Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vladimirescu, sunt de acord cu tine!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

[goute]as vrea sa stiu la voi cum este?mai ales la cele care sunt insarcinate pt prima oara[/goute]

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

K,haideti ca m-ati atins,in fine eu cautam sa leg prietenii aici,posibil ca unee dintre noi sa vrem sa ne si vedem,si bineinteles intre prieten avem dreptul sa mai vorbim si pe langa subiect,sunt sigura ca cele care cauta doar informatii pot da o cautare,dar cele care vor intelegere sau o vorba buna sunt libere sa scrie ce le taie capul....
Si nu tine de cati ani ai,de babisme sau tinerisme,ci tinede ceea ce vrea sufletul tau sa tina...
Nu e nimeni obligat sa citesc din urma...noi citim pentru ca asa dorim,si nu pentru ca nu avem ce face acasa,sau ca ne-am neglija copii sau treburile casnice,,,,
Cine are placerea sa scrie,scrie,cine nu,nu...cine vrea sa citeasca 10 capitole din urma le poate citi...cine nu...nu...
Cine vrea sa stea non-dtop cu copilul,poate sa stea,cine vrea o pauza ca intre femei,si un cacatel pe masa de operatii suna mai nostim,mai iesi dinr rutina,si nu ma mai lungesc...e un forum liber,dar nu cred ca e nimeni indreptatit sa judece pe cine ,cum sunt subtilitatile bagate asa, nu e nimeni prost sa nu le intelega,fie ca are 45 de ani,fie ca are 21 de ani si doi copii..
Acum dati voi cu rosii

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

[goute]buna si eu am pierdut o sarcina.tot asa s-a oprit din evolutie acum ma rog la Dumnezeu sa il vad si eu[/goute]

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui avionika

[goute]sunt insarcinata si as vrea sa imi fac cat mai multe prietene si sa cunosc cat mai multe despre o sarcina de la alte mamici[/goute]

+5

Buna avionica,bine te-am gasit,o sarcina cat ma ifrumoasa iti dorim..
cred ca atunci ar trebui sa scriem in tabel ce vrea fiecare de la acest forum,uite fata scrie de la bun inceput ca vrea sa lege prietenii

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

caer a fost faza?

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

K,haideti ca m-ati atins,in fine eu cautam sa leg prietenii aici,posibil ca unee dintre noi sa vrem sa ne si vedem,si bineinteles intre prieten avem dreptul sa mai vorbim si pe langa subiect,sunt sigura ca cele care cauta doar informatii pot da o cautare,dar cele care vor intelegere sau o vorba buna sunt libere sa scrie ce le taie capul....
Si nu tine de cati ani ai,de babisme sau tinerisme,ci tinede ceea ce vrea sufletul tau sa tina...
Nu e nimeni obligat sa citesc din urma...noi citim pentru ca asa dorim,si nu pentru ca nu avem ce face acasa,sau ca ne-am neglija copii sau treburile casnice,,,,
Cine are placerea sa scrie,scrie,cine nu,nu...cine vrea sa citeasca 10 capitole din urma le poate citi...cine nu...nu...
Cine vrea sa stea non-dtop cu copilul,poate sa stea,cine vrea o pauza ca intre femei,si un cacatel pe masa de operatii suna mai nostim,mai iesi dinr rutina,si nu ma mai lungesc...e un forum liber,dar nu cred ca e nimeni indreptatit sa judece pe cine ,cum sunt subtilitatile bagate asa, nu e nimeni prost sa nu le intelega,fie ca are 45 de ani,fie ca are 21 de ani si doi copii..
Acum dati voi cu rosii

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Oana - nu ma duc la urgente. Nu vreau sa-si mai bage careva degetele si sa-mi steseze colul. Au fost doar 2-3 picaturi, atat. Teama mea cea mare este sa nu se opreasca in evolutie, cum am patit data trecuta, cu tot tratamentul.
Imi da sperante bebe am tau miscaret, poate ajung si eu sa-l vad pe al meu asa .
Apropo mai iei Astepter?

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

.[goute]buna Oana si eu am patit acelasi lucru si acum ma rog la Dumnezeu sa il vad pe acesta sanatos[/goute]

+5

Mergi la inceput

care* scz.. am fazut ca te ai cam enervat

Mergi la inceput

NeliA ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Fetelor nu va suparati!

E democratic sa fim de acord ca nu toate vedem orice situatie la fel.

E valabil in viata de zi cu zi incepand de la mancare, haine pana la lucruri serioase ce tin de viata, nastere etc.

Pana la urma de aia suntem aici sa ne sustinem una pe alta chiar cand nu suntem de acord cu o parere exprimata.

Mergi la inceput