Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Påi voi va huschiti una cate una la somn si iarasi raman eu cu Luto..

Nu adorm chiar in momentul asta ca mi-a inceput bebelul discoteca..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

iulika noapte buna dar nu ne-ai prezentat programul de maine, in ce vizita mai mergi ? ce mai mananci ?
sau stai iar cu noi ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

oh my.... urinar transparent si cu scala...

29+

io iau 2, musai
de ce? vrei sa plantezi flori in ele? nu se mai gasesc ghivece?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

pai daca se strica si nu mai gasesc??? las' ca vii tu sa ceri urinalul meu....aha...o sa vezi tu...si n-o sa iti dau....
si nu mai facea misto ca este un lucru important la casa uomului...ca numai sa faca misto de uameni este bune fetele astea...e aproape la fel de important ca manusa de picior....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Maine nu stiu sigur dar cred ca raman cu voi..vå anunt eu...

Vå pup

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intreba cineva ce e aia garnisa
pai : garnisa (la banateni) = corniza (la dobrogeni) = galerie (la moldoveni) ... e chestia aia pe care se agata perdeaua

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

helloooo , ati adormit cu capul pe tastatura?

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Aida ... 33+
Poze cu noi

Nu doarme fata, isi da burta cu crema!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

Aida ... 33+
Poze cu noi

nu nu, eu inca ma minunez de colectorul de pipi.....m-a fascinat...nu pot depasi momentul...
noapte buna fetelor care s-au bagat la nani

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

iar fata astalalta cauta modele de mochete de copchii pe net, dar sunt vreo 3 de toate si nu-mi plac.le-am vazut si pe viu si singura parca imi place cea de pe situl piritex dar aia nu o mai au ca cica e vechi site-ul si nu mai primesc asa ceva.
vreau si eu sa fac cuibusorul!!!

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Aida, sunt misto de tot jaluzelele! Ai idee de pret? Tu le-ai comandat pe net?
am vrut dar au venit acasa sa masoare ... si eu zic ca am ajuns destul de ieftin cu ele avand in vedere cat am dat pe cornize+perdele+draperii in 2 camere
... si jaluzelele astea ma ajung pana in 14 mil , dar acopera 8,6mp de geam , adica 5 geamuri + 3 usi de sticla (2fixe+1mobila) ... ca daca ar fi sa iau 3 cornize jos in living ajung la 14 milioane doar alea ... unde mai pun si perdele mai deosebite + draperii

...scuze , finantista din mine isi spune cuvantul cam asa fac eu comparatii si economii ...

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput