Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)
Raspunsuri - Pagina 15
anamaria1979 spune:
Techila felicitari pentru masinuta! Sa o stapaniti sanatosi toti 5!
Laura bravo pentru olita Ramonei.
Camy si Litlelight ne bucuram pentru vestile bune!
Iulika sanatate multa surorii tale si un bebelus sanatos.
+ 34
aidaciolac spune:
iulika maine 37
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Aida, sunt ok la pret draperiile alea! Mai ai cumva site-ul lor, ca blonda de mine nu l-a salvat
Baby
35+ Natalia
laura78nico spune:
Fetele mutumesc pt urari!
Parca Kinga ma intreba intai am lasat-o fara pamapers, apoi la mare a invatat sa faca fantanita (din picioare) apoi usor la copacel pe afara si in final la olita...dar am inceput din iunie...
Techila felicitari pt masina!
Si felicitari si fetelor care au venit cu vesti bune!
Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Neata si va invit la ! Fetele simt ca ma arde pielea sub sanul stang, dar nu e mai rosie si nici alte semne nu vad. Mai are cineva simtomul asta? In alta ordine de idei vreau sa va anunt ca Ramona a facut ieri pisu pt prima data la olita! Fug sa recuperez si revin Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
si alta data sa faca la fel :)
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Aida, sunt ok la pret draperiile alea! Mai ai cumva site-ul lor, ca blonda de mine nu l-a salvat Baby 35+ Natalia |
www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php" target="_blank">Trident
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Aida, sunt ok la pret draperiile alea! Mai ai cumva site-ul lor, ca blonda de mine nu l-a salvat Baby 35+ Natalia |
http://www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php
asta era site-ul ca si mi-e tare mi-au placut.
raluca, intrebare, sper sa nu te superi, daca nu vrei sa imi raspunzi te inteleg foarte bine, dar eu tot te intreb: tu ai facut FIV nu-i asa?? vroiam sa te intreb detalii gen unde, cand, cum....nasica mea se chinuie de 7 sa faca bebe si are pana acum la activ 4 inseminari esuate. ma gandeam ca poate imi trimiti si mie pe PM desigur cate ceva despre FIV...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php" target="_blank">Trident Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Merci mult!
Baby
35+ Natalia
lutoniana spune:
Buna dimineata soare,
eu nu am dormit noaptea trecuta ca mi-a amortit o mana tare, a plouat de a rupt locul si curgeau stresinile zgomotos...etc etc....si de la 6 pana acum la 9.30 am bagat nanel adanc si bun.
Aidamultumim de cafea
Techila dar la ce baiat bun e Vali o sa te lase si pe tine sa te dai cu masinuta noua, nu ?
Nu te mai gandi la rate ca risti sa faci infarct...mai bine "focus" pe masina si pe burtica
Laura super vesti, felicitari si la mai mare
Cu caca urmeaza sau cum se procedeaza ?
Camy bine ca e totul bine
Anco spor la bucatareala
Adimercedes ma bucur ca esti bine si imi pare rau ca vei ramane singurica....dar asta imi da si mie mai multa incredere ca se poate si nimic rau nu mi se va intampla....
Danuta vizionare placuta
Iulika sa inteleg ca azi stai cu noi ? yuhuuuuu
Manga cred ca aseara au fost stelele aliniate gresit ...de era asa mare "betivaneala"
Daca am uitat pe cineva ...iertare
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Ahhh....Litlelight termina cu munca dar mai presteaza un pic si de acasa
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI