Gravidutze si mamici de Cluj - 129

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Adriana-ce frumoase poze
cred ca v-ati simtit minunat,Alexia e o stregarita scumpa cu ochelarii si palariuta
cum a fost la incput cu plaja si apa?
la noi primele dati se lasau cu cite un plins jalnic,nu vroia decit pe prosop si sa nu simta nisipul si apa
acum in schimb imi arata ca vrea la baie zice apa cacu( semnul de baie se freaca pe burtica cu mina la apa cu colacu)
duminica a fost si tati cu noi la mare,Giulia numai cu el vroia sa stea nu ma prea baga in seama ca merge mereu cu mine si cum nu s-a baacit cu el nu mai il scapa din ochi,cum se indeparta deja il striga papiii papiiii

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ce somnic bun am avut cu Drgaos

co chiar asa o casa ar fi mai indicata mai ales pe timpurile astea de criza

alex imi pare rau ca am fost pe fuga si nu am reusit sa mai stau putin cu tine la o poveste

adriana reusite poze aveti
iar micuta e tot mai dulce si mai scumpa
vb lui andeea parca esti surioara ei mai mare, ce bine se va simti A cand va fi mare cu o mama asa tanara si frumoasa

katia tare putin mai este , deja o astept sa vina in orice clipa de miercuri in colo

ce bine ar fi sa vin si eu la inaugurare cu bebelina

andreea,eric poate fi din cauza prafului, multa sanatate puiutului

nico ce mai face Andrei?????

lore esti suparata pe noi de nu mai zici nimik???????

miany ce faci ???/cum te simti????
v-ati achizitionat caruciorul?????

marieta voi pe unde sunteti?ai nascut sua inca nu

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

RAMONA, ITI DORESC DIN INIMA MULTA SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI O VIATA MINUNATA IN 4!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

SALUTARE!

din pacate nu pot veni la intalnire, desi mi-ar fi placut, mai ales daca as fi debarcat copilul la bunicii din Grigo... dar...suntem la bunicii astialalti...pana vineri...

Adriana, am vazut cretolina in mov...si cu halatel si cu Teletubby...si o mamica tanaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa...si frumaosa....

pusici!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam
aveti pozici cu noi din olanda
si de cind a facut piti 2 ani,nu mai tin minte daca le-ati vazut

dati pe presentazione si se muta singure

mami de Giulia -20 iunie'07[/font=Comic Sans MS]

katia, vreau sa va vad si eu pozele, n-am apucat ieri...please...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO si mie tare mi place cantecelu ala "I love you ,you love me we are a happy family ,with a great big hug and a kiss from me too you won t you say I love you too"
no ca v am si cantat
KATIA sa stii ca si mititica mea face asa cand e cu Clau ,e tare figura ,nici pampersu nu ma lasa sa il schimb dar sincer ma bucur ,asa ca relax cand sotul iti este aproape

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA puiule nu ti face griji ,mai treci tu pe la noi si felicitari esti o mamica tare faina
ANDREEA -Eric imi pare tare rau pt puiutz,sper sa fie ceva trecator
ANDREEA-ELADEEA ce bine de voi ca va rasfatza bunicii

ce dor mi de mamarutza mea :(

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vad ca tot mai putine vin la intalnire
cate mai mergem la intalnire ????

1. Gaby
2.Elena
3..........

sa scrieti fiecare care veniti

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, am o intrebare pentru cele cu copilasi care se apropie de varsta de 2 ani; cum stati cu olita?

Daria sta pe olita de la 8 luni dar de cerut se cere cateodata - cu k... nu avem probleme dar cu pipi nu spune decat uneori sau cand deja a facut in pampers.
De ieri am inceput s-o las numai in chilotei si de doua ori a facut pe ea, iar de alte 2 ori a strigat disperata "mami, pipi" dar pana sa ajunga la olita a si facut...>Daca este sa ne luam dupa psihologi, se pare ca fiecare copil are ritmul sau, insa eu parca as vrea sa renuntam de tot la pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI RAMO!!!!!!!!!!sa fii fericita alaturi de sot de Beiuta draguta si laturi de bebele pe care il porti in burtica.
Katia suntem superbe,giulia e o cretulina frumoasa sa va aduca numai bucurii
Examenul de licenta il sustin in 9,10 si 11 sept,iar rezidentiatul in 15 noiembrie.
Fetelor daca va intalniti la Valahia sa mancati si pentru mine o portie de papanasi
Adriana, pupici multi pentru cretulina
Andreea(eladea) in nici un caz sa nu faci radiografie daca vrei bebe. am o prietena care avea dureri in bazin care iradiau in sold mai ales pe partea stanga si a facut o groaza de investigatii,a fost la Stanca la o vestita doctora de acolo pe care eu nu o suport,Dna dr Fulga si i a zis ca nu e gravida si a trimis o sa si faca radiografie. tipa s a dus a facut radiografie si dupa 1 sapt a fost la alt ginecolog si era gravida si a trebuit sa faca intrerupere.explicatia celui de al doilea doctor a fost ca durerile erau de la nidatia oului,dupa nici nu a mai durut o. Asa ca mare grije cu radiografiile. va pupam si va tinem pumnii sa fie bebe2 cu noroc.
Alex abia astept sa vin si eu la tine la salon dar numai din noiembrie incolo. Ma bucur ca va place de Andrea, e o fata nemaipomenita
Andree27 imi pare tare rau ca ai probleme cu Ericut il pupam si speram sa rezolvati problema cat mai repede.Nu mi dai si mie adresa ta de mess ca nu o am,mersic
Raluca pupic ptr Didiutza sa se faca bine
Elenuta si Ioana ma bucur ca bebeii sunt bine si voi la fel va pupam
Noi suntem foarte bine suntem fericiti ca suntem impreuna si ne bucuram pe fiecare clipa petrecuta impreuna chiar daca nu avem la dispozitie toata ziua,ptr ca eu pana pe la 7 seara invat si apoi pana pe la 10 cand se culca el stam impreuna,asta e trebuie sa ma sacrific dar o sa fie bine.

Mergi la inceput