Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 7
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac anco deci noi nastem in aceeasi zi vrei sa tipam stereo la doctori? techilo deci zi si mie sa inteleaga si capul meu obosit ce masina va luati? x trail sau focus cu 2 usi? ... Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aoleu aida, ar fi bine sa ajung eu pana atunci si rau sa nasti tu mai devreme. asa, teoretic putem tipa, si daca vrei si stim din timp una de alta, oricum putem sa ne tinem isonul , ce zici?
anco 33+???? si
poze
lutoniana spune:
am revenit....va rog sa nu mai mistocariti magazinul ca o sa ne inchida odiseea, o sa vedeti
Cea mai fericita 34 + cu
anco spune:
na bine, na sa nu ziceti ca sunt rea, dau si eu ceva de baut...o bere, ceva ca tot ati avut chef in seara asta, e bine techila?
mersi aida
anco 33+???? si
poze
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui techila "vultur mucos"...auziti si voi.... |
tot e mai bine decat "caracatitzoaica"
fatoooo , X trail e suuuuper iuuuuuhuuuu , sa curga sampania si sa o stapaniti sanatosi si la jdemii-sutede mii de km cu ea
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Fetelor somnik usor..S-a terminat distractia ..
vå pup dulce si ma bag si eu in påtut la nani..Ne auzim maine la cafelutå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
io iau 2, musai |
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
da anco, da tu acum bere ca eu dau duminica. si o sa dau si prajituri si uischeane. si cand o sa vina voiturul cel nou mai fac o data cinste
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor somnik usor..S-a terminat distractia .. |
pai? ce faci fatooooo , cum de mergi asa devreme la
Aida ... 33+
Poze cu noi
anco spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
chiar asa, ce naiba vrei sa faci cu chestiile alea care oricum par de barbati, nu de femei?/
anco 33+???? si
poze
asa mai, lasa-le sa plece la culcare si bem numai noi si ne chefuim, daca ele nu vor...ce, nu poti obliga omul sa stea la chef
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui techila da anco, da tu acum bere ca eu dau duminica. si o sa dau si prajituri si uischeane. si cand o sa vina voiturul cel nou mai fac o data cinste |
Aida ... 33+
Poze cu noi