Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am plecat så imi iau bolentinul..revin

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Sunt si eu pe aici...am papat intre timp cu Alex cereale cu lapte
Anco,faina zi ti-ai ales de gatit,racoare..n-ai treaba
Abia astept sa vina soatza de le servici sa mergem la dr.

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... deci trebuie sa plece azi ca trebuie sa ajunga si prin Elvetia phoai ce nervi am ... concediu cacacios

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

neaparat trebuie sa vedeti parodia asta

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata fetele!
Mama ce ritm aveti, nu poate omul sa lipseasca o zi ca voi s scrieti 2 capitole! Ieri am fost prin diverse locuri (Centrul de hemato, Medicover) sa ma intepe si sa imi ia sange si pe urma am mers prin oras sa fac cumparaturici (de pe la 12 la 3) ca o graviduta nebuna. Eram moarta de oboseala cand am ajuns acasa, asa ca am dormit vreo trei ore, pana mi-a venit iubitelul acasa!

Nu mai stiu daca v-am zis dar ne-am hotarat si la patut si ieri m-au sunat ca luni vine (http://www.bebe-strumf.ro/produse/pat-lemn-classic-green-yellow-60-x-120/). O sa va pun poze dupa ce il montam, si mai am de pus cateva si cu mine si cu ce hainute am cumparat.

Aida tie ti-a venit salteaua? Ca ma batea gabdul sa comand tot din aia ca a ta, dar sa imi zici si mie cum e in realitate!

Roxxy si Ellenuta multa sanatate pentru puiutii vostrii. Uite mie de asta imi e cel mai frica. sa il vezi bolnavior si sa nu trebuiasca sa ii dai medicamente!

Ralucapaun waw ce poze!

Emy este super dormitorul bebelinei!

Am vazut ca Iulika zicea ca la ei sunt si sutiene de alaptat cu burete. Oare la noi sunt ca eu m-am uitat peste tot si nu am vazut. Pana la urma am luat unul de la Jolidon, simplu, dar parca nu sunt ff incantata de el. Eu eram obisnuita sa port numai din alea cu buretei!

Claucia sa-ti traiasca sotul ca asa harnicie mai rar!

Luto si eu am vrut sa mananc peste dar mi-a fost asa de lene ieri sa ma mai duc sa cumpar si peste si sa il si fac, dupa cat am alergat, ca ma renuntat! Acu na ca mi-a facut pofta

Techilla sa stapaniti sanatosi masina si sa plimbati pestii cu ea!

Mai citesc si revin, ca mie frica sa nu pird mesajul!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Am plecat så imi iau bolentinul..revin

..sa mergi cu el in mana ca sa nu-l mai pierzi

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... deci trebuie sa plece azi ca trebuie sa ajunga si prin Elvetia phoai ce nervi am ... concediu cacacios

think positive, poate se intoarce cu masina de cusut

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Dana15 am vazut ca esti clujeanca ..pot sa te intreb unde o sa nasti?

Miany eu o sa nasc la Clinica Ginecologie II (Stanca); tu?

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

santorini azi ar fi trebuit sa soseasca , asa ca mai astept
... cat despre patutul ales de voi e super fain , pacat ca nu am gasit mai repede site-ul ... si sa il stapaniti sanatosi

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

think positive, poate se intoarce cu masina de cusut

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Tot la masina de cusut ma gandeam si eu

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput