Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 20
mkunigunda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Techila, Dana, si eu am anemie, mi-a zis dr sa iau 2 pastile de Fe, dar tare as vrea sa nu-l iau pt ca imi dureri de stomac si alte cele..Sau mi-a mai sugerat sa beau sange Baby 35+ Natalia |
O sa vezi ca dragul de sotz face orice pentru bebe, iar cu o vampiroaica asa frumoasa ca tine...da-i 'nainte cu tupeu!
_
31+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Kinga,materialul e un tricot cu sensul pe lung..sper ca te-am lamurit |
Da, multumesc mult, cred ca plec la Obor.
uish mi lak
_
31+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
anamaria1979 spune:
Dragi colegute anemice eu iau Tardyferon fol (fier + acid folic) pana la nastere 1/zi, dar tot anemie usoara a reiesit din analize. Iau tot trimestrul 3.
+ 34
anadomnica spune:
| citat din mesajul lui techila a, si dana, daca iti place broccoli Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
Ai incercat cu smantana si cu morcovi? Eu asa i-am descoperit savoarea la leguma asta: pun la fiert morcovii taiati felii si apoi si brocoli rupti bucatele, dupa ce au fiert binisor adaug o cana de smantana in care amestec sare, piper, 2 linguri de faina sa se ingroase sosul si eventual alte condimente dupa gust. Dupa ce scade sosul e delicioasa papica. Sper sa ajute celor in nevoi de fier.
Doamne ajuta!
28+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
techila spune:
aida, super tare parodia
. lasa tu soatza sa plece linistita, iti tinem noi companie...
si eu tot maltofer iau....2 pe zi...fara efect
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui techila ...incercam eu sa mananc sanatos broccoli cu somon, desi nu eram gravi, de atunci ii dau cu praji si inghetata ca alea sigur nu dau voma |
esti tare!eu as putea sa ma fortez sa mananc brocoli..nu, glumesc! pentru mine este ok..numai ca in piata nu am vazut zilele acestea; merg in cora mai tarziu, poate gasesc acolo brocoli made in china

Multumesc fetelor pentru raspunsuri
; eu iau sorbifer 1/zi..si nici nu vreau mai mult!Kinga bafta cu oborul! poate gasesti material si ne zici si noua ce si cum!
Dana 31s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
laura78nico spune:
Ma bag si eu in clubul celor care iau Maltofer 1/zi de cand am aflat ca sunt 
Laura
28+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol nou , scuze ca nu am apucat sa citesc ce ati scris
... am o intrebare urgenta ... daca are cineva la indemana reteta de tarta de la andrecluj ca sa imi termin si eu treaba pt sot ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mkunigunda
O sa vezi ca dragul de sotz face orice pentru bebe, iar cu o vampiroaica asa frumoasa ca tine...da-i 'nainte cu tupeu! _ 31+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Nu mai merge... e rezistent la toate farmecele
Baby
35+
Natalia