Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Hallo!!!
Sa stiti ca v-am citit in fiecare zi si sunt la curent cu absolut tot.......da tot!
Din pacate atunci cand ai 2 deja si vine al trei-lea nu prea mai poti sa tocesti tastatura ca unu vrea sa se dezmierde, unul vrea desene la calculator si cand spre seara adorm ei, mai trag o tura de cetit si cad lata
Azi am inceput serviciul si o data cu asta sper sa redevin un pic mai activa coleasa, cu voi!
Tot azi am avut intalnire cu Nicholas si desi pana azi am tot sperat ca n-are totusi cuc,...are.....si ce cuc!!! Dar e un scump, cu nasucul lui carn si cu piciorusele lui lungi! IL IUBESC! Si abia astept sa-l strang la piept! Chiar acum cand scriu imi dau lacrimile cand ma gandesc ca am avut nesimtirea sa fiu bosumflata ca n-are putza crapata Mama nebuna! Are 400 de gr si dr zice ca e f incantat de evolutia lui si a sarcinii in general!
Despre cresterea mea in greutate insa nu a fost asa de incantat... Daca pana la 16 sapt luasem 1,4 kg, pana acum am luat 5,4......adica in 5 saptamani am mai pus 4 Mi-a aratat graficul care arata urat! In fine.....tb sa am mai multa grija la ce mananc! Data viitoare o sa imi faca analiza de diabet Eu ma gandesc totusi ca 5.5 kg nu e chiar asa de mult in 5 luni.......dar nici putin!
Acuma......
Ca mama de baieti ma simt datoare sa va spun cum a decurs la noi decalotarea: F simplu, in fiecare seara la baitza trageam cu blandete de piele in asa fel incat de fiecare data se m&ai dezgolea caputzul un pic! Mi-a fost teama si mie dar sa stiti ca nu este deloc greu....si mai ales, la varsta aceea nu prea simt durerea! Insa se face cu blandete........La ambii baieti la 3 luni erau decalotati si dr m-a laudat de fiecare data!
Cu alaptatul, eu dupa cum stiti numai pe Iannis l-am alaptat la san! Nu am avut lapte mai mult de 9 luni si l-am alaptat la cerere atunci cand intuitia imi spunea ca plange de foame sau de sete si nu de colici sau din alte motive! N-am avut probleme cu el, a fost un bb ordonat si bun! Multe griji ni le facem gratuit caci in momentul in care realizam ca bb depinde de noi, intervine instinctul matern care, credeti-ma fetelor functioneaza la maxim! La mine a functionat si la Luca! Dupa cum stiti eu am fost mamik lui inca din maternitate si a fost de vis! N-am avut pb cu nimic!
Revin ca am un client!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
20+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Lumi_Richard spune:
Smaranditza,multumesc din tot sufletul!!!
Si mie mi s-au marit sanii, se vad toate venele,dar nu imi curge nimic! Am citit ca la unele dintre noi apare prin luna a sasea, la altele dupa nastere.
Cristinam, eu am sanii mici si purtam sutien numai ca sa para ca am! De cand am ramas insarcinata, mi s-au marit,au devenit mai sensibili,si... nu am mai purtat deloc sutien,si ma simt foarte libera!!!
Ca tot vorbeati de alaptare....e unul din cele mai emotionante momente, abia astept sa imi tin fetita la piept....dar mi-e asa frica....ma tot gandesc ce senzatie poate fi?
Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
shtephy spune:
Smaranditza daca iti doresti sa alaptezi,nici sa nu te gandesti ca nu vei avea lapte.Eu personal cred ca la toate mamicile se instaleaza lactatia.Bb trebuie pus la san cat mai curand si cat mai des.
Daca exista deja colostru in sani e foarte bine,mie nu mi-a curs nici o picatura in sarcina cu Stefania si acum nici atat.Dar asta nu a insemnat ca a baut vreun biberon...la o saptamana nu mai puteam sa stau fara tampoane de san desi am vazut fete care udau camasa inca din maternitate.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ca tot vorbeati de alaptare....e unul din cele mai emotionante momente, abia astept sa imi tin fetita la piept....dar mi-e asa frica....ma tot gandesc ce senzatie poate fi? Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
Cea mai minunata senzatie din lume !!!
Si sa nu iti faci griji ca sanii mici te pot impiedica sa alaptezi,chiar nu conteaza asta.
Ma bucur ca incep sa scrie cititoarele din umbra ,haideti fetelor ne este dor de voi!
_
vias spune:
cu sanii..eu mereu am avut sani mari......acum sunt si mai mari...sotul meu mai rade de mine..cand suntem amandoi in baie si-l intreb daca are loc de mine el raspunde razand "am loc de tine...doar de sanii tai nu am loc " ...
Noroc ca lui ii plac sanii mei..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
cosmynik spune:
Buna, fetelor! Nu cred ca ma mai tineti minte pentru ca am postat de foarte putine ori. Luni am facut si eu morfofetala la dr. Adela Dinu. Ma asteptam sa i se masoare bebelinei fiecare oscior in parte,asa cum auzisem ca se procedeaza cand se face aceasta ecografie, insa nu s-a intamplat asa. Oricum la sfarsit mi s-a spus ca totul e in ordine. Mi s-a parut totusi ca a durat cam putin 15-20 minute. As mai consulta un medic, desi am auzit numai lucruri bune despre dr.Adela Dinu. Urmatoarea morfofetala la cate saptamani se face?
Cosmina, 21+
Lumi_Richard spune:
Simonette,ti-am admirat flacaii in poze,sa-ti traiasca!!! Imi place la nebunie sa ma uit la toate pozicile cu copii,si asta nu pentru ca sunt insarcinata,dintotdeauna m-am topit dupa copii. Vei fi soacra cu trei nurori!
Shtephy, te cred, ma emotionez foarte tare cand voi, cele cu experienta vorbiti despre alaptare...nu cred ca exista o imagine mai frumoasa decat un bebelus la sanul mamei!
Nu sunt ingrijorata ca am sanii mici, deja au crescut si ei! Problema este ca am mameloanele foarte sensibile, nu stiu....mi-e teama de durere,dar,bineinteles ca voi trece peste orice pt. puiutul meu!
Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmynik Buna, fetelor! Nu cred ca ma mai tineti minte pentru ca am postat de foarte putine ori. Luni am facut si eu morfofetala la dr. Adela Dinu. Ma asteptam sa i se masoare bebelinei fiecare oscior in parte,asa cum auzisem ca se procedeaza cand se face aceasta ecografie, insa nu s-a intamplat asa. Oricum la sfarsit mi s-a spus ca totul e in ordine. Mi s-a parut totusi ca a durat cam putin 15-20 minute. As mai consulta un medic, desi am auzit numai lucruri bune despre dr.Adela Dinu. Urmatoarea morfofetala la cate saptamani se face? Cosmina, 21+ |
Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji,sunt sigura ca si-a facut treaba ,a masurat tot ce era de masurat pe acolo si a studiat toate organele ,altfel nu se mai ocupa de asta.
Pe hartiile mele de la morfo scrie ca poate dura intre 15-35 minute.
Cred ca se mai face in trim III dar nu toti medicii o mai fac si pe asta.
Scrie-ne mai des
_
cosmynik spune:
Multumesc mult stephy pentru raspuns . O sa incerc sa scriu mai des, oricum cu cititul sunt la zi.
Cosmina, 21+
mihamora spune:
sHTEPHY- si eu astept oferta aia buna pentru bouncer. Asa, am rezolvat si cu vaccinul din maternitate.
Ai auzit bine, si noi tot la Siminiceanu mergem.
Alinus - sunt si aici reduceri la carrefour dar inca nu am ajuns...
Lumi - si noi am facut in ianuarie cumparaturi de la Mothercare din Londra, erau si reduceri. Eee, nu o sa nasti in avion nu-ti fa griji.
Smaranditza - nici zaharul nu se foloseste, decat poate doar fiert, dar am auzit de inlocuitori precum fructoza.... Noi nu am folosit deloc, ce-i drept daca a fost nevoie de ceai am folosit de ala granulat pt bebei de la hipp, humana,..etc Concediu placut!
Nici eu nu am inca colstru, decat poate daca strang sa vad ceva, dar nu fac asta, nici la sarcina trecuta nu mi-a curs nimic inainte de nastere.
Cosminik - te tinem minte, poate ca a masurat tot ce trebuia, si eu am auzit de bine de dr Dinu, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Urmatoarea ar fi pe la 28 de saptamani.
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE