Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ce-mi place ce si-a pus Techila sub numele ei!!!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... deci trebuie sa plece azi ca trebuie sa ajunga si prin Elvetia phoai ce nervi am ... concediu cacacios

think positive, poate se intoarce cu masina de cusut

mda , dar oricum mai repede de vinerea viitoare nu ajunge inapoi ... degeaba thinkuiesc pink

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nah , ma duc sa ii fac bagajul ... haine si mancare ce placere

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

m-am intors si eu cu rezultatul analizelor; care este..nicicum! si eu care ma gandeam ca am supradozare de Fe! da' de unde?! este chiar mai mic decat inainte de a incepe sa iau suplimente; Ca si Mg la limita..zici ca nu mananc nimic toata ziua! ufffffff...

si nici spanac nu mai gasesc acum..ca l-as manca salata!

Las' ca bag acum la cuptor niste carne de vita..pe care as putea sa o savurez cu un pahar de vin rosu..ca asa se trata bunica de anemie..cu vin rosu!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

danuta nu te ingrijora, baga carnita de vitel ca e ffff buna si poti sa cumperi spanac dinacele mingiute, congelat..ca cica pastreaza mai multe vitamine decat in conserva....asa am citit si eu nu stiu daca e adevarat
As bea si eu o gura de vin bun, alb si rece ca gheata.....dar nici nu am, nici nu cumpar ca e scump..si nici nu am cum sa beau singura ca o alcoolica....fara motiv si fara companie
E tot ce mi-ar mai lipsi ....sa ma apuc de baut

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui litlelight

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Litlelight, bine ai revenit, te asteptam cu povesti

mkunigunda, parca tu cautai camasa de noapte pt bagajul de spital...eu am gasit in magazinul titan la etajul 1 o gramada de modele la 35 lei bucata, am achizitionat si eu 2 buc

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Multumesc dragutza, am rezolvat si eu...relativ....adica m-am dus si m-am uitat, inca nu am achizitionat...

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dupamasa, fetele... imi venea sa scriu neata, da'mi-am dat seama ca ceasurile sunt inaintate .
techila ti se potriveste titulatura. Ai si de la mine felicitari pentru masinuta - sa va poarte in siguranta si sa o stapaniti sanatosi.
camy_pus ma bucur ca este bine cu placenta. Eu stiu ca la Tg. Mures sunt unii dintre cei mai buni medici din tara, si le lipsesc fitzele celor din Bucuresti, asa ca zic sa ai incredere (tata socru a fost salvat de medicii de la Tg. Mures dupa un atac cerebral ca au avut curajul sa introduca un ac in creier si sa-i absoarba tot sangele care inundase zona).
santorini -felicitari pt. patut. Si eu pusesem ochii pe modelul asta si eram in discutii cu sotul sa-l achizitionam....cand... surpriza: unul din clientii nostri ne-au trimis cadou un patut de lemn si o masa de infasat (noi la firma facem scule si unelte pt. astia de lucreaza lemn si sotul le-a batut apropo ca ii vine bebe si-i trebuie pat ) Asa ca acum, stii cum e: calul de capatat nu se cauta la dinti. Iar eu ma bucur de economie
aida - mi-a placut parodia dupa Pink Floyd, si mi-a trezit un chef sa-i ascult... cum ii ascultam in adolescenta. Imi pare rau ca s-a stricat concediu lu' soatza - uite o de consolare.

Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Camy ma bucur ca e totul in regula !

Aida sa ma anunti si pe mine cand soseste salteaua !

De bine ce am ajuns si eu la zi cu cititul acum trebuie sa ma duc sa imi iau rezultatele de ieri pt RH. A si am uitat sa va zic ca sunt super fericita ca azi ne-a sunat un prieten care s-a intors din Austria ca ne-a cumparat vaccinul pt RH (si e si mai ieftin decat la noi). Va povestisem eu ca am cautat peste tot Rogham si nu am gasit, iar dr imi zisese ca cel mai bine sa il procur eu!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

dana,sa stii ca si eu tot asa am patit, dupa ce am dublat cantitatea de fier pe care o luam, valorile mi s-au dus si mi la garla decat erau....nici nu mai imi bat capul...ca e inutil. si am bagat si eu vaca (cica pulpa ar contine cel mai mult fier) si ficatei...fara folos. dar daca tot ati zis de vin, ei bine, imi facurati pofta, si cum la noapte pe la 2 imi vin finii in vizita, o sa ii zic lui sotz ca la ora aia sa prasteze nitica fripturica de vaca si un pahar de vin rosu si bun la nevasta....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Lucia o sa ma uit si eu dupa spanac congelat..sau as putea s-o sun pe mama soacra sa intreb daca nu cumva a pus ea la congelator pentru iarna..ca mai are idei din acestea minunate;

cu vinul..ma laud si eu pe aici; nu avem acum in casa, dar nici pofta nu am de nici un fel de alcoooohol..este drept ca inainte de a avea bebe, imi placea sa adaug un pahar de vin rosu la carnita de porcule sau de vitelule, ce se rumenea in cuptor..yumiii, ce zile!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput