Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Raluca sper ca nu in sarcina i-ai mancat ficatii la sot ca sunt prea bogati in vitamina A

techila problema cu broccoli e ca toata lumea incearca sa-l pape sanatos, la aburi, si se enerveaza ca nu e bunuc . Eu il consider o conopida verde, si atunci imi place mult, ca si conopida (cred ca cel mai mult la cuptor gratinat cu branza si iaurt, sau la lumea mai fara pretentii, cu smantana ). Sau cu maioneza si usturoi, il poti face si pane sau cu sos bechamel... no, ca si conopida...

danielle im pare rau ca ai avut o sarcina mai grea . Dar daca acuma e mai bine, poate vei intra mai des!

mariaanna la multi ani sotului tau!

lullaby stiu ce ingrozitor e sa pierzi mesajul... ca dupa ce scrii, ti le tot scoti din cap... (oare sa trimit acuma, sau sa mai astept sa ajung la final? )

Alex ce bine ca ai venit cu vesti bune de la eco!

Miha si tu ai pierdut mesajul??? Pai stai sa dau un Send si citesc mai departe ca m-apuca frica

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui litlelight

daniellefelicitari pentru bebelina maricica, asa cum a spus si uve, sper sa mai intri sa ne conversam ca doar suntem cu toatele vecine ( eu stau pe chisinau deasupra clinicii Hipocrat 2000)...facem si noi gasca de cartier . am intrebat daca mai naste cineva la titan pt ca si eu am fost ieri la spital pt consult si am si mers cu dr sa vedem rezervele si maternitatea, i-am trimis lui uve detalii, daca vrei ti le trimit si tie; noi am fost foarte placut impresionati de conditii plus ca pretul este muult mai mic pt rezerve decat la alte spitale.

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Littlelight iti multumesc pentru felicitari Sigur ca mai intru pe forum, cam in fiecare zi iar cand nu pot sa intru citesc din urma. Si eu tot ieri am fost la control, mi-a spus dr. ceva despre rezerve dar nu le-am vazut. Daca poti / cand poti m-ar interesa si pe mine ceva mai multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

[/quote]

Deci iti plac masinile suedeze....Eu tot volvo am

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

[/quote]

ai volvo ai????

banuiesc ca in patria lor era si pacat.......daca vin vreodata in sueia sa ma duci la suc in volvo, da???? si sa ma lasi sa stau in fata...cu obrajii lipiti de geam, ca copichii zurlii

pupa-l din partea mea......are si un nume?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila fain textul... uite asa, oamenii cu personalitate stiu ce sa scrie... astialalti...

29+

m-ai facut sa ma inrosesc....daca scriam ca ma sfatuia sotz aseara, aia cu "vultur mucos", tot asa gandeai??
si lasa tu vinul, l-am bagat deja la rece, alb si ros dupa preferinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

am uitat .. Dana15 hemoglobina mea e in mod normal pe la 11 si un pic ... acu e 10 si un pic si nu am luat decat materna in ultimele luni dar mananc spanac cat de des pot .. ne si place, e si usor de gatit; eu il fac cu lapte si usturoi (cred ca asa il fac ardelenii) si iau din ala la punga tot timpul anului, ca sa nu mai stau sa-l pregatesc (marca dujardin; am incercat mai multe feluri si parca au gust usor diferit)

cat despre brocoli ... eu as manca toata ziua, ca si conopida de altfel, dar e cam scumputz

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

aida acum am vazut parodia..F tare..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Miha foarte multe ai facut saptamana asta... vezi daca nu pierzi vremea zilnic pe net ca noi? . Si multumim de pontul cu cretisoara!

M Oana uau ce aparitie!!! Pai uite, tu scrii rar si cu un scop

Cand va citesc cu bi/triplu teste, sunt din ce in ce mai fericita ca am refuzat sa fac asa ceva

Iulika felicitari pentru buletin!!! Si pentru noul nume de familie al sotului, si pentru gratar!!! (ce te cunoaste Lucia ). Si partea faina acolo la voi, e ca traiti binisor si daca e sotul pe somaj. Dar mai mult, mi se pare o super perioada sa fie pe somaj, sa te ajute in sarcina si imediat dupa!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

da iulika ...hahahahaha ... ... chitalitalauuuuuunnnn

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

M-am intors din plimbari, mi-am luat si rezultatul la RH, e bine, nu au aparut anticorpi. Sunt obosita moarta, ca am mai cumparat niste nimicuri (gen cchiloti moartea pasiunii, sosete, 2 prosoape, bepanthene, servetele pampers etc.) dar acum sunt pregatita sa imi fac bagajul.

Camyam vazut ca intrebai de vaccin. Eu am rh negtiv si sotul meu pozitiv (nu stiu daca esti in aceeasi situatie). In cazul in care bebele va avea Rh pozitiv corpul meu se va imuniza impotriva acestui rh si la o eventuala a doua sarcina,in care bebele va fi tot cu Rh pozitiv, il va detecta ca pe un corp strain si va lupta impotriva lui. Pentru a evita aceasta situatie, adica autoimunizarea impotriva rh pozitiv, in primele 72 de ore de la nastere se face un vaccin numit Rogham. Tu esti la a doua sarcina si ar fi bine daca ai sti ce Rh a avut ingerasul, pt ca daca a avut pozitiv trebuia sa iti faca atunci vaccinul. Sper ca am explicat cat de cat coerent (ca sunt economist, nu medic). Uite iti pun aici si un link http://www.reclama.ro/sarcina/RH-negativ-sau-pozitiv.html unde explica mult mai bine dacat am facut-o eu. Daca mai pot sa te ajut cu ceva, intreaba-ma.

34+ cu

nazdravanul meu

da, eu am Rh- si sotul +...dupa prima nastere am facut acel vaccin...ma gandeam ca la al doilea copil e ceva, vreun vaccin!

Multumesc de raspuns!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila fain textul... uite asa, oamenii cu personalitate stiu ce sa scrie... astialalti...

29+

m-ai facut sa ma inrosesc....daca scriam ca ma sfatuia sotz aseara, aia cu "vultur mucos", tot asa gandeai??
si lasa tu vinul, l-am bagat deja la rece, alb si ros dupa preferinte...

am vrut sa-ti zic si aseara ca ori nu te cunoastem noi, ori visa sotul ceva... ca nu pari nici vultur, nici mucoasa

Oooo, abia astept vinucul...

29+

Mergi la inceput