Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici,
Iar sunt in urma, nu apuc sa citesc, am citit doar cap 10, restul poate.
Oricum pupici la toata lumea, salutari, si Doamne ajuta tuturor.
eu am fost la ecograf, doar ca n-am mai avut posibilitatea sa intru sa va povestesc, nu am fost acasa.
Rezultate ecograf: sarcina foarte bine prinsa , fara desprinderea de 25% pe care o stiam . Bebe activ , foarte activ , doar ca n-am avut posibilitatea sa-l vad .
Sarcina in limite normale, dimensiuni absolut normale pentru varsta sarcinii. Dr zicea 10 sapt si trei zile, doar ca eu stiam 10 si 5 zile .
Acu partea mai putin fericita, dupa ce a auzit ce varsta am,doctorita n-a incetat sa-mi aminteasca de asta , de parca nu eu ii spusesem varsta, trebuia sa mi- spuna ea mereu . Deci, "in conditii normale are fi o sarcina perfecta, daar avand in vedere varsta, e o sarcina cu probleme".
Stiu ce varsta am, stiu ca e riscant , dar parca a exagerat. De fapt toata lumea aici in Rom mi-a dat senzatia asta. De la parinti, prieteni, cunostinte, toti ma privesc cu reticenta, adica "esti cam nebuna femeie" .
Aaaa, si mai zicea ca translucenta nucala e la limita maxima, doar ca nu se masoara acum, sa nu ma ingrijorez , ca e relativ. Cum sa nu ma ingrijorez cucoana, de ce imi spusesi daca nu e concludent la 10 saptamani, de ce o masurasi tu acu ?
Off, nu stiu zau!!!!!!!!!! M-am hotarat sa nu ma gandesc, sa astept pana la 13 saptamani cand ma voi intoarce si voi face masuratoarea in Maroc, nu ca ar fi aia mai destepti, dar macar nu ma privesc cu reticenta de aici. Desi, eu am mai mare incredere in medicii de aici, dar .
Scuze ca m-am lunggit, n-o sa mai intru o saptamana si ceva, plec la munte, in Moldova, ma relaxez , iar.
Va pupicesc pe burtici si sa auzim numai de bine

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 10+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetelor, vad ca apar discutii din ce in ce mai dese despre ce trebuie si ce nu trebuie sa se scrie la acest subiect.
Imi pare rau, si totusi e normal, sunt 50 si ceva de burtici, fiecare cu temperamentul si ideile ei. Nu putem cere tuturor sa ne accepte ideile, si discutii vor fi multe.
Eu am aproape 2 ani de forum si de citit zeci, sute de subiecte. Nu stiu unul in care sa nu fi aparut discutii. E si normal avand in vedere ca, daca am ajuns aici, nu suntem niste ignorante, ci am cautat informatii de am ajuns aici, Ca altfel ajungeam la 4 luni sa aflam de sarcina si nu aveam sa aflam niciodata ce e ala dublu test, triplu test sau mai stiu eu ce.
Pentru fetele care nu se regasesc in toate postarile de la subiect, va rog ignorati-le pe cele care nu va aduc informatii suplimentare. Ori alfel aici vom fi doar un grup care nu stim altceva sa vorbim decat de sarcina, iar mai apoi de copii.
Iar asta nu mai e prietenie, e un forum medical.
Nu va suparati, nu dati cu rosii, nu pentru asta suntem aici.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Vladimirescu intra doar de curiozitate la fetele din odiseea sept oct ca sa vezi ca acolo se scriu si cate 2 cap pe zi si nu se mai plange nimeni nu potiintra aici si sa scrii numai si numai despre sarcina pt ca la un moment dat nu mai ai ce vb, se mai deschid si alte subiecte, vb Neliei se leaga si prietenii, nu vreau sa fiu rautacioasa dar este un forum liber si cine are chef si poate sa stea sa vb si o sapt incontinuu. o seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paps

Fetelor nu va suparati!

E democratic sa fim de acord ca nu toate vedem orice situatie la fel.

E valabil in viata de zi cu zi incepand de la mancare, haine pana la lucruri serioase ce tin de viata, nastere etc.

Pana la urma de aia suntem aici sa ne sustinem una pe alta chiar cand nu suntem de acord cu o parere exprimata.

Iulia 29.08.2006
Delia 21.07.2008
Bebe DPN 23.03.2010

De acord mami...ma retrag,am spus ce aveam de spus ,cine vrea sa inteleaga intelege,cine nu are timp sa inteleaga ce am spus eu,si mai bine,oricum viata e cladita din lucruri marunte

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna burtici,
Iar sunt in urma, nu apuc sa citesc, am citit doar cap 10, restul poate.
Oricum pupici la toata lumea, salutari, si Doamne ajuta tuturor.
eu am fost la ecograf, doar ca n-am mai avut posibilitatea sa intru sa va povestesc, nu am fost acasa.
Rezultate ecograf: sarcina foarte bine prinsa , fara desprinderea de 25% pe care o stiam . Bebe activ , foarte activ , doar ca n-am avut posibilitatea sa-l vad .
Sarcina in limite normale, dimensiuni absolut normale pentru varsta sarcinii. Dr zicea 10 sapt si trei zile, doar ca eu stiam 10 si 5 zile .
Acu partea mai putin fericita, dupa ce a auzit ce varsta am,doctorita n-a incetat sa-mi aminteasca de asta , de parca nu eu ii spusesem varsta, trebuia sa mi- spuna ea mereu . Deci, "in conditii normale are fi o sarcina perfecta, daar avand in vedere varsta, e o sarcina cu probleme".
Stiu ce varsta am, stiu ca e riscant , dar parca a exagerat. De fapt toata lumea aici in Rom mi-a dat senzatia asta. De la parinti, prieteni, cunostinte, toti ma privesc cu reticenta, adica "esti cam nebuna femeie" .
Aaaa, si mai zicea ca translucenta nucala e la limita maxima, doar ca nu se masoara acum, sa nu ma ingrijorez , ca e relativ. Cum sa nu ma ingrijorez cucoana, de ce imi spusesi daca nu e concludent la 10 saptamani, de ce o masurasi tu acu ?
Off, nu stiu zau!!!!!!!!!! M-am hotarat sa nu ma gandesc, sa astept pana la 13 saptamani cand ma voi intoarce si voi face masuratoarea in Maroc, nu ca ar fi aia mai destepti, dar macar nu ma privesc cu reticenta de aici. Desi, eu am mai mare incredere in medicii de aici, dar .
Scuze ca m-am lunggit, n-o sa mai intru o saptamana si ceva, plec la munte, in Moldova, ma relaxez , iar.
Va pupicesc pe burtici si sa auzim numai de bine

Ma bucur ca e totul bine,in privinta varstei,conteaza cum te simti tu...poate si alti doctori considera ca esti prea mica la 23 de ani sa faci al 2-lea bebe,asa cum la varsta ta e prea tarziu ...
Distractie faina,si sa ne auzim sanatoase si burticoase...mult mai burticoase

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

NeliaCris, nu dau cu rosii - mai degraba cred ca eu o sa fiu cea bombardata dar imi asum asta :))
Uite, a fost doar o propunere din partea mea, pe care mi-o mentin.
Eu mai sint membru pe alt forum cu parinti, si pot sa spun ca e usor de folosit/citit pentru ca acolo forumul e forum - adica locul in care punem informatii si experient epersonale care pot ajuta pe cele din comunitate dar chiar si pe vizitatoarele aflate la ananghie si care ne iau de pe google, iar chat-ul e chat, unde 2-4-9 sau cite fete cu chef de vorba sint la o anumita ora din zi vorbesc cit de off-topic vor ele.
Recunosc cinstit ca nu am intrat niciodata pe un chat, ca nu e pur si simplu in firea mea sa fac asta, dar cred sincer ca e o activitate placuta pe care si-o permit mii de fete destepte din ziua de azi si nu e absolut nimic ru in asta.
Problemele apar insa cind cele 2 tipuri de forumista - "vrabiuta vesela" si "pragmatica" trebuie sa evolueze pe arena aceluiasi spatiu - atunci tind sa se incomodeze citeodata.

De mesaje PM la chestii de spus strict intre 2 fete , fara relevanta pentru celelalte de pe forum, ce ziceti?

Acuma... daca o sa vad ca am suparat pe multe dintre fete, sa stiti ca-s gata sa ma retrag de pe forum, ca nu vreau sa supar si sa incomodez pe nimeni, vreau doar sa avem o comunicare mai limpede si mai "eficienta", asta e tot :))

Si, nu in ultimul rind, NeliaCris, pot sa-ti spun ca citesc absolut toate paginile (dar cam obosesc ca-s prea multe pe zi) si culmea e ca am incept sa-mi doresc sa-mi fac 2 din forumiste prietene, dar culmea sint din cele care scriu rar... pur si simplu nu trebuie sa posteze mult ca sa simt ca avem multe lucruri in comun, afinitati... Chiar nu cred ca daca postezi mult esti automat si po****r si chiar iti faci prieteni, cred ca e o senzatie falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ReliM spune:

Buna

Sunt o viitoare mamica de aprilie 2010.
Abia am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa ma alatur voua.

Bine v-am gasit.
Sarcini usoare .

Reli

Mergi la inceput

Kossir, stai asa, nu te panica!

Daca esti cumva in Bucuresti acum, pot s-ti dau contactul doctoritei mele, care a nascut chiar ea anul trecut, la 44 ani impliniti! E o femeie f desteapta, eu am toata increderea in ea (am zis ca si eu am 41 ani impliniti si mi-e teama si mie de unele lucruri care vin cu virsta)...

Pentru cele care cred ca "virsta e cea pe care o simti tu": nu e chiar asa, din pacate, pur si simplu daca la 35 de ani riscul statistic de sindrom Down e 1 la 250,la 40 ani e 1 la 100, iar la 42 ani cit as avea eu la nastere e 1 la 78... Si nu conteaza deloc cit de bine arati, daca-ti mai tii parul in fundite roz sau umbli in cirja deja, ca virsta ovulelor e exact virsta ta din buletin si informatia genetica o mai ia razna...

Kossir, banuiesc ca tu stii astea, dar cum am zis nu te panica, am 4 prietene care au nascut dupa 40 ani toate cu emotii si sute de teste, si toate cu copii frumosi destepti si sanatosi! Eu una merg inaint ecu toata increderea. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Kossir, stai asa, nu te panica!

Daca esti cumva in Bucuresti acum, pot s-ti dau contactul doctoritei mele, care a nascut chiar ea anul trecut, la 44 ani impliniti! E o femeie f desteapta, eu am toata increderea in ea (am zis ca si eu am 41 ani impliniti si mi-e teama si mie de unele lucruri care vin cu virsta)...

Pentru cele care cred ca "virsta e cea pe care o simti tu": nu e chiar asa, din pacate, pur si simplu daca la 35 de ani riscul statistic de sindrom Down e 1 la 250,la 40 ani e 1 la 100, iar la 42 ani cit as avea eu la nastere e 1 la 78... Si nu conteaza deloc cit de bine arati, daca-ti mai tii parul in fundite roz sau umbli in cirja deja, ca virsta ovulelor e exact virsta ta din buletin si informatia genetica o mai ia razna...

Kossir, banuiesc ca tu stii astea, dar cum am zis nu te panica, am 4 prietene care au nascut dupa 40 ani toate cu emotii si sute de teste, si toate cu copii frumosi destepti si sanatosi! Eu una merg inaint ecu toata increderea. Pup!

Vladimirescu, nu ma panichez, stiam in ce m-am bagat, cunosc foarte bine si riscurile, m-am informat cu privire la toate testele, chiar am in cap vag, ce voi face daca........., Doamne fereste.
Doar ca m-a cam scos din sarite modul in care m-a abordat duduia doctorita. Dr. meu discuta altfel, nu ca si cum as fi o babatie semianalfabeta care s-a gasit sa mai faca variatie in viata ei facand un copil.
Ma rog, mi-a trecut deja, doar ca voiam sa va povestesc si voua.
Eu ma simt bine in pielea mea, doar ca asa cum ziceai si tu, unele chestii sunt inevitabile, dar le cunosc si le iau asa cum vin.
pupici

Mergi la inceput

ReliM, bine ai venit! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!
Scrie-neciteva cuvinte despre tine, ca sa ne cunoastem mai bine!
Pe noi astea de aici poti sa ne cunosti din "arhiva" ca am umplu deja 10 capitole a cite 20 pagini fiecare:)) (eu insami nou-venita, de vreo 10-14 zile abia pe aici)

banuiesc ca mai vazut scris pe aici, cind esti nou-venit iti apare mesajul pe forum mai tirziu, tu il vezi acolo dar noi nu, asadar sa nu te simti cumva nebagata in seama, ca si cum nu ti-am vazut mesajul... pentru ca intr-adevar nu-l vedem decit dupa ceva timp dupa ce ai postat.
Iti doresc si sa revii numai cu povesti de bine despre sarcina ta!

7+ mami de vladimir (4 ani)

Mergi la inceput