Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui taminia21

si eu sunt aici si ma alatur grupului

Bine te-am gasit,te alaturi aspiranta sau graviduta?

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avionika spune:

[goute]sunt insarcinata si as vrea sa imi fac cat mai multe prietene si sa cunosc cat mai multe despre o sarcina de la alte mamici[/goute]

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai azi am fost la un profesionist . nici vb de deviatie de sept am altceva mai nasol mi-am distru din cauza piacaturilor OLYNTH mucoasa nazala si mi-a dat 4 luni de trat cu picaturi altele mai bune pt ce am eu , si o pastila destul de puternica zic eu daca mi-a dat sa o iau decat o data la luna
diagnosticul este RINITA VASOMOTORIE. ceva de genul... asa ca bebe al meu mai asteapta, oricum de aici de langa voi nu plec, o sa am atatia "nepotei, si nepotici" aici
dar daca raman si eu gata "LA REVEDERE" cu tratamentul

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

iubita mai scrie inca 10 msg ca sa iti apara in timp real, bine ai venit !sarcina usoara si bebic sanatos si cumintel si sa stea la mamii in burtica 40 de sapt fix

Citat:

Ciao bambina,stii ca ,chiar acum ma uitam dupa tine,ai inceput tratamentul...?
Bai e grav cu deviatia asat de sept,un doctor iti spune una,altul alta,mai du-te la un profesionist eu stiu,la cineva neutru,sa stii sigur..

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

[goute]banueisc ce ma asteapta dar eu consider ca este cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei femei[/goute]

+5

Mergi la inceput

DECI
Sintome noi:
-gust metalic in timpul zilei care trece doar atunci cand pap...
-daca nu bag mereu ceva in gurita mi se intoarce stomacul
-dupa ce pap nu mai simt gustul dar apare iarasi
-somn groaznic de la 4 jumate la 6
-acum dupa ce a trecut de sase nu mai am nimic sunt fresh
-am spalat pe jos repede si acum sunt leoarca

LA VOI?fete eu ies astazi,gata pt mine,sper ca maine sa intrati mai multe sa vorbim.
si VACANTA PLACUTA FETELOR CARE AU TERMINAT CU SERVICIUL !!

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Citat:

pai azi am fost la un profesionist . nici vb de deviatie de sept am altceva mai nasol mi-am distru din cauza piacaturilor OLYNTH mucoasa nazala si mi-a dat 4 luni de trat cu picaturi altele mai bune pt ce am eu , si o pastila destul de puternica zic eu daca mi-a dat sa o iau decat o data la luna
diagnosticul este RINITA VASOMOTORIE. ceva de genul... asa ca bebe al meu mai asteapta, oricum de aici de langa voi nu plec, o sa am atatia "nepotei, si nepotici" aici
dar daca raman si eu gata "LA REVEDERE" cu tratamentul

Citat:

Citat:

iubita mai scrie inca 10 msg ca sa iti apara in timp real, bine ai venit !sarcina usoara si bebic sanatos si cumintel si sa stea la mamii in burtica 40 de sapt fix

Citat:

Ciao bambina,stii ca ,chiar acum ma uitam dupa tine,ai inceput tratamentul...?
Bai e grav cu deviatia asat de sept,un doctor iti spune una,altul alta,mai du-te la un profesionist eu stiu,la cineva neutru,sa stii sigur..

deChristian Ionut
5+

Uite vezi:de aia e bine sa mergi la doi medici deodata...ah ce draci am....

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

te pupic si o seara placuta. ai grija de tine si de samburel

Citat:

DECI
Sintome noi:
-gust metalic in timpul zilei care trece doar atunci cand pap...
-daca nu bag mereu ceva in gurita mi se intoarce stomacul
-dupa ce pap nu mai simt gustul dar apare iarasi
-somn groaznic de la 4 jumate la 6
-acum dupa ce a trecut de sase nu mai am nimic sunt fresh
-am spalat pe jos repede si acum sunt leoarca

LA VOI?fete eu ies astazi,gata pt mine,sper ca maine sa intrati mai multe sa vorbim.
si VACANTA PLACUTA FETELOR CARE AU TERMINAT CU SERVICIUL !!

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam vrabiutele vesele!
Mai, eu nu stiu cum aveti voi (adica, unele dintre voi :) timp sa scrieti ce cafea beti sau tot ce va mai da prin minte... Se vede ca-s cam baba si depasita de generatia voastra de internaute / chat-iste...
Sorry ca nu prea scriu, dar sa stiti ca o fac din respect pt fetele disperate uneori care cauta raspunsuri pe internet la problemele lor stringente de sarcina, si le da google un link la noi si, pina sa gaseasca ce le intereseaza pe ele, citesc saracele pagini intregi de suete la o cafea, fara informatie "concludenta".... Hei, nu dati in mine cu rosii, v-am zis ca-s baba, din aia care crede sincer ca daca nu am nimic de zis atunci sa tac chitic.
Acuma' zau, vad ca jumatate dintre noi ne plingem ca ne ia mult timp sa citim cite 10-20 pagini din urma (si asta cind intram zilnic pe forum, ca altfel nu mai e nici o sansa sa recuperezi dupa 2-3 zile de absenta)... nu credeti ca daca ne-am abtine sa tratam forumul ca pe un chat, si am evit asa plasam foarte multe mesaje intr-o zi in care nu avem de fapt mare lucru de zis, ne-ar fi tuturor mai usor sa tinem pasul cu paginile zilnice?

Ei, acum chiar ca astept sa dati cu rosii in mine..

Uite, eu una, intrucit recunosc ca-s grafomana si nu pot scrie DECIT mesaje lungi, promit solemn si jur pe cravata mea de pionier ca sa scriu foarte rar, si numai atunci cind cred ca pot ajuta pe vreuna din voi cu vreo informatie sau am eu insami nevoie de ajutor.
Pup!

7+ mami de Vladimir

PS - Stefanna, multumesc de intrebare! sint ok, ceva scurgeri maro inchis, mici dar cu chegulete - banuiesc ca se curata uterul dupa hemoragie. Tot in pat stau, abia azi am indraznit sa maninc la masa, dar in rest totul e bine, sint optimista si recunoscatoare lui Dunezeu ca inca mai e bebe in burtica dupa cataclismul pe care l-am suferit :)
Ma bucur ca-ti place numele Vladimir - sa stii ca asa ii spunem de cind era bebe mic si lui ii place, cind il intrebi cum il cheama articuleaza frumos Vladimir, cu un R puternic :))

Mergi la inceput

auziti dar voi stiti cumva daca olytnul afecteaza in sarcina? pe prospect nu scrie ca ar afecta ...dar acum... pana mea cine stie?

Mergi la inceput

[goute]eu sunt doar la inceput si nu stiu ce ma asteapta[/guote]

+5

Mergi la inceput