INCA O DATA, LA MULTI ANI FERICITI, MIMO SI VALI!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
..daca aveti idei ceva, legat de cum i-as mai putea repara gurita si alina durerile, nu ezitati, in special dlor doctor
..ideea e ca gingiile sun tot f inflamate si sangereaza nitel, pustulele alea i-au umplut gura, va dati seama ca il doare cand ii intra in gura orice..il hranim cu seringa de nurofen, printre suspine..
Iubirea mea,
si colac peste pupaza, mi-a 'aranjat' Liviu ziua de maine, fara sa ma intrebe,ca el lucreaza...vine soacra-mea sa stea aici..'ca e greu, si nu o sa poti'
..adevarul e ca singura nu am cum sa-i dau sa manance, ca nu il pot tine..la naiba! asta imi lipsea, jumate de zi sau mai bine cu ea..dar ce sa fac?? sper sa plece dupa masa ca o sa vina sor-mea si sa inteleaga ca ajunge...
Iubirea mea,
LA MULTI ANI Mimo si Vali!! multa sanatate si tot ce va doriti!

mey, daca nu cititi cu atentie.. Cuscra a scris ca zice in avans ca sa nu mai ramana iar in urma cu urarile, ca nu stie daca o sa reuseasca sa intre azi..
Liana ce dulce e falcoasa!
ii pap eu gurita ei cu LIRA-LIRA!
in rest inca nu am apucat sa citesc.. si e tarziu acum.. ma duc la somn..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei