Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Aici sunt Stefy.Care ploaie????
Acum 5 min am terminat treaba si m-am pus pe citit!!
Uite cum facem noi cursuri gratuite..multumin Laura
Eu nu inteleg cum se infasa un bebe....presupun ca-mi trebuie scutec de finet si banda din aceea elastica,nu???
Bine intreb si eu ca sa stiu, nu ca as fi sigura ca-mi voi infasa fata
Mai nene , numai portbebeul ala l-am visat aseara..clar mi s-a pus pata rau, da sotu zice ca-i prea scump 300ron...de luat unul tot trebuie sa-mi iau pt ca nu o sa ies cu copilul afara prin zapada sa-l plimb prin parc., da in vizita pe la x,y tot o sa mergem, si nu ma car cu caruciorul dupa mine, plus ca nu este acoperit la picioare (cum este un landou)
25+ cu Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Alinus25 spune:
Stephy merci mult
Fetele, va doresc weekend placut, relaxare maxima...sa auzim numai de bine...fara probleme
Va pup
Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007
lorelix spune:
sunt si eu pe aici..dar va citesc din umbra..
daca am ceva de spus voi spune.
camy, ma bucur ca sarcina decurge bine
si eu treb sa-mi fac determinare de anticorpi.pt ca am a rh- si el are b rh +.
am fost in sapt 18 dar inca nu-mi aparusera anticorpi..sa speram c-o sa ramane asha..treb sa mai merg peste 1-2 sapt..sa-i tin sub control.
week-end placut tuturor fetelor...
lorelix 25+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
vias spune:
m-am intors din Carrefour....noroc cu masina...ca altfel ajungeam acasa ciuciulete
Alinus am mers eu azi in Carrefour...si am luat la bb o bluzita faina...de oras...3,75 ron...
Am adaugat pozele cu hainutele noi ale lui bebe...cine vrea sa le vada...
Lorelix eu imi dac analiza asta de determinare anticorpi lunar...asa mi-a spus medicul meu, pt ca acum am 27 sapt, daca apar luna urmatoare adica la 31 s a zis ca facem cezariana, ca nu face deloc bine la bebe...
Tu la ce interval de timp faci aceasta analiza? Nu ai un carnet pentru asa ceva ca sa tii evidenta???
Smaranditza felicitari pt Doamne ajuta sa fie sanatos!
Roxyaly imi pare tare rau ca iar ai dureri..cel mai probabil de la intinderea de ligamente...sper sa treaca...No spa ai luat??
Cu alaptatul...sper sa-mi ajute DD sa pot alapta, la darius nu am avut lapte, medicii au spus ca cel mai probabil din cauza socului ..ca am aflat ca e grav bolnav...
De data asta vad ca am deja colostru, am observat de vreo luna de zile ca-mi curge din sani...Doamne Ajuta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
fetelor si eu va doresc un weekend super fain, odihna placuta, cele care merg in concediu distractie placuta....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+ David
strumfulet + poza strumfulet
shtephy spune:
Simina deci azi nu mai ploua,de-asta se trage chiulul de aici.
cat am stat in maternitate,nu mi-a iesit infasatul de nici un fel,acolo se infasau in vreo 2 scutece de finet fara nimic elastic...era o tehnica stiuta numai de asistenta ca nu vroiau sa o impartaseasca cu nimeni asa ca am trecut la hainute din prima zi.
Eu cred ca o s-o scoateti si cu nasucul la zapada.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
smaranditza spune:
M Alexa, nu am facut nici o analiza a secretiei colului, deci nu ma pricep ce sfat sa-ti dau
Andre, succes azi la medic. Tinem pumnii!
cristinam, auzisem si eu ca e interzisa mierea in primul an de viata, dar nu stiam daca sunt doar mofturi sau e ceva plauzibil. Insa, vorba Ramonikai, oare zaharul nu este si el nociv? Sau dintre astea doua rele, raul cel mai mic pe care il putem alege este zaharul? Parintii mei au stupi, am permanent galeata plina cu miere acasa, stiu ca e ffff buna, si parca nu as "otravi" copilul cu zahar .
Lumi, felicitari pentru vestile bune! Tine-o tot asa pana la 40! Drum bun spre Romania si calatorie fara peripetii
Camy, multumesc de felicitari. Ne-am dorit tare mult baietel. In legatura cu colostrul, chiar vroiam sa va intreb daca a inceput sa va curga; la mine a inceput aprox. cu 2-3 saptamani in urma. Insa aceasta nu este neaparat o garantie ca voi avea si lapte, asa e? Desi mi-as dori tare mult sa pot alapta...
La mine atat de mult s-au schimbat tzitzi ...pe langa faptul ca au crescut, se vad parca toate venele si tesuturile, ca mi-e groaza sa ma uit la ele
Acum am ajuns de la epilat, si trebuie sa incep sa pregatesc bagajul. Maine plecam pt o saptamana la Albena. Abia astept!
25+
christinam spune:
Camy tu ai deja colostru??!! Asa de repede? Mai e cineva care are deja? La mine inca nu se vede nici o schimbare la sfarc decat atat ca mi-au crescut sanii in volum, dar sunt moi si fleci asa ca niste placinte. Off.
Voi folositi sutien? Eu tot stand in casa ma simteam cam incomod cu sutienul, si nu l-am prea purtat cu toate ca stiu ca nu e bine, ca o sa m-i se lungeasca tzatzele pan' la buric.
21 + , mamica de David 5 anisori
christinam spune:
Smaranditza nu, nu, nici sa nu te gandesti sa dai miere in primul an , am scris eu mai devreme de ce, cu sporii botulinici. Si degeaba ai fierbe-o ca sporii astia rezista pana la 6 ore la fiert.
Cu zaharul, fiecare cum crede, parerea mea e ca daca o fierbi si dai in cantitati minime nu-i problema. Eu aici folosesc oricum aproape exclusiv produse bio, asa ca si zahar tot bio voi folosi, de-aia dau si la David.
Deci si tu ai colostru? Venele se vad si la mine dar nu numai la sani ci peste tot, sper sa nu fac varice ca se vad bine si la picior.
21 + , mamica de David 5 anisori
roxyaly spune:
Camy am luat si no spa, trece durerea si iar ma ia.
Asta e suportam orice pentru bebe.
23+ Matei Constantin
roxyaly