Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

intru sa fac capitol nou , scuze ca nu am apucat sa citesc ce ati scris ... am o intrebare urgenta ... daca are cineva la indemana reteta de tarta de la andrecluj ca sa imi termin si eu treaba pt sot

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

15 linguri zahar
3 oua
un praf de copt
15 linguri ulei
15 linguri lapte
15 linguri rase faina

se amesteca...fructe...cam 30 mins la cuptor..

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor 137 e gata
... va rog reteta , pliiiiiiiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Am vazut ca ati povestit de wrap..si eu vreau!! pe siteurile Ro, cel mai ieftin cred ca este in jur de 175Ro; tare mi-ar place sa pot sa confectionez eu unul..numa sa gasesc material! (nici nu am stiut ca exista material care se numeste "tricou"); multumim de site Mihaela!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana am zis ca e ca un tricou pt ca nu gaseam comparatie..de fapt e tricot(ei pe site zic knit)

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle09 spune:

Buna dimineata... cam pe la pranz si de la mine. Regret ca nu am reusit sa fiu si eu mai activa insa am avut o perioada mai dificila: de la emotiile create de suspectarea sindromului down la bebe(1/55 la bitest) care nu s-a confirmat insa la triplu test, continuand cu o iminenta de avort si cu tot ceea ce implica acest lucru ca si recuperare ulterioara, urmata de o alergie postmedicamentoasa (suspectele fiind nospa in principal si duphaston) ce a degenerat intr-o vasculita destul de urata care m-au pus din nou la pat. Nu a fost o perioada prea faina, sa stau imobilizata in pat, hranita cu lingurita si paiul, sa nu pot dormi nici noptile, in pragul depresiei incepusem sa numar nu atat saptamanile cat zilele care le incheagau si sa ma rog sa treaca mai repejor pentru a ajunge si noi cu bine la termen. Este adevarat ca v-am citit si m-am simtit foarte bine in compania voastra desi nu am mai scris. Chiar ati reusit sa ma faceti sa fiu mai optimista motiv pentru care va multumesc din suflet, intr-adevar cred ca aceasta este o odisee cu totul speciala.
Acum suntem binisor, cu problemele normale pentru o sarcina avansata, nu ma plang, cu atat mai mult cu cat la ultimul control de ieri dr. a spus ca totul este ok iar fetita are aproape 2 kg

Vroiam sa le urez si eu bun venit pe lume celor trei bebelusi: Lisa Maria, Matei si Luca si sa le felicit pe mamicile lor.

Citat:
citat din mesajul lui litlelight

Apropo,

Mai este cineva inafara de mine si uve_got_mail care o sa nasca la Spitalul judetean Ilfov (de pe basarabia) fost Titan?

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Si eu tot la Spitalul Ilfov o sa nasc

toate burticutele si-mi cer scuze ca m-am intins atata

32+ Anastasia

Mergi la inceput