Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
nelia, iti dai seama ca si aici poti sa dai peste vreun medic aiurea sau spital , dar eu am noroc cu astia de aici, noi vroiam sa ne mutam undeva in nord, efectiv spitalul asta e unul din motivele pt care mai stau
uite de exemplu altul in madrid, alt spital, are un protocol mai strict, te rad , iti fac clisma etc etc
aici poti sa te duci cu parul pana la glezna ca ei zic merci, deorece merg cat mai natural dar fara sa uite de confortul mamei, eu inainte sa ma internez am mancat enorm si dupa ce a iesit ivan sincer am simtit ca mai iese unu si stiam ca nu am gemeni, dar nu au zis nimic, decat sa stau linistita ca e ok sa se intample asa, ca s.a mai intamplat si nu am de ce sa.mi fie rusine
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara fetele care mai au un copil, am o intrebare, cum ii ridicati in brate? ivan nu cere in brate, dar de exemplu acum tre sa ma duc cu el la doctor pt ca are ceva pe obraz pe dinantru, si tre sa.l ridic sal pun pe pat sa se poata uita la el, e periculos? n.am ce face.... el are in jur de 15-16 kg roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
Roxana,
eu o ridic pe bianca si pt ca vreau si pt ca se mai alinta ea.Acuma ce sa spun,eu nu am avut nici un fel de probleme ca de ex scurgeri ori dureri de burta,nici la prima sarcina si nici acum,si nu-s speriata de nimic in acest sens.Eu fac absolut toate treburile pe care le faceam si inainte.Dar sint convinsa ca asta depinde de la pers la pers .
Pupicei la gaza ta
Stefanna mami de fetita si
9+
Stefanna spune:
Nelia.. uite ca ma conformez ca sa nu mai am x pe listuta.DNP este 2 martie, dar UM habar nu am...undeva pe la sf de mai.
Selena( sper ca am retinut bine nick-ul) ce fain ca te-ai ingrasat numai 11 kg.Eu am luat 20Kg

Acuma incerc sa fac miscare ceva exercitii usoare pt ca nu mai vreau sa iau asa mult in greutate , mai ales ca am si ramas cu 10 kg in plus.
Ella si Oana felicitari pt frumuseii ce v-au emotionat asa tare
Mi-ati adus aminte de ceea ce simtii si io pt prima data cand mi-am vazut-o pe Bianca la ora de gimnastica.Is cruioasa cum voi reactiona la al doilea.
Bun venit la gravidutele noi si sa ramanem aici pana la sf celor 40 de sapt fericite.
Freedelia,nici o imbunatatire mai,deloc deloc?Asteptam vesti fara greturi si stiri despre "locatar"
Vladimirescu, esti bine? Te lasa Vladimr( mor dupa numele lui) sa stai la pat?
V-am pupi, ma duc sa ma joc ascunselea ca asa primii porunca.
Stefanna mami de fetita si
9+
aleesicoo spune:
iubita mai scrie inca 10 msg ca sa iti apara in timp real, bine ai venit !sarcina usoara si bebic sanatos si cumintel si sa stea la mamii in burtica 40 de sapt fix
| citat din mesajul lui taminia21 si eu sunt aici si ma alatur grupului |
CoriMami spune:
Wow,
cand citesc ce scriu mamicile cu experienta ma ia cu furnicaturi.
Travaliu, dilatatie, etc
Totimi zic ca mai e muuuuuult pana atunci, abia avem 8 saptamani.
Oare am ales bine spitalul Universitar? In alta parte decat in Ro, nu cred ca o sa nasc, cel putin nu acest prim copil![]()
Pupici
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
neliaCris spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleesicoo iubita mai scrie inca 10 msg ca sa iti apara in timp real, bine ai venit !sarcina usoara si bebic sanatos si cumintel si sa stea la mamii in burtica 40 de sapt fix ![]()
|
Ciao bambina,stii ca ,chiar acum ma uitam dupa tine,ai inceput tratamentul...?
Bai e grav cu deviatia asat de sept,un doctor iti spune una,altul alta,mai du-te la un profesionist eu stiu,la cineva neutru,sa stii sig

ur..
de
Christian Ionut
5+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui dayanara nelia, iti dai seama ca si aici poti sa dai peste vreun medic aiurea sau spital , dar eu am noroc cu astia de aici, noi vroiam sa ne mutam undeva in nord, efectiv spitalul asta e unul din motivele pt care mai stau uite de exemplu altul in madrid, alt spital, are un protocol mai strict, te rad , iti fac clisma etc etc aici poti sa te duci cu parul pana la glezna ca ei zic merci, deorece merg cat mai natural dar fara sa uite de confortul mamei, eu inainte sa ma internez am mancat enorm si dupa ce a iesit ivan sincer am simtit ca mai iese unu si stiam ca nu am gemeni, dar nu au zis nimic, decat sa stau linistita ca e ok sa se intample asa, ca s.a mai intamplat si nu am de ce sa.mi fie rusine roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
Bine ca nu a iesit odata cu bebe,de fapt iti dai seama ce norocos era,pe viata...sigur ca se intampla....peste tot in toata lumea...
In ro iti faceclisma pt ati elibera intestinele si a iesi bebe mult mai repede...
de
Christian Ionut
5+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui CoriMami Wow, cand citesc ce scriu mamicile cu experienta ma ia cu furnicaturi. Travaliu, dilatatie, etc Totimi zic ca mai e muuuuuult pana atunci, abia avem 8 saptamani. Oare am ales bine spitalul Universitar? In alta parte decat in Ro, nu cred ca o sa nasc, cel putin nu acest prim copil Pupici Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag! |
Mai bine nu te gandi,eu asa fac in viata...ca adaca era sa ma gandesc prea mult,nu eram nici maritata
de
Christian Ionut
5+