Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 6
nicol_conte spune:
Luny ma bucur ca Mufa e mai bine si ca a papat !! Iar doctorita aia prima, chiar merita cateva vorbe "de bine"
Ariel din cate imi amintesc eu, reactia la ROR poate aparea in 14 zile. Ce scump Teo cu expresiile lui..copii astia ai nostri , tac ei tac , dar si cand isi dau drumul la vorba spun direct propozitii . Doamna ajuta sa place si fetele maine acasa, pup Ilincuta papacioasa
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
bubu05 spune:
Ramo, da, am reusit sa vb cu verisoara, nu auzise telefonul a fost ieri la control/eco si e bine, pe 9 are termen..deci oricand
Bravo Mufarin pt. castronelul cu papica! Si Stef a mancat miezul de la o felie de paine, din aia de casa, facuta la MP cu o cutiuta de branza de vaci
I-am culcat pe amandoi in pat sa vedem cum o fi!
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Ramo, da, am reusit sa vb cu verisoara, nu auzise telefonul a fost ieri la control/eco si e bine, pe 9 are termen..deci oricand Bravo Mufarin pt. castronelul cu papica! Si Stef a mancat miezul de la o felie de paine, din aia de casa, facuta la MP cu o cutiuta de branza de vaci I-am culcat pe amandoi in pat sa vedem cum o fi! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
ramo si piciulii mei dorm impreuna. sa-i vezi ce dulci sunt cand ii gasesc imbratisati . dimineata, cand se trezeste al meu sa plece la munca, am trezesc si eu si ma duc la ei in pat si dorm intre ei. mooooor sa le simt mirosul si pielicica aia asa fina!
mersi de raspunsul cu reactia. era o fata de pe dc speriata de o eruptie a piciului, vaccinul l-a facut acum 21 de zile, de 4 zile are febra si apoi eruptie...si cu toate astea, cu analize cu aspect viral...ghiciti ce tratament a primit ...
am tot cautat in "hartoagele" mele ceva fain si am gasit!! yupiii!
"Sfaturi pentru parinti… de la copii:
Nu ma rasfata. Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce cer , dar incerc totusi…
Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Asta ma aseaza la locul meu.
Nu folosi forta cu mine. Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai forta conteaza.
Nu fii inconsecvent. Asta ma pune in incurcatura si ma face sa incerc sa scap nepedepsit.
Nu-mi face multe promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine. Asta ma va face sa-mi pierd increderea in tine.
Nu raspunde provocarilor mele atunci cand spun sau fac lucruri care te supara. Voi incerca atunci sa capat si mai multe „victorii”.
Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti dovedesc contrariul, purtandu-ma ca o persoana „importanta”.
Nu face in locul meu nimic din ceea ce as putea face singur. Asta ma face sa ma simt ca un copil mic si voi continua sa te folosesc in serviciul meu.
Nu-mi menaja „relele obiceiuri” si acorda-mi cat mai multa atentie. Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui.
Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai atent daca imi vei vorbi intre patru ochi.
Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu e forte bun in acel moment, si nici cooperarea.
Nu ma face sa simt ca greselile mele sunt pacate. Trebuie sa invat ca pot face greseli fara sa simt ca nu sunt bun de nimic.
Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd.
Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci s-ar putea sa spun minciuni.
Nu uita ca-mi place sa experimentez. Invat din asta.
Nu ma respinge cand pun intrebari cinstite. Daca o faci, vei constata ca nu te mai intreb si caut raspunsuri in alta parte.
Nu te teme ca petrecem prea putin timp impreuna. Conteaza cum il petrecem.
Poarta-te cu mine ca si cu prietenii tai. Tine minte: invat mai bine de la un model decat de la un critic.
Nu uita ca nu pot creste fara incurajari si intelegere!!"
Ati vazut asta? Poate vrea careva sa mearga...il intreb si eu pe al meu, ca tot suntem fara copii iar :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140780&whichpage=1
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ariel_7000 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139427&whichpage=1
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
adriuta spune:
Helllooooooooooooo...
Hai cafelu' bombocino, cappucino... si la apel.
Despre noi...azi am fost la gradi si am uitat luli in poseta la mine so, la ora de ridicare a plodului din dotare de la gradi am gasit un marait, MORT de somn(ca fara aia nu doarme). Ca dovada ca la 7 punct era deja adormit rupt de obosit de nici marr n-a zis.
Asta e...BTW fetelor credeti ca o fi cazul sa renuntam la zuzica? Astia zic prin carti ca incepand de la 14 luni e cam gata viata ei...noooo ca eu cred ca si-n dimineata nuntii tot mai trage 2-3 zuezeli. Zau ca atat de greu imi pare mine dezvatarea la cat de mult o iubeste Adrian. Sa vedeti cum o cauta si face lolu lolo lulu..:))))))) Noi o folosim numai la cuca. Dar taica-su o foloseste permanent. Daca eu nu-s cumva cu el i-o infinge in gurita si...pace. Mereu avem discutii pe tema asta.
LA MULTI ANI TEODORE TEODORI!!! (desi in urma cu vestile)Sa fiti sanatosi si fericiti.
Blanka baga-l pe intarirea imunitarului. Pune-l pe suplimente si neaparat intareste-i imunitarul. Pupici
aliceionescu ...vaaai nu pot sa cred, cineva cu mai putini dinti decat al meu. Inseamna ca Tea o sa aibe dintusi puternici, asa mi-a zis stomatoloaga mea.Eu muream aici ca toti randuneii aproape aveau cate 4-5 si al meu era chel ca si kojak. BTW voi cati aveti? Iti mai amintesti ce disperata eram...heee acu as vrea sa nu mai iasa ca urmeaza kkcelile si maraielile...of of
Ramo imi place optimismul tau. Si ce frumos canta Blondilici mama-nana :)
Bubu e si Triumf fara miros...ha ha chiar ca e bleahh ala puturosu. Ce bine ca sunt flacaii sanatosi din nou.
Ariel, cand pui un filmulet cu Teo cand se invarteste si se tine de pieptar?? Tare mult as vrea sa-l vad, presupun ca e haios rau de tot.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Si pentru ca maine s-ar putea sa nu "vin" pe crenguta si m-am saturat sa tot fiu late...:
LA MULTI ANI!! SIMO_MIMO
Sa fii sanatoasa, la punga groasa si la suflet inimoasa. Sanatate puiului plecat departe, zambete si maraieli fericite de la cel mic. Sa fii iubita si fericita mereu.
LA MULTI ANI!!! VALENTINA
Sanatate multa, iubire si bucurii . O sarcina usoara si un bebelus asa cum vi-l doriti. De asemenea multe impliniri alaturi de sot si de cei dragi tie.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Sinceri astept parerile despre Eu personal m-am saturat de ea, s-o spal, sa n-o pierd, sa n-o uit... Trucuri de dezvatat.
Cand...cum...
Noi cele mai "noi" in business asteptam pareri si de la mamicile experte. Voi cum ati reusit? Cu cat creste o vrea din ce in ce mai mult...Of of of...
Va si ma duc la nani, nu inainte de a ura puitilor bolnaviori: sa va faceti sanatosi micutilor!!!. Sa ne bucuram de peripetii si pozne din nou.
Paapa
Asa creste mare puiul
lyvy spune:
Neata, iaca beu cafeul de la Adriutza!
Daaa, deci voi mai dati Vigantolulo, eu nu il dau din cauza de perioada de vara, desi la noi vara a fost intr-o joi, si joia a trecut, asa m-am gandit eu de la mine putere si o sa-l reiau cand vine toamna, bine ca aici e cam toamna, dar mai stau.
Am o lene, m-as duce undeva, da nu stiu unde, as face ceva treaba prin casa, da n-am chef,hm....ma duc poate la cumparaturi, habar n-am ce o sa fac......pupici la randunici.
LA MULTI, MULTI ANI SIMO MIMO SI VALENTINA, sa fiti frumoase si sanatoase, sa iubiti si sa fiti iubite.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Buna dimineata!
Inca o gura de si de la mine!
Sper ca toti puii bolnaviori sunt bine!
Cuscra draga, daca n-ai ce face te astept pe la mine la un spalat de frigider si de faianta in bucatarie!
Ce poate fi mai frumos decat sa faci curatenie intr-o zi de sambata cand n-ai copii acasa?!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)