Gravidutze si mamici de Cluj - 129

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Puisor, mii de multumiri, am fost la dentist si ai avut perfecta dreptate, e suuuper

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Nico, uite harta
http://www.restaurantvalahiacluj.ro/Contact.aspx

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ani, mersi...

nico, nu stiu unde e Valahia...dar sigur o sa-ti raspunda vreuna dintre fetele care au fost acolo...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Paula, si al meu la fel, nu a vrut ieri afara, a vrut sa ne jucam tot felu de minunatii prn casa. Nici alaltaieri nu a vrut, dar i-am spus ca il duc cu caruciorul pina in parc si asa a fost de acord.
Eladea, eu l-as imbraca cu pantaloni de catifea/stofa/blugi - ce ai deja prin casa si o camasuta cu o vestuta kiki. Vezi Zara, TapeO.., Debenhams. PAntofiori eu nu as lua special pt nunta, ceva sa mearga si in alte situatii.

Ioana, pantaloni de catifea sau stofa nu are, iar in blugi parca nu l-as duce...o camasuta subtire iarasi trebuie sa-i iau si pantofiori desigur, dar o pereche pe care s-o mai poarte, ca doar nu-i cumpar doar pentru o singura ocazie...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nico, ai inteles unde e restaurantul Valahia? Mai bine decat harta nu pot explica

Ani, ce pacat ca nu poti veni si tu!

Co, e super daca ajungi si tu! INteleg ca iti aduci si cuscra?

Elena, fii fara grija, ca singura nu vei fi, eu sigur ajung!

Alex, tu nu poti sa tragi o fuga sa ne vezi?

ADriana, tu nu vii?

Victo, cred ca e obositor cu serviciul, o sa vad si eu in curand! Dar de facut copii tot rebuie sa iti faci timp!Stefan cu cine sta?

Ioana, sotul in nici un caz nu poate ajusta programul de lucru, la noi e batut in cuie, 10-18 la el si 9-17.30 la mine! Asa ca nu avem niciosansa in afara de bona, ca la bunici sa o las nu ma indur! Daca ar fi vb de cateva saptamani, dar sunt luni bune! Si gradi mi-am scos din cap dupa sfatul medicului, acum m-am intalnit cu dr mea de la Medicala 3 care mi-a zis sa nu risc in niciun caz sanatatea ei si a mea si a bebelusului. A spus ca toamna asta se asteapta o inmultire a cazurilor de gripa plus cea porcina! Of, of!

Ma duc sa strang pe aici pana doarme asta mica!Ne vedem la 19.00 la Valahia!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

FETELOR eu din pacate n-am avut cum sa ajung,aveam de lucru pe-acasa.pana vine pitica sa incercam sa terminam..cu toate ca nu prea cred.incepe sa-mi fie dor de ea...distractie faina si sa mancat si pt noi niste papanasi...

NICO tu ai ajuns?

GABY asa ti-a spus dc ta?eu am inscris-o pe sara de-acuma din toamna,dar incerc s-o mai lalai putin...as mai tine-o acasa,dar daca tot ma vb.si am vb nu de-acuma,ca din februarie si ma tot lungit-o.ca pana la urma nu mi-o mi-a i-a ca zice ca suntem neseriosi.am zis ca o dau sa vedem cum e........si cand se imbolnaveste cate-un pic ma motiv s-o tin acasa cat de mult...numa sa am locul macar asigurat si pt gradi.cam asa-i sisitemul pe-aici,si e cea mai buna gradi din zona...vom vedea ce v-a fi.si vreau progarm scurt numai,de acomodare...poate pana la gradi tot asa o tin,adica pana in primavara..

VICTO...sa-ti faci timp si de bebesa ne mai inmultim..

RAMO cum te-ai petrecut de ziua ta?

ANI si eu i-am luat azi la SARA inca la reduceri..dar nu prea gasesti,mia mult de 6 ani.distactie faina sa aveti si vreme buna..

MAERIAT,scuze ca sigur ti-am schimbat putin numele....numai ai nici tu mult...asteptam vesti

fug la treaba

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor cum a fost la intalnire????????Noi din pacate nu am apucat sa ajungem ca iar am fost la Zaharie pt ca aseaara Eric a fost ff rau,din cauza ca astia noaptea lucreaza mai intens si ridica praful,abia putea respira si asa ne-am speriat si avea o tuse parca se ineca.Acum ne-a dat un tratament,dar mi-a zis ca atata timp cat va fi asa praf pe strada nu vom avea ce face.Cu toate ca nu tin geamurile deloc deschise ,si am o caldura in casa tot intra praful.Imi vine sa tampesc .Sper sa termine astia odata.
Va multumesc tuturor de griji.Va pup ca merg la nani ca-s rupta.
Ramo LA multi ani si tot ce iti dorestoi(da nu cu intarziere ca noi am vb si la tel!!!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
La intilnire a fost asa: GAbi, Nico, Elena, Co, Ada si Io. Prezente extraordinare: Andrei(e atitaaa de dulce si cuminte, ride non -stop si adora tzitzi lui mami), Sara de Gabi(o frumusete de fata) si C, sot de Gabi!
Primele, am mincat papanasi... si chiar daca am fost majoritatea fara copii, tot am reusit sa facem o galagie...! Atitea avem de spus ca nu incapem sa le spunem. Ar trebui vreo saptamina sa stam la un loc, ca sa ne terminam discutiile. Bine ca e forumu..
Mi-a parut rau ca nu a intrat si Patrick, sa va vada... dar ploua si tata-so ii daduse inghetata si era murdarel!
Tot zicea : fetele, fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salut dragelor si dragilor puiuti
noi am fost luni la control. domnisoara are aproape 35 de saptamani acum. luni avea 2.338 de gr. are falcute eu sunt varza, nu prea pot dormi noptile, mai ales ca merg des la baie. bubulina misca prin toate partile si ma loveste la toate cele. de cateva zile nu pot sta in nicio pozitie. ieri a fost cel mai grav. nu mai stiam cum sa stau, in picioare nu, intinsa in pat pe spate nu, pe-o parte nu... si cand ajunge la ficaaaaaat . sper sa trec cu bine peste toate astea. abia astept sa o tin in brate
Am cumparat patut de la brevi. acum vreau sa iau scaunel auto de la chicco, un marsupiu premaxx, un termometru petit teraillon, ceva lenjerie pentru patut. si cate si mai cate
Control am de luni intr-o saptamana. apoi in fiecare saptamana
Sper ca sunteti bine toti. nastere usoara viitoarelor mamici si sanatate mamicilor si puiutilor.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

salut dragelor si dragilor puiuti
noi am fost luni la control. domnisoara are aproape 35 de saptamani acum. luni avea 2.338 de gr. are falcute eu sunt varza, nu prea pot dormi noptile, mai ales ca merg des la baie. bubulina misca prin toate partile si ma loveste la toate cele. de cateva zile nu pot sta in nicio pozitie. ieri a fost cel mai grav. nu mai stiam cum sa stau, in picioare nu, intinsa in pat pe spate nu, pe-o parte nu... si cand ajunge la ficaaaaaat . sper sa trec cu bine peste toate astea. abia astept sa o tin in brate
Am cumparat patut de la brevi. acum vreau sa iau scaunel auto de la chicco, un marsupiu premaxx, un termometru petit teraillon, ceva lenjerie pentru patut. si cate si mai cate
Control am de luni intr-o saptamana. apoi in fiecare saptamana
Sper ca sunteti bine toti. nastere usoara viitoarelor mamici si sanatate mamicilor si puiutilor.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Neata!

alina, ma bucur ca aveti vesti bune de la emdic... o sa vezi ca in curand o sa scapi de 'chinuri'...si n-o sa mai aiba cine te lovi in burtica cu manuta sau piciorusul... dar stai linistita, apar altele...

in alta ordine de idei, ti-as da un sfat...cumpara-ti in loc de marsupiu un sling...e mult mai comod, pentru bebei si confortabil pentru tine...parerea mea e ca e una din cele mai bune investitii...gasesti multe info pe net despre asta..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput