Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna, fetelor, ma bag la recuperari cat pot... ca au ai mei musafiri si toata ziua am trebaluit pentru ei... iar acum pe cand sa fug si eu sa ma mai odihnesc, astia tot insista sa stau cu ei, sau daca fug vin dupa mine .

Sunt super obosita, am zis ca fug pana la baie si acum m-am trantit intr-un fotoliu, sper sa uite de mine

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle09

LITLELIGHT si eu tot la Spitalul Judetean Ilfov o sa nasc.

toate burticutzele si-mi cer scuze ca m-am intins atata

32+Anastasia

daniellefelicitari pentru bebelina maricica, asa cum a spus si uve, sper sa mai intri sa ne conversam ca doar suntem cu toatele vecine ( eu stau pe chisinau deasupra clinicii Hipocrat 2000)...facem si noi gasca de cartier . am intrebat daca mai naste cineva la titan pt ca si eu am fost ieri la spital pt consult si am si mers cu dr sa vedem rezervele si maternitatea, i-am trimis lui uve detalii, daca vrei ti le trimit si tie; noi am fost foarte placut impresionati de conditii plus ca pretul este muult mai mic pt rezerve decat la alte spitale.

techilla sa stapaniti sanatosi masina noua si la cati mai multi km fara incidente...si sotul i-si doreste o masina mare, dar am optat pt un VW passat ca si masina de familie si un pollo pt mine ca sa nu mai atarn la el de fiecare data cand aveam nevoie sa plec...el inca vizeaza la un Tuareg

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Alex nu te-am uitat..Felicitari pt bebe grasunel..Si cu esarfa cred ca are timp så si-o dea jos..

da fetelor mi-am luat buletinul si apoi am stat la o coada mare ca så isi schimbe al meu sot numele( va lua numele meu)yuhuu...

Si da Luto ai ghicit..M-am oprit si la un gratar mic micut mititel

ionika imi pare rau de sot.. si al meu e somer si så stii ca si noi avem credite si altele dar cu optimism si cu voie buna så stii ca trecem si peste asta..Vei vedea ca isi va gasi repede de munca..Nu mai fi trista..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

am terminat treaba , am si ajuns acasa din oras ... husband neexpediat pe motiv ca mai doarme cu mine o noapte si pleaca maine dimineata la 5
... fug la cap celalalt sa il termin de citit si sa va ajung din urma

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

aida ...pls ..spune-ne si noua cum e salteaua..esti multumita?

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mihaela multumim mult pentru detaliile de wrap

Camy ce bine ca vii cu vesti bune acasa de la Tg-Mures!

Maria multumesc pentru raspunsul detaliat despre nastere! Si eu tot asa ma gandesc, ca daca acuma mi-e frica si de nastere, si de viata de dupa , sunt sigura ca in ultimele zile si in ultimele saptamani va fi asa de rau, incat voi ajunge sa-mi doresc sa nasc

techila fain textul... uite asa, oamenii cu personalitate stiu ce sa scrie... astialalti...

Aida n-ai mila de un burtoi ca al meu L-ai scuturat pe amaratul puiul meu de numa... nu mai poooootttttt ce tare ii lautaru cu pink floyd . Si am mers apoi si pe linku cu metallica si mai tare ... nu mai pot....

Dana da, cu vin rosu din coacaze tot incearca si socrii mei sa ma aduca la normal cu anemia

Si eu as bea cate un vin si mi-o facut Lucia pofta cu descrierea vinului alb si rece... ca m-am apucat de calculat cate sarbatori nu beau si eu un pahar de vin: Pastele care a recut, Craciunul, Revelionul, Pastele care vine, etc. (Doamne ajuta sa ne tina mult alaptarea )

Dana tu vorbesti de sideremie ca e scazuta? Sau de hemoglobina? Ca daca e hemoglobina scazuta, poti avea fier suficient si sa-ti lipseasca alte cele. Este anemie de B12 sau de acid folic, care reiese tot de la hemoglobina scazuta. Mie mi-a iesit hemoglobina scazuta si sideremia perfecta. Asa ca nu iau nici un fier. Din moment ce bag frunze verzi toata ziua inseamna ca am si acid folic. Era clar de la bun inceput ca B12 imi lipseste de fapt ca asta se gaseste in produsele animale...

Trimit mesajul si sper sa va ajung din urma imediat!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

M-am intors din plimbari, mi-am luat si rezultatul la RH, e bine, nu au aparut anticorpi. Sunt obosita moarta, ca am mai cumparat niste nimicuri (gen cchiloti moartea pasiunii, sosete, 2 prosoape, bepanthene, servetele pampers etc.) dar acum sunt pregatita sa imi fac bagajul.

Camyam vazut ca intrebai de vaccin. Eu am rh negtiv si sotul meu pozitiv (nu stiu daca esti in aceeasi situatie). In cazul in care bebele va avea Rh pozitiv corpul meu se va imuniza impotriva acestui rh si la o eventuala a doua sarcina,in care bebele va fi tot cu Rh pozitiv, il va detecta ca pe un corp strain si va lupta impotriva lui. Pentru a evita aceasta situatie, adica autoimunizarea impotriva rh pozitiv, in primele 72 de ore de la nastere se face un vaccin numit Rogham. Tu esti la a doua sarcina si ar fi bine daca ai sti ce Rh a avut ingerasul, pt ca daca a avut pozitiv trebuia sa iti faca atunci vaccinul. Sper ca am explicat cat de cat coerent (ca sunt economist, nu medic). Uite iti pun aici si un link http://www.reclama.ro/sarcina/RH-negativ-sau-pozitiv.html unde explica mult mai bine dacat am facut-o eu. Daca mai pot sa te ajut cu ceva, intreaba-ma.

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Aida vrem detalii despre saltea!!!!!!!!!!!!!!

Camy mai pun odata linkul cu pauze ca sa nu fie luat drept reclama http://www. reclama .ro/sarcina/RH-negativ-sau-pozitiv.html

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Se pare ca ma inscriu si eu pe lista aia cu anemice si din pacate sunt la pamant cu analizele. Ce e mai rau ca nu am putut lua toata sarcina nici un fel de vitamine. Cum iau o pastila cum o vars asa ca nu stiu cum o sa influenteze pe bebe lipsurile mele.
Acum mai nou am auzit de la cineva ca statea foarte rau cu fierul si dupa operatia de cezariana i-au pus fier intravenos ..o fiola care ar costa in jur de 150 ron. Din pacate nu am reusit sa aflu prea multe amanunte ..dar daca stiti voi ceva de genul asta lamuriti-am si pe mine eventual sa imi cumpar dinainte sa fiu sigura ca ma injecteaza. Ar fi bine daca as putea sa rezolv macar asa anemia mea puternica.
CAnd am nascut baiatul am avut cam aceleasi probleme si era cat pe ce sa nu pot iesi din spital pana nu imi reveneam cu anemia mea . Atunci am scapat si sper sa scap si acum ca sanu cumva sa imi prelungesc sederea prin spital ca tare rau mai e cand nu esti acasa in patul tau.

Iulia 31+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

..v-am "recuperat"

Ionika - sry de ce ti se intampla - si noi trecem prin asta - sotul meu de fapt nu ia nici macar somaj pt ca era pe micro... si drept sa-ti spun acum nici nu mai vreau sa se angajeze decat dupa nasterea bebeului ... sau sa ma angajez eu poate, "la negru" ....

Aida - chiitaaaaaliiiitaaaaalooooouuun

Camy - ce bine de vestile bune; daca nu reusesti sa te linistesti (parca ma vad pe mine) vezi si un medic din orasul tau ce zice... si faci o medie ;

techila ti-a iesit super descrierea... si sa stapaniti santosi masina

aaaaa ... era sa uit ... atata v-ati luat de bunatatile din magazin ca l-au retras .... mai vad doar link-ul ... ..si vazusem acolo doar bunatati ...

... a reaparut magazinul

parca mai era ceva ...dar acu nush ..

daci

33+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput