Puiuti de Randunici 2008!! (295)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, si Surubelul e cu teta, in general la somn dar si-o mai ia si cand e nervos.

Nu cred ca are sens sa ma chinui sa i-o scot pana nu ii ies toti dintii( mai are canininii!) pentru ca e cea mai mare alinare a lui.

Cel mai mult ma deranjeaza la obiceiul asta faptul ca trebuie sa fiu mereu atenta sa o am la mine cand plecam!plus una de rezerva!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Experienta cu renuntatul la suzeta nu am, pentru ca Ilinca nu a vrut-o, insa sora-mea are deja trei antecedente....de fiecare data le-a luat-o la copii in jurul varstei de doi ani si le-a spus ca a mancat-o catelul!
Vreo 2-3 zile au fost mai nervosi si au tot intrebat de ea apoi au uitat!

Cel mai greu cred ca e primul somn reusit fara suzeta, apoi lucrurile devin mai simple.

Cel mai tare a fost Stefan, cel mic, acum 2 luni cand am fost la munte, era un catel in curte si s-a asezat in 4 labe in fata catelului si l-a intrebt" unde-i teta mea?"
Am ras cu lacrimi!

Mergi la inceput

Acestea fiind zise ma duc la frigiderul meu!
Mai am fix 13 zile pana plec sa-mi vad puii!

Joi plec pentru 3 zile la Covasna, unde o sa fie ceva foarte important pentru mine si o sa va rog sa-mi tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Reactia la ROR apare cam dintr-a 7-a zi si pana intr-a 14-a. Noi suntem intr-a 7-a si avem febra 38.4 .
Suri a ajuns cu bine. Slava Domnului, oricum n-am inchis un ochi pana la 5 dimineata cand m-au sunat ca au ajuns. Au stat 10 ore in Amsterdam ca a avut intarziere avionul .
Dar tot n-am terminat cu supararile. Tata e internat la Elias, tensiunea si pulsul au luat-o razna, se simte rau, face fibrilatii...off....
Noi am intrerupt Vigantolul pe perioada verii si vom reincepe cu o pastiluta de 500 pe zi din sepptembrie.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neataaaa .... a doua zi consecutiv cand apar ...hmmmm
sa pupez matinalele adriuta , tuchi si lyvy , ca nu le-am mai pupezat demuuuult ... tuchi tare m-am amuzat de nepotelul tau ....doamne au niste idei copiii...te lasa masca ...
adriuta si teo o are prietena pe suzi ; eu cand eram micuta am avut prietena suzi muuuuuuulta vreme, si uite ca m-am dezvatat de ea, zau ca n-o mai iau nici pe furis , asa ca se dezvata ei incet; eu inca nu i-o iau, ca e chinuita rau saracuta de canini, premolari si e alinarea ei cand o doare, e nervoasa ... mai fac teste si spun: teo, da jos suzi din gurita, ca nu-i frumos...si o da jos, o pune pe masa si isi vede de treaba....trebuie sa fiu atenta cum ii spun, ca daca spun: teo da-i si lui mami suzi, vine si imi infige suzi in gura urgent ... ii mai spun ca ea e mare , si nu ii mai trebuie suzi, si o sa o dam unui copil sarman care nu are ; se uita la mine fixxxxx, si arata cu degetelul spre strada si uneori afara, cand vede cate un copil, scoate suzi si intinde spre el ....
hai ca scriu de o ora si mesajul, tot trage de mine, nu stiu ce vroiam sa mai spun....
si sa va pun si o ghicitoare ce zic?:))

a, ca uitam: bafta si noroc si succes si tot ce iti mai trebuie sa iasa bine la covasna tuchi

--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali si Mimo

Sa fiti sanatoase si fericite pana la adanci batraneti!!!

Adriuta, eu nu i-am mai dat-o la 11 luni. E drept ca ea adormea la san, deci nu problema adormitului am avut-o cu suzi, ci faptul ca a cerut-o in somn, incepea sa geama si sa se frichine. In prima si a doua noapte, a fost ok, in a treia a plans dupa ea. Si gata! A uitat de ea. Am avut grija insa sa nu o mai vada cateva luni. Asa a fost la noi.

Tuchi, hello! Tin pumnii sa iasa bine la Covasna!

Livi, hello! Si noi tot pe Vigantoletten 500 avem recomandare, ii dau insa una la trei zile, ca sa nu am mustrari de constiinta ca nu ii dau. Abia se mai simte fontanela, si ea a avut-o mare de tot.

Luny, Bubu? Ce fac picii?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vaaaai, ce scumpa e!!!!!!!! In afara de "mama"...nu pot sa traduc...

Si noi tot cu suzy si chinuiti de ultimul canin....dupa ce iese si ala o sa mai incerc si eu sa o dau la catel.

Cata, eu am incercat sa-l dezvat mai demult, 3 nopti a fost ok, apoi a inceput calvarul si i-am dat-o inapoi!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raluca, multa multa sanatate tatalui tau!

Liana, Liru-liru-liru mortalaaaaa!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Mai, azi nu suntem in 8 sau sunt eu bolanda?
Maine e ziua fetelor, ca asa scrie pe ultima pagina!

Irina, e superba Teo, imi vine sa o mananc toata!

Ioana,
Raluca, sa treaca repede febra![pup
Olgule, dupa cum bine stii, nu e zi sa nu ma gandesc la tine!

gata pauza, fug la treaba!( a trecut mult prea mult timp de cand n-am mai spalat frigiderul!- e jale!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mai,din cate vad maine e ziua lui Simo-Mimo si a Valentinei!
Ce tare e Teo!Bine ca ai mai dat pe-aci Liana
Cata,tinem pumnii stransi tare!
Livi,eu nu ii mai dau Vigantol pe perioada verii
Noi cu Suzi nu avem deloc o problema,pt ca nu exista in viata noastra!Daca pana la 3 luni era nelipsita,nu stiu ce l-a apucat pe Sam ca nu a mai vrut deloc suzeta.Dar,nu imi pare deloc rau..asa a fost si David!Clar nu seamana pe mine,ca mama zicea ca eu am iubit-o cam mult pe suzi!
Raluca,sa treaca febra aia.Si multa sanatate tatalui!
Luny,ma bucur ca si-a mai revenit Mufarinul!Cum a fost noaptea??
Oana,Stef cum e??Cand ai povestit ce i-a facut Vlad mai ca mi-au dat lacrimile,ma si gandeam la el cum a suferit...sa il pupi dulce din partea mea
Si cam atat,ca iar am lipsa de neuron

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput