Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
katia, am vazut in sfarsit si pozicile voastre...superbe...Olanda e foarte frumaosa, iar Giulia e o cretulina dulce cu niste ochi fermecatori...frumoasa vacanta ati avut!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Paula, si al meu la fel, nu a vrut ieri afara, a vrut sa ne jucam tot felu de minunatii prn casa. Nici alaltaieri nu a vrut, dar i-am spus ca il duc cu caruciorul pina in parc si asa a fost de acord.
Eladea, eu l-as imbraca cu pantaloni de catifea/stofa/blugi - ce ai deja prin casa si o camasuta cu o vestuta kiki. Vezi Zara, TapeO.., Debenhams. PAntofiori eu nu as lua special pt nunta, ceva sa mearga si in alte situatii.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
ne vedem la 19 la Valahia
daca cumva nu mai veniti ca rog sa ma anuntati , noi mergem la mama si acolo nu am net ca sa vad daca mai veniti sau nu
tel meu este 0740230110
abia astept sa va vad
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
36+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
nrl spune:
unde e Valahia?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
marietarat spune:
Salutare si de la noi!!
Stiu ca nu am scris de o vesnicie...dar v-am citit aproape zilnic...
Am vazut ca ati fost in concedii...ce bine
...ati deschis saloane(Alex)frumoase...alti se distreaza pe la nuntii...alti mai au probleme cu olita...etc etc...
[red]La multi ani!!!![/red] la toti sarbatoritii si sarbatoritele
Acum despre noi ...suntem bine...dar inca in burtica la mami!!!![]()
Am intrat in 39 sapt si asteptam momentul sa ne intalnim, pana la sfarsitul lunii ar cam trebui...Dar parca nu ne grabim...ne jucam in burtica si ne veselim![]()
Nenea doctorul zice ca suntem bine cu capul in jos...tot fetita se pare...si asteapta si el sa ne vedem de acum in colo.
Oricum am sa va anunt imediat ce ajungem acasa...din spital...Abia astept sa va dau vestea si sa ma mindresc!
Doamne ajuta-ne!!! sa fie bine totul...k pana acum a fost ff bine!!!
Va urez intalnire placuta azi!!! poate pe viitor ne vom vedea si noi!!!
Si Nastere usoara la toate ca stiu ca mai sunt care se apropie cu pasi repezi de moment...

Pupici la toate
si la toti
Marieta
39
kitzy spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate, febra n-a mai facut, da a dat in nas infundat, tuse si stranut. Bine macar ca nu mai are febra.
Ieri in parc mergea linistita, incetut si numa o vad pe jos in cap, nu stiu in ce s-a impiedecat, nu stiu de ce n-a pus mana jos, si-a facut o frumusete de rana in frunte, cu forma din aia de biscuite de la alee, cu puncte rosii, m-am speriat ca si-a spart capul, noroc ca n-a fost mai rau.
De vanatai pe picioare, nu mai povestesc, da am noroc ca de cate ori cade nu plange, se ridica, se scutura pe maini si merge mai departe, plange numai daca se loveste tare.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
puisorul spune:
LA MULTI ANI Ramo si Adriana
Sa fiti fericite si sa vi se implineasca tot ce va doriti.e
Ramona, sa aveti un concediu frumos si relaxant.
Elenuta, abia astept sa ne dai vestea cea mare 
Alex, felicitari pt deschiderea salonului si mult succes 
Co, bafta la gasirea apartamentului de vis. Sa stii ca sunt si case mai ieftine in Cluj. O cunostinta tocmai a cumparat o casa cu 800 de mp de teren cu 85 de mii de euro. Din pacate nu ajung la intalnire pt ca suntem la Aiud la bunici. Cand ai vazut-o pe Stefi am fost la noaptea alba a reducerilor si eram cu parintii mei. Concediu placut si asteptam poze superbe cum ne-ai obisnuit.
Magduta, spor la invatat si bafta la rezi 
Gabi, eu zic ca 4 luni nu e mult si poate se descurca bunicii. Sunt sigura ca va fi iubita si ingrijita foarte bine.
Victo, tinem pumnii pt bebe 2 
Kitzy, la urgente pe Horea mi-a spus ca Novocalminul se da la temperatura peste 39. Pana atunci alternativ la 3 ore Panadol si Nurofen.
Katiapam, am incercat si eu sa vad pozele, dar imi cere ceva parola. Sau nu fac eu ceva bine?
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
kitzy spune:
Ramonelule cu mare intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI CU FERICIRE, MULTA SANATATE SI SA AI PARTE DE 9 LUNI FERICITE SI USOARE!!!!
Sper sa mi se ia in considerare urarea si daca vine mai tarziu 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
puisorul spune:
Eladea, haine mai elegante cred ca vei gasi la Zara sau Debenhams.
Marietarat, mai ai un pic si vine minunea. Sa ai o nastere cat mai usoara 
Nico, s-a rezolvat problema de la stoma?
Adriana, ce scumpa e Alexia
. Vad ca anul acesta cam toata lumea s-a plans de litoralul romanesc. Pacat...
Maine plecam pt weekend la Clisura Dunarii la Cazane. Sper sa fie vreme frumoasa sa nu ne strice planurile ploaia.
De vizavi de Central i-am cumparat si eu la Stefi o bluzita foarte frumoasa doar cu 8 ron. Reduceri mari sunt si la Hansel si Gretel, la magazinul nou dechis din zona foodcourt.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
nrl spune:
mai fetelor, heeeelp, nu ma lasati in ceata, unde e valahia???
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/