Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Andreea, noi am scapat de pampers, mai folosim doar la nani, dar sa stii ca inceputul asa a fost, am pus-o pe olita de pe la 8-9 luni, dar unoeri voia sa stea, alteori nu, apoi a vrut pe reductor pt putina vreme. Am inceput sa inregistram successe de cand a venit vara si am lasat-o in chilotei, imi spunea tot asa doar cand facea, ceea ce e un semn bun, si ii explicam iar ca trebuie sa facem la olita si sa se aseze acolo cand vrea sa faca pipi si caca. Si de vreo 2 luni, pur si simplu mi-a zis cand o scapa si facea la olita, desigur ca ne entuzismam cu totii, de altfel si acum "treburile" sunt insotite de aplauze! Mult succes!
Ramo, mai este tort?
Elena, si Nico a zis ca vine! Daca nu vine nimeni, eu tot vin sa iti vad burtica, ca poate nasti si nu te mai vad!
Daca nu mai vii, da un semn sa nu ma duc!
Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
mami_alexia spune:
Andreea, daca aveti disponibilitatea sa o lasati in chilotei si sa faca prin casa, asta e cea mai buna solutie, asa constientizeaza ca e uda si nu e bine. Insa e destul de greu, trebuie sa cureti in permanenta dupa ea, si mirosul, etc... Sa nu te astepti peste noapte sa faca la olita, trebuie rabdare..De exemplu noi nu mai avem pampers de 2 luni dar de-abia acum pot spune ca am scapat total de el. (in sensul ca reuseste sa se controloeze pana ajungem la baie. Azi de exemplu, eram in Polus intr-un magazin si mi-a spus ca face pipi si au durat cam 2 minute pana am ajuns la baie dar a reusit sa se tina). Rabdare
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
elenuta23 spune:
gaby
1. Gaby
2. Elena
3.Nico
co, ioana sara, alex?/?/ veniti?????
andreea cum spunea gaby si adriana cu rambdare se rezolva dar in timp
la noi a durat 2 sapt pana cand nu a mai facut pe el
iar azcuma seara bea apa si numai am vazut ca face pipi pe el
, la care el nu ii voie numai la baie sa facem pipi 
dupa o luna in care nu a mai facut pe el se admite si o gresala
mult succes 
magda o sa pap un papanas in cinstea ta
spor la invatat
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
36+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
miany daca esti ascunsa in umbra si ne citesti, tu nu vi la intalnire?????
lore poate ne faci o surpriza placuta sa te prezinti la intalnire 

(9mai2007) si
36+
RAMONELLA spune:
Va multumesc inca o data pentru urari!!!
Ma emotionez foarte tare,mai ales cand imi ziceti de bebe din burtica.Doamne ajuta sa fie bine!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
sara2007 spune:
RAMO cu putina intarziere UN SINCER SI CALDUROS ,,LA MULTI ANI,,SA AVETI PARTE NUMIA DE BUCURII SI IMPLINIRI SI MAI ALES DE SAMBUREL;..
fetelor eu dupa cum v-am spus nu promit nimica pe miane,dar incerc totusi...as fi vrut sa va vad.pe ELENA am vazut-o cu burtica,pe ALEX am vazut-o...dar as fi vrut s-o vad pe nici ca n-am vazut-o de mult,pe GABY graviduta,si pe toatate celelalte care mai puteti veni...sa vad acuma
victo stiu ca intrebai daca mai putem ridica daca suntem cu burtica..asa cum mai zicea careva;e greu sa mai ridici..si eu ii spun sarei ca numai pot ca ma doare burtica,ca ii facem rau la bb...dar sunt situatii cand trebe s-o ridic..la spalat pe fundic, la baie,pe hinta...n-am ce face.cat pot evit,dar cateodata nu pot.
MAGDUTA spor la invatat si ma bucur ca esti alaturi de scumpicul tau
MULTA SANATATE ERICUT..SA TE FACI BINE.
DARIANDRA multa rabdare cu dezvatatul pampersului..v-a trece repede si nu v-a mai facea pe ea.la sara n-a tinut mult facutul pe ea.vreo sapt a scapat pe ea in casa,stergeam,o schimbat si gata.si afara odata parca.acuma folosim numa la somnic,si cateodata numa nopatea,ziua nu la somn.si pe masina daca imi cere ii spun sa se tin aputin ca nu putem opri..si tine si mia mult.s-au dus pana la mare cu masina si totul a fost ok...la un moment dat mi-a spus taica-meo ca acsos olita si a pus-o pe bancheta in masina![]()
eu nu stiu acuma cum sa procedez....adica de-acum aincolo la somnul de nopate,cum sa scap de tot de el,si daca sa-i mai dau lapte nopatea cand cere sau nu.nu stiti careva?
somnic uosr la toata lumea..
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
elenuta23 spune:
ne-am uiatt la meci
BRAVO ROMANIA!!!!!!!!!
era sa adorm insa m-am ridicat sa opresc calku la care imi spunea o vecina ca de maine dimineaa pana vineri nu avem apa pt ca se lucreaza la autostrada 

mai vb maine si sper sa ne adunama mai multe pt intalnire ![]()
noapte buna 
(9mai2007) si
36+
Victo spune:
magda, te inteleg cum e cu invatatul..dar bucura-te ca il poti vedea in fiecare zi si il stii lg tine! si noi care lucram ne vedem mai putin copilasii..eu ajung pe la 5 acasa, dimineata nu il vad ca doarme..dar seara e f fericit ca suntem impreuna! aseara nici n/avrut s aiesim afara, asa ca am stat in casa si ne/am jucat cu efectiv toate jucariile din camera lui, am citit povesti din nspe carti..ca pe toate le voia...
bafta la examene si la rezidentiat!
asa/s de obosita de cd lucrez..ma culc tarziu, ma trezesc devreme, ba sa fac de mancare, ba sa mai curat cate ceva..aszi de-abia am avut cu ce ma imbraca, ca nu am mai calcat haine de muuuuuuuuult..
ieri dim am pierdut autobuzul..azi am uitat sa cobor unde trebuia...din astea..
nici vreme sa fac copil n/am...:):)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Neata
Fetelor vin si eu pe al 7 si un pic, dupa ce terminam cu vizonarea...am vb cu Ioana (mami de P) si e posibil sa ajunga si ea, asa ca putem lungi lista.
Ani tu nu ajungi?
Alex
pentru cantecel
Va pupam si o zi insorita azi!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
eladea2005 spune:
Neata!
fetelor, am nevoie de ajutor...mai ales din partea mamicilor de baietei...![]()
trebuie sa mergem la nunta saptamana viitoare si trebuie sa-i cumpar lui Eric tinuta, adica camasuta, pantalonasi si ceva pantofiori...as vrea ceva simplu, nu din acelea gen costum...stiti cumva unde pot gasi prin oras??? ca am o zi, doua la dispozitie si trebuie sa bifez cat mai multe magazine...
mersi mult de ajutor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...