesc o ocupatie satisfacatoare ne descurcam si la reuniunile de mamici
Eu am fost anul trecut la salina cu Andrei, mai mult asa, de dragul excursiei, tin minte ca tare s-a distrat de ecou

LA MULTI ANI FLORY!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/