Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 16
MariaG spune:
Tequila sa stapaniti masina sanatosi si sa va bucurati de ea. Da' vad ca ti-ai pus descriere la nume, sa o stapanesti sanatoasa (descrierea)
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana [Laura super vesti, felicitari si la mai mare Cu caca urmeaza sau cum se procedeaza ? Daca am uitat pe cineva ...iertare Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
Caca urmeaza, dar cel putin acum sta pe olita ca inainte nu a vrut sub niciun chip. Imbracata statea pe olita, dar dezbracata nu si plangea de mama mama
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
http://www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php asta era site-ul ca si mi-e tare mi-au placut. raluca, intrebare, sper sa nu te superi, daca nu vrei sa imi raspunzi te inteleg foarte bine, dar eu tot te intreb: tu ai facut FIV nu-i asa?? vroiam sa te intreb detalii gen unde, cand, cum....nasica mea se chinuie de 7 sa faca bebe si are pana acum la activ 4 inseminari esuate. ma gandeam ca poate imi trimiti si mie pe PM desigur cate ceva despre FIV... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Da, fiv am facut si iti povestesc tot, nu ma deranjeaza:) Pai iti trimit un PM cu ceva detalii si vb!
Baby
35+ Natalia
laura78nico spune:
Fetele parca Manga intreba referitor la taiatul unghiilor la copii. Prima data recunosc i le-a taiat sotul ca mie imi era frica, apoi am prins curaj, dar si acum eu tot in somn i le tai ca treaza nu vrea. Dar nu stiu ca tb sa le taie nasii
techila spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucapaun
Da, fiv am facut si iti povestesc tot, nu ma deranjeaza:) Pai iti trimit un PM cu ceva detalii si vb! Baby 35+ Natalia |
saru' mana foarte frumos
ei da fetelor, mi-am scris si eu acolo sub nume neste trebi, bag cracii ca nu incap decat 25 de caractere....acum astept sa fac puncte sa ma colorez
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
laura78nico spune:
Citat: | ||||||
saru' mana foarte frumos ei da fetelor, mi-am scris si eu acolo sub nume neste trebi, bag cracii ca nu incap decat 25 de caractere....acum astept sa fac puncte sa ma colorez Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Techila super ce ai scris si la mai mare!
Cand oi avea si eu 500 de mesaje ca la ritmul asta...
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila [ ei da fetelor, mi-am scris si eu acolo sub nume neste trebi, Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Si unde nu zici ca se mai si potriveste..fain de tot
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Fragutza spune:
Citat: | ||||||
saru' mana foarte frumos ei da fetelor, mi-am scris si eu acolo sub nume neste trebi, bag cracii ca nu incap decat 25 de caractere....acum astept sa fac puncte sa ma colorez Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Ce tare!!!
Baby
35+ Natalia
laura78nico spune:
fetele unde gasesc lista facuta de Ramona? Ca am intrat pe mail nostru si nu o vad
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php" target="_blank">Trident Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
frumoase jaluzele
MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com