Puiuti de Randunici 2008!! (295)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uite:

Rezista Clodute,rezista!!

Clodute-de ce 17 zile? Tickerul zice 25-aoleu-spune aci DPN-ul sa nu ne gresim cu agitatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

I don't understand nada de nadie.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

I don't understand nada de nadie.

Pozele mele
Povestea nasterii

ce nu intelegi???

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Uite:

Rezista Clodute,rezista!!

Clodute-de ce 17 zile? Tickerul zice 25-aoleu-spune aci DPN-ul sa nu ne gresim cu agitatele

Pai conform ultimei eco mi s-a spus 28 august... desi dupa UM era 3 sept... dar cum si pe Patrick l-am nascut la 38 de sapt... s-ar putea ca si Karo sa vina mai repede... eu insa am zis ca vreau pe 26 august sa fie cadou pt fratiorul ei de 1 an si jumatate...

Dar stati linistite ...ca in drum spre spital ... dau eu sms si va anunta fetele...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Explicase ceva Zoze si n-am fost pe faza , dar m-am prins pana laurma, azi sunt asa mai

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iuuuhuuu Suuupeer!!
Hai Karo-cadoul pretios al fratiorului!!

Livi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

296

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Iuuuhuuu Suuupeer!!
Hai Karo-cadoul pretios al fratiorului!!

Livi?!

Ma faci sa pling eu si asa sint sensibiloasa de felul meu...acum cu bebe 2 sint si mai si...excesiv ar spune unii...si deja imi dau lacrimile cind stiu ca in ziua X va veti gindi toate la mine...

Va iubesc mult

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Cred ca mi se trage de a bigudiurile pe care le am in par, ca cica vreau sa-mi intind parul, ca al meu cretofolin, stau si treg sa-l indrept si tine drept fix 30 min.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...
din seria 'horror', era sa murim de inima aseara...culc copilul in patul nostru pe la 22, ca stiam ca se trezeste cu dureri si cum ne simte langa el, se consoleaza mai usor si adoarme repede...si stau cu el in pat..dupa vreo 20 min, se fataie, schimba pozitia si adoarme, il mai la sputin si zic sa-l mut la el totusi...cand sa-l iau, sa mor, nu alta...ii curgea sange din gura!! il iau pe sus repede, merg la ta-su, copilul se trezeste, incercam sa vedem ce si cum...bietul de el era contrariat, noi kkti, avea gura pliiina de sange, credeam ca-i sangereaza gingiile...l-am curatat usor cu compresa sterila inmuiata in solutie de bicarbonat...se pare ca s-a dezlipit/rup o afta d-aia din cerul gurii, imediat dupa curatat nu a mai sangerat deloc, dar incercati sa va imaginati cosmarul asta..
in rest, mai bine...dar tot cu febra, aici n-a nimerit-o Stanciu...azi a facut 38,2...aseara tot 39..
clau bine ati venit!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput