Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 19
Danuta1979 spune:
Camy_pus, ma bucur f mult pt. vestile bune de la Tg. Mures. Fruntea sus si sarcina usoara in continuare
Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila dana,sa stii ca si eu tot asa am patit, dupa ce am dublat cantitatea de fier pe care o luam, valorile mi s-au dus si mi la garla decat erau....nici nu mai imi bat capul...ca e inutil |
Eu ma gandesc cu groaza ca medicul mi-ar putea zice sa iau 2 pastile de fe/zi...o sa-mi fac culcus la buda!
mai bine bag carnita (este drept ca am cam evitat-o in ultima vreme..nu imi este pofta de ea) si orice alta leguma care are continut mai crescut in fe (desi stiu ca fierul asta din legume nu se absoarbe asa bine ca cel din carne..); le ducem noi pe toate!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui aidaciolac neaparat trebuie sa vedeti parodia asta Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
whahahahahahahahha...suuuuuuuuuuper
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Emy10 spune:
Buna si de la mine!
Iulika, 37 de saptamani Cred ca urmezi
Laura78nico felicitari pentru reusita Ramonei! Si lista cu datele de contact este pe mailul comun.
Litlelight felicitari pentru vestile bune despre bebelina si pentru faptul ca intri in concediu Eu am deja 1 luna de cand sunt acasa.
Dana15, stai linistita cu analizele caci toate suntem anemice
34+ cu
Eva
anco spune:
cred ca sunt off topic, dar acum am terminat mancarea. mai tre sa dreg ciorbita peste vreo 10-15 minute.m-am copt toata pe la bucatarie cu toate ca aici ploua si pentru un om normal cred ca ar fi destul de racoare.
acum pot sa trec sa va citesc, sa vad ce ati mai povestit voi in lipsa mea
anco 34+???? si
poze
techila spune:
a, si dana, daca iti place broccoli (ca eu nu inteleg aceasta balarie si nu intelg cum se poate manca, am vomitat intr-o zi de la el...incercam eu sa mananc sanatos broccoli cu somon, desi nu eram gravi, de atunci ii dau cu praji si inghetata ca alea sigur nu dau voma), daca iti place broccoli ziceam, sa mananci ca si el are muuuult fier, la fel si marul verde...treburile verzi in general
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Danuta1979 spune:
Dana, si mie mi-a dat fier si iau de cateva zile. Si o sa iau pana nasc. Cica e normal in trim. 3 si oricum, dr. mea zicea ca nasterea e sangeroasa si e bine sa tinem in frau anemiile.Eu iau Maltofer - 1 pastila pe zi.
Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Emy10 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac neaparat trebuie sa vedeti parodia asta Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
suuuper tare!!!!
34+ cu
Eva
Fragutza spune:
Techila, Dana, si eu am anemie, mi-a zis dr sa iau 2 pastile de Fe, dar tare as vrea sa nu-l iau pt ca imi dureri de stomac si alte cele..Sau mi-a mai sugerat sa beau sange..poate il conving pe sotz..ficatii deja i-am mancat..
Baby
35+ Natalia
kawaichan spune:
Hellou,m-am intors si eu.
Kinga,materialul e un tricot cu sensul pe lung..sper ca te-am lamurit
Adi multumim de intrebare,suntem bine,n-am mai avut contractii de vinerea trecuta:)) La control mi-au zis ca am colul ff lung(53mm) si m-am linistit..desi parca m-as fi bucurat sa aud ca mai am un pic si nasc:)Luni tr sa ma prezint cu birth plan-ul in dinti la spital si eu inca nu l-am scris..Tu unde nasti,te-ai hotarat? Parca ziceai ceva de privat intr-un post anterior..
Mihaela 35+ cu baby Joshua