De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive

De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Dragi forumiste
De astazi sunt posesoarea unui epilator Braun Silk epil Xpressive Wet & Dry

Mai intai sa va spun cum l-am primit: Desprecopii.com mi-a facut acest cadou pentru ca sunt una din cele mai active membre ale acestei comunitati! Multumesc Desprecopii.com. A fost o surpriza extraordinara

Avand in vedere ca se face reclama la acest produs atat la TV cat si pe acest site (unde este si un concurs pe aceasta tema aici), as dori sa va spun care este experienta mea cu el dupa ce l-am foloxit cu succes.

Si daca tot sunt o vorbareata a forumului si o bagareata am sa incep sa va spun ca am oroare de durere.
Mi se trage cred de la bolit si spitale, astfel incat nu sunt interesata sa mai rabd vreo durere de moft. Nu sunt nici cocheta, nici atenta cu mine insami, nu am niciodata timp pentru asa ceva, oradenii DC care ma stiu, pot confirma
Si trebuie sa va spun ca sunt intr-atat de comoda, sa fiu blanda in exprimari, incat prefer sa umblu cu pantaloni lungi si vara, doar sa nu ma torturez.
Din pacate sunt una dintre norocoasele ce nu pot nega faptul ca se trag din maimute alea de au mult par , si cand spun mult, inseamna muuult.
In trecut - adica inainte de Giulia - cand inca aveam timp si chef de asa ceva - am incercat epilatul cu ceara la un salon de cosmetica ... sincer nu ma va convinge nimeni ca totul acolo este igienizat asa ca nu prea am mers; apoi am incercat epilatul cu un aparat a fost oribil !!! Am simtit fiecare par smuls, fir cu fir
Si mi-am promis ca niciodata nu voi plange pentru ca sa arat uman Sanatatea e mai importanta

Deci daca fie`mea are 5 ani ... va inchipuiti ca 5 ani de zile m-am ras pe picioare, de jos pana sus-sus Pentru ca era comod si nu ma iritam ... insa a doua zi o luam de la capat. Asa ca asta nu e solutie pentru cele ca mine care nu au timp de asa ceva.

Si cum eu sunt o norocoasa din nastere am primit acest cadou.

VI-L RECOMAND !!!
Si asta pentru ca l-am incercat. Are sistemul de vibrare, are punga cu gel pe care il congelezi si atenueaza durerea si tot azi am incercat pe un picior si epilatul sub dush
Un mare avantaj este si iluminatul, adica poti urmari la TV o emisiune fara sa stai cu 5 felinare aprinse

Vi-l recomand cu toata caldura si musai sa ma credeti pe cuvant !

Initial i l-am promis unei colege, pentru ca sunt sceptica si stiam cum e un epilat.
Ei bine, nu i-l mai dau, insa i-l dau sa-l incerce si sa se convinga si ea cata diferenta este intre aparatele vechi si acesta

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce ti-e si cu nedreptatea asta!
Auzi acolo!?!
I l-au dat ei "pentru ca e o membra foarte activa"...
Pai trebuia sa mi-l dea mie, pentru ca sunt o membra foarte... paroasa!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Daria- sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l folosesti la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuni, atunci e de musai sa-ti iei , eu nu cred ca esti maimaimutza decat mine si nici delasatoare nu esti, asta e sigur

Cred ca Marius e galeria mea oradeana care a confirmat ca zic adevarul

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nooo... Marius spera sa i-l imprumuti !

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

felicitari si la cit mai multe premii de genul acesta ,care sa iti schimbe parerea despre tortura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari!!!!!!

tre' sa mai strang si eu ceva "puncte".....ca tare mi-ar prinde bine un epilator nou....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

offtopicurile vor fi sterse.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ON topic

felicitari Daria, sa te elpileze cu spor

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Felicitari, Daria, sa-l stapinesti sanatoasa si sa te tina cit mai mult!
Am si eu citeva intrebari: e reincarcabil, nu-i asa? Se poate folosi atit bagat in priza cit si la dus, fara fir? Cit tine bateria cind nu e in priza?
Am si eu un Braun Silk-Epil Eversoft dar cam da semne de oboseala saracu' si cred ca in curind trebuie sa ma reorientez.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput