Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 17
RAMONELLA spune:
La multi ani Flory!!!Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
RAMONELLA spune:
Poza asta e superrrr http://picasaweb.google.com/elenus82/MamiciDeMamici#5369735063164341362
Sara e o scumpete de fetita.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
magdutza24 spune:
Fetelor sunteti superbe
Elenutza esti superba nici nu se vede ca mai ai un pic si nasti pupici

Gabi, Sara e o domnisorica superba, si voi sunteti o familie fericita
Ioana iti sta foarte bine cu noua freza,te avantajeaza
Nico chiar ca arati ca un manechin iar Andrei a crescut 
Ada iti sta bine cu noua culoare,sper ca am observat bine ca te ai vopsit,ii trimitem Sarei pupici
Co, cu asa o mamica cocheta asa o fetita speciala pupam cei 2 ochi albasti
Imi pare bine ca v ati distrat si sper ca v ati gandit si la noi cele care nu am putut merge.
Va pup pe toate si sa aveti grija de piticii umblareti si de cei din burtici.
dariandra spune:
Se pare ca v-ati distrat pe cinste.Sper data viitoare sa nu ratez intalnirea.
Am vazut mamici care mai de care mai frumoase, iar despre Andrei si sara nici nu mai vorbesc; Sara adorabila ca intotdeauna iar Andrei un adevarat cavaler (Doamne ce-a mai trecut timpul!).
Gravidutele prezente sunt adorabile.Cate o
pentru fiecare.Uitandu-ma la voi, m-a cuprins nostalgia perioadei cand am fost insarcinata cu Daria, mai ales ca a fost cu adevarat MINUNAT.
ADRIANA - Noi am fost anul trecut si ne-a placut tare mult.Aveti grija la scari, ca sunt putin mai abrupte, in rest e ok.
Gabriela77 spune:
Elena,
multumim pt pozele superbe! Noroc cu tine de fiecare data!
Nico, neaparat trebuie sa ne vedem si cu copiii, ca eu am ramas masca ce mult a crescut Andrei! Atat e de adorabil!
Ramo,
Inca nu ati plecat in concediu?Mai ai rabdare?
Co, unde te ascunzi?
Andreeavezi ca gravidosenia asta e contagioasa, in grupul nostru
A inceput Elena, acum eu, Ramo...
Ioana, in urma discutiei cu tine, mi-am dat seama ca si eu voi avea un copilas nascut in plina criza! Ei si? Abia asteptam si vestea ta!
Pt Flory, cu tot dragul si din inima, La MUlti Ani!!!! Sa fii fericita si sanatoasa, draga mea!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, FLORY!!!

Nico, Andreea, merci de impresii. Ne gandim sa facem o excursie duminica pana acolo.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
marietarat spune:
Salutare!
Multumesc de urari fetelor...si ca nu ne-ati uitat!!! si pe noi care scriem mai rar
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire! Si voi si pitici sunt superbi...
La multi ani FLORY!!!
Noi tot in asteptare...![]()
Va pupp
Marieta 39
dariandra spune:
Am intrat s-o felicit pe Flory; LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI MINUNATE!

Eu ma grabesc, mergem in weekend la o verisoara in Maramures, prilej pentru Daria sa vada oite, porci, vacute si alte animalute de curte.
Va sarutam si sa auzim numai de bine pana saptamana viitoare!
sara2007 spune:
VAD CA V-ATI SIMTIT MINUNAT..si cred ca papanasii au fost f gustosi.
GABY areti f bine graviduta si iti sta f bine.dra ce-a crescut si SARA..!EMMA imi place si mie,si eu ma gandeam daca e fetita ca i l-as pune,dra la taica-so nu ii place
oare l-a auzit prion parc?la noi e tare grea alegerea,adica nu prea stiu nume de baietei,dra mia ma timp,sper sa-i gasesc numele potrivit
NICO..bine macra ca poti sta cat de cat cu ANDREI pe terase
BEX unde ti-e frumusica?
IOANA si mie imi place noul tau look.....la fel si pt ADA
ELENA multumim de poze...ati fost toate niste frumoase...
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
Victo spune:
m-am uitat si eu la pozicile voastre..ce frumos...eu as fi avut cu cine sa il las pe S, insa numa la 6 am ajuns acasa si am fost sfarsita de oboseala, de-abia am fost in stare sa mananc ceva.
gabi, la mine mai e si naveta, adica niste ore bune pierdute si timpul meu liber devine fffffff putin. trebuie sa fac cumva sa gasesc o doamna la curatenie, caci nu mai am eu energie sambata de smotruit.
si totusi, cei de la tine de la serv. cum au reactionat? nu ii incurci? sau au angajat pe cineva temporar pe locul tau?
sper sa se rezolve cumva si la mine problema cu personalul, ca suntem f putini.dar oricum nici la bb 2 nu pot sta f mult acasa, cam 1 an, ca trebuie sa imi dau ex. de definitivat, si nu l-as amana prea mult, ca sa nu uit ..ca teoria e una iar ce lucrez e f putin din teorie, stiti voi cum e.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)