Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Litlelight Så ai o zi scurtå.. frumoaså..si så te bucuri de concediu..Yuhuuuu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Merci Iulika, sper sa fie cat mai scurta, ca oricum am intalnire online dupa masa cu IT-stul companiei mama, sa-mi instaleze pe laptop-ul de acasa programele necesare pt plati si alte alea ( ce nashpa e atunci cand ai toata raspunderea de genul asta ) o sa mai lucrez de acasa si inspecial sa fac plati catre furnizori, salarii etc. dar asta e...macar sunt sigura ca o sa primesc salariu la timp

Luminita 33+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neata! M-am trezit devreme dar am stat la povesti cu sora sotului meu. Are un baby boy proaspat nascut si mi-a mai povestit cum e cu muciosii!

Camy, ma bucur mult de tot pentru vestile bune! Sarcina usoara pe mai departe!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Apropo,

Mai este cineva inafara de mine si uve_got_mail care o sa nasca la Spitalul judetean Ilfov (de pe basarabia) fost Titan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si io citeam si citeam si tocmai mi-a bubuit o vanata de care uitasem ca am si eu la copt
... si cum dl sot e in concediu , tot suna sefu de 2 zile sa il trimita in cursa asa ca duminica pleaca si eu imi faceam griji ca 3 saptamani o sa imi stea pe cap

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Litlelight, bine ai revenit, te asteptam cu povesti

mkunigunda, parca tu cautai camasa de noapte pt bagajul de spital...eu am gasit in magazinul titan la etajul 1 o gramada de modele la 35 lei bucata, am achizitionat si eu 2 buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, ce mai face sora ta? E bine? Nu stiu daca ai scris, scuze, dar cum a ajuns la spital? Spuneai ca nu a avut contractii si nici nu si-a dat seama ca s-au fisurat membranele? A avut dureri sau cum?

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Iulika, ce mai face sora ta? E bine? Nu stiu daca ai scris, scuze, dar cum a ajuns la spital? Spuneai ca nu a avut contractii si nici nu si-a dat seama ca s-au fisurat membranele? A avut dureri sau cum?

Baby

35+ Natalia

E bine..e la spital..e tinuta sub observatie pt ca i s-au rupt membranele..Nu a pierdut mult lichid si spera sa stea bebe macar pana duminica..Nu a avut si nici acum nu are dureri..Normal au asteptat så vina contractiile dar nu au venit si au decis så mai astepta bebe avand destul de mult lichid så se clarifice..

Vå anunt eu cand vine nepotelu..Ca doar tre så bem nu??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Eu acuma citeam povestea Mariei de la nasterea lui Alex. Ca de obicei, ma emotioneaza teribil orice poveste de nastere. Si uite ce bizar, cu simtitul contractiilor, ca te-au durut mai tare cand arata aparatul ca ele sunt la jumatate... N-am inteles ce procedura dureroasa a trebuit sa faca doctorul.... poate ne explici, Maria, cand mai intri.

Dar in rest, din povestea ta reiese ca totul ar fi mers destul de rapid. N-am avut rabdare sa mai citesc inainte de mesaj sau dupa, dar am inca o intrebare: de ce erai la spital (si celelalte din salon la fel) daca nu aveai contractii si nu s-au rupt membranele? Eu ma gandeam sa merg cat mai tarziu tocmai ca sa nu ma sperie lumea pe acolo...

Si... vedeti, fetelor, ca in 2004 lumea mai facea si plimbari, si mai avea grija de casa... erau la capitolul 40 cand deja nasteau, nu ca noi

29+

Pe intelesul nostru (ca si eu m-am intrebat ce-oi fi vrut sa spun, dar se pare ca atunci eram mai invatata decat acum ca stiam tot felul de termeni fancy) mi-a rupt membranele.
Mi-a explicat atunci si de ce ma durea mai tare dupa ce mi-a rupt membranele da' nu mai imi aduc aminte bine, ceva cu faptul ca nemaiavand ce sa tina toate lucrurile pe loc chiar m-am dilatat. Si s-a intamplat intr-adevar foarte repede cam in 45 - 60 de minute, dar nu stiu daca a fost reactia normala a organismului sau a fost de la cantitatea de ocitocina pe care o bagasera in mine... pentru ca erau asa de dese ca abia reuseam sa respir, de vorbit nu se punea problema (stiu ca mergeam cu colege de odisee la cursuri din alea prenatale la acelasi spital si la ultimul curs eu n-am mai fost si ma laudase moasa ca am colaborat si n-am tipat si bla-bla, si cand imi povesteau fetele eu ma gandeam cam care ar fi fost posibilitatea sa tip cand abia apucam sa trag un gat de aer????)
DAR eram asa de fericita cand l-am vazut pe Alex ca nu se poate descrie in cuvinte.

Eram la spital fara contractii (de fapt contractii am avut toata sarcina da' fara vre-un rezultat, ca si acum de altfel) pentru ca m-a chemat sa-mi provoace nasterea cand era el de garda. Ceea ce n-o sa ma mai prinda (daca sunt toate bune si bb e bine) ca si acum cand ma uit la pozele de atunci si il vad asa incruntat pe Alex ma gandesc ca era suparat ca el vroia sa mai stea si noi l-am obligat sa se nasca de, tanara si naiva (ca sa nu zic proasta de-a dreptul).
Una din celelalte doua fete era ca si mine, iar cea de-a treia era in 42 de saptamani si era cazul sa nasca :)
Ideea e ca in ultimele saptamani cred ca o sa ne trebuiasca multa rabdare pentru ca o sa avem senzatia ca orice e mai usor decat sa fii insarcinata inca o zi. Dar cu rabdare si multa dragoste o sa le ducem pe toate

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

vai fetelor, azi mi-a dat soatza vestea, ca nu s-a mai putut abtine pana miercuri cand vroia sa imi faca surprica si sa vina cu noua masina acasa...avem masina noua, adica ne-au aprobat lesingul...ura ura!
e adevarat ca era de necesitate maxima ca drumurile pe campul meu cereau 4x4 cu disperare (acum avem un ford focus in 2 portiere) si ca nu incapeam in actuala masina impreuna cu 2 boraci in scaune de masina si caine plus bagajele aferente....dar cand ma gandesc iar la rate....
eh...sa ne fie de bine de-acum...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Wow...felicitari! Si noi ne-am schimbat masina in mai...tot pe ideea de spatiu si siguranta pt. bebe.
Nu ne-ai spus ce masina va luati. Pe asta o vindeti sau ramaneti fiecare cu cate o masina?

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata (la amiaza ce-i drept)!
Fetelor sunteti grozave...aveti un ritm ametitor...abia am reusit sa gasesc raspunsuri la postul meu..Nu stiam pe unde sa caut...Va multumesc celor care mi-ati scris..la cat ati scris nici nu mai stiu cui trebuie sa multumesc...Felicitari!Sunteti o "gasca" super!
Cred ca o sa mai intru pe la voi,daca nu e cu suparare..
Dana15 am vazut ca esti clujeanca ..pot sa te intreb unde o sa nasti?

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput