Burtici fericite de septembrie-octombrie (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ionika !

uneori tot raul e spre bine! e greu sa vezi asa situatia acum dar nu se stie nicidata! din pacate multe dintre noi avem rate....a fost ani in care banca nu ne credita pt ca eram la doctorat si cand mi se parea cel mai tare lucru sa am rate la o casa! daca ma intrebi acum...si parintii nostri au avut dar atunci erau vremurile mai sigure...jobul era sigur...
va tin strans pumnii!

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

eu ma bag un pic la nani ca urmeaza o noapte cu foarte putin somn...

va pup

si-o fi luat iulika buletinul?

..si eu vin la nani ....dar ma gandeam ca Iulika de bucurie ca are buletin s-a oprit pe la vre-un gratar ceva sa manance si sa serbeze

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

danielle09 va sa zica si tu erai cu cititul din spatele perdelelor....

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
..ne bucuram ca esti maibine acum si multa sanatate tie si lui bebelache

Multumesc mult! Sunt sigura ca de acum totul va fi bine; am niste emotii teribile cand vad ca a inceput deja numaratoarea inversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle09

Buna dimineata... cam pe la pranz si de la mine. Regret ca nu am reusit sa fiu si eu mai activa insa am avut o perioada mai dificila: de la emotiile create de suspectarea sindromului down la bebe(1/55 la bitest) care nu s-a confirmat insa la triplu test, continuand cu o iminenta de avort si cu tot ceea ce implica acest lucru ca si recuperare ulterioara, urmata de o alergie postmedicamentoasa (suspectele fiind nospa in principal si duphaston) ce a degenerat intr-o vasculita destul de urata care m-au pus din nou la pat. Nu a fost o perioada prea faina, sa stau imobilizata in pat, hranita cu lingurita si paiul, sa nu pot dormi nici noptile, in pragul depresiei incepusem sa numar nu atat saptamanile cat zilele care le incheagau si sa ma rog sa treaca mai repejor pentru a ajunge si noi cu bine la termen. Este adevarat ca v-am citit si m-am simtit foarte bine in compania voastra desi nu am mai scris. Chiar ati reusit sa ma faceti sa fiu mai optimista motiv pentru care va multumesc din suflet, intr-adevar cred ca aceasta este o odisee cu totul speciala.
Acum suntem binisor, cu problemele normale pentru o sarcina avansata, nu ma plang, cu atat mai mult cu cat la ultimul control de ieri dr. a spus ca totul este ok iar fetita are aproape 2 kg

Vroiam sa le urez si eu bun venit pe lume celor trei bebelusi: Lisa Maria, Matei si Luca si sa le felicit pe mamicile lor.

LITLELIGHT si eu tot la Spitalul Judetean Ilfov o sa nasc.

toate burticutzele si-mi cer scuze ca m-am intins atata

32+Anastasia

Buna, si eu tot la Titan o sa nasc. Litlelight mi-a recomandat-o pe dna dr Roxana Dragu; noi ne mai conversam pe PM. Tu cu cine vei naste?

Sarcina mi-a fost urmarita initial si chiar si acum de un medic din Medicover, care m-a speriat ft tare cu bitestul; eu avem risc de Down de 1:900 din cauza valorii free betahcg care era marita. Tripul test nu l-am mai facut; cu Dumnezeu inainte, sper sa avem bebite sanatoase!

30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bine v-am regasit fetelor, va citesc cam zilnic, am scris eu pe la voi cand eram in greturi pana peste cap, insa cum stau extrem de prost cu timpul, nu apuc sa scriu, doar sa citesc.
Azi insa am zis sa o ajut pe Alex 25 cu IR-urile, uite, fata draga , valorile normale:
Valori normale IR artere uterine:

sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45)

Valori normale artera ombilicala:

sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

In ceea ce priveste IR-urile mele, pe artera uterina dreapta am 0,47, iar pe cea stanga e 0,64, insa am aflat si de ce e asa mare pe stanga, deoarece bebelina e intoarsa cu capsorul in jos, insa prefera sa stea pe stanga, acolo o si simt extrem de finut mereu, e locul ei de joaca preferat si solicita mai mult acea artera.

Iti caut acum si-ti dau un link (uite-l: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80032) unde fetele au scris pe vremuri despre asta, eu sunt o mica enciclopedie ambulanta, citesc cam peste tot, adun si tare mi-e drag cand pot ajuta cu informatii la obiect.
Am o fetita dolofana (Ana Maria) de 33 de saptamani si o zi, care la masuratorile de ieri, de trimestrul III avea 2200 g, ceea ce ne-a umplut de mandrie, ziceai ca ne-a numarat cineva banutii din pusculita, nici daca ne umplea Dumnezeu conturile peste noapte nu ieseam de pe usa lui Iosup mai mandri.
Daca vreti valorile normale pentru celelalte masuratori de pe morfofetale (AC, BPD si alte grozavii), are fata totul pregatit.
Eu va citesc de zor, m-am bucurat nespus pentru cele 2 nasteri de pana acum si chiar daca sunt mai invizibila, sunt alaturi de voi.

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Buna, si eu tot la Titan o sa nasc. Litlelight mi-a recomandat-o pe dna dr Roxana Dragu; noi ne mai conversam pe PM. Tu cu cine vei naste?

Sarcina mi-a fost urmarita initial si chiar si acum de un medic din Medicover, care m-a speriat ft tare cu bitestul; eu avem risc de Down de 1:900 din cauza valorii free betahcg care era marita. Tripul test nu l-am mai facut; cu Dumnezeu inainte, sper sa avem bebite sanatoase!

Si eu am fost initial la un alt medic care m-a speriat teribil cu bitestul (ce-i drept valoarea de 1/55 poate parea destul de ingrijoratoare desi nu-i decat o valoare statistica) si mi-a propus amniocenteza. Am refuzat sa fac amniocenteza si intamplarea a facut ca in acea perioada sa trebuiasca sa fiu de urgenta internata in spital (spitalul Ilfov fiind cel mai aproape de casa) cu iminenta de avort. De atunci sarcina o urmareste dr. Bejan care mi-a propus sa fac triplul test astfel incat nu a mai fost nevoie de amniocenteza din fericire. Sper si eu ca vom avea bebite sanatoase, oricum sunt hotarata ca data viitoare - daca va fi cazul - sa refuz din start sa fac biteste, tripluteste care nu au facut nimic altceva decat sa ne macine inutil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Si eu tot pentru ca e aproape de casa am optat pentru acest spital. Sper sa mai intri si sa ne mai conversam; si eu am zis ca nu imi mai trebuie in viata mea teste statistice; daca Doamne fereste sunt suspiciuni de alta natura, amnio si gata; dar niciodata bi/triplu test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

M_Oana, multumesc mult de tot!

----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

se pare ca o sa am si eu 3 zile de petrecere, ca mi-au inceput deja urarile....e vineri si pana duminica...ohoho...sa vezi ce petreceri o sa facem.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

3 zile si 3 nopti....vom trage inca o beutå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

i-am zis ca mie tre' sa imi ia volvo cand o fi in stare, care sa fie numai al meu

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Deci iti plac masinile suedeze....Eu tot volvo am

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput