Castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive

Castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Vrei sa castigi un epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry?
Nimic mai simplu! Participa la acest concurs dedicat membrilor Desprecopii.com si poti castiga unul din cele 3 epilatoare oferite ca premiu!




Mai intai cateva informatii despre acest epilator:

Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete. Datorita sistemului patentat Braun HairLift si capului pivotant, epilatorul indeparteaza firele de par simplu si eficient, chiar si pe cele mai mici de 0,5 mm.

Mai mult, noul Braun Wet&Dry poate indeparta mai multe fire dintr-o singura miscare fata de orice alt epilator.

Pentru a beneficia de cel mai delicat epilat, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, iar avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!

Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este disponibil in 4 culori superbe - alb sclipitor, roz, bleu si verde si poate fi usor adaptat tinutei si personalitatii tale.



Iar acum informatii despre concurs:

- Concursul se desfasoara pana la data de 10 August 2009.
- Participa la concurs toti aceia care:

Varianta A: ne scriu in cadrul acestui topic care ar trebui sa fie sloganul acestui produs? Ce slogan se potriveste cel mai bine...

Varianta B: ne scriu in cadrul acestui topic cum ar trebui sa arate urmatoarea campanie TV a acestui produs (deci nu cea care ruleaza deja la TV). Un mini scenariu in catreva fraze.

Varianta C: ne scriu pe mail la adresa info@desprecopii.com raspunsul la intrebarea: "Care este inovatia adusa de Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry?" (varianta C este pentru membrii aflati in pana de inspiratie).

Regulament:
- cei care participa la concurs prin Varianta A sau B intra in concurs cu 2 sanse
- cei care participa la concurs prin Varianta C intra in concurs cu 1 sansa
- premiile se atribuie prin tragere la sorti
- rezultatele vor fi facute publice in cadrul acestui subiect pe data de 12 august 2009
- Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda furnizand adresa unde trebuie trimis premiul in termen de 3 zile de la data primirii, altfel se alege un alt castigator.
- Premiile vor fi expediate de catre Braun/P&G Romania.


TIP: Avand in vedere ca sunt numai cateva zile de concurs si ca este perioada vacantelor (deci implicit mai putini participanti) sansa de a castiga este destul de mare. Trebuie insa sa va grabiti!





Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

varianta A: Picioare matasoase cu Brau Silk-Epil Xpressive Wet&Dry: Lasa apa sa iti arate magia confortului!


PS:

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Habar n-am care e varianta disponibila la tv, nu m-am uitat dar incerc si eu....

Varianta B.
O zi frumoasa de vara, 4 tipe la plaja, iesind din apa marii la mica distanta una de cealalta. Se duc toate sub cite o umbrela, se aseaza pe cite un sezlong. Incep sa se stearga cu cite un prosop (fiecare are unul de culoare diferita, simbolizind cele 4 culori in care e disponibil epilatorul: alb, roz, bleu si verde). In prim plan apar picioarele lor bronzate (sau nu) de pe care se preling picaturi de apa si fiecare din aceste femei zimbeste in timp ce-si trece o mina peste picioarele fine ca matasea. Si apoi sloganul apare pe ecran, impreuna cu epilatorul disponibil in 4 culori: "Indiferent de forma sau culoarea cu care te-a inzestrat natura, Braun Silk-Epil Xpressive te ajuta sa te simti frumoasa in aceasta vara!"
P.S. cele 4 femei trebuie sa fie diferite, o negresa, o mulatra, o tipa alba si o asiatica de exemplu sau o blonda, o bruneta, o roscata si o satena (una mai slaba, alta mai plinuta, etc. - ideea este sa se vada diferenta si faptul ca epilarea cu Braun Silk-Epil nu e un privilegiu rezervat top-modelelor ).

P.S.2 Un bun exercitiu de imaginatie.


www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

A:finetea se poate obtine si-n apa cu Braun Silk-epil Xpressive

PS(o incecare)B:o tanara intr-un cadru feeric (cu cascada si lac +foarte multa verdeata)se epileaza atat in cascada cat si in lipsa apei...




www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*


Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului


Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Varianta B: o "tinara" trecuta si de 50 de ani si de 100kg, care vinde cartofi in piata, isi ridica tacticos fusta pe sub taraba si incepe sa-si epileze "mararul" crescut in valuri. Ia apoi o sticla cu apa, si-o toarna peste picioare, maraie ca i-au mai ramas citeva smocuri de par si continua operatiunea de epilare.
edit: slogan: You made it!
(sa nu-mi dati cartonas pentru "viziunea" mea )

****************************************************************


Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!


Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Varianta A:

Gentle, efficient, long lasting & cooling. Silk-épil Xpressive Wet & Dry, the new summer hit from Braun.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Varianta A:
Blandete revarsata prin orice mana, finetea Brau Silk-Epil Xpressive atat de Wet&Dry.
Varianta B:
Locatia: O piscina
O femeie care incearca si nu prea ii reuseste sa se epileze cu un epilator oarecare - este important sa se vada picioarele si fata bosumflata a ei.
Vine un barbat imbracat in salopeta si scoate din geanta de scule o surubelnita un ciocan si ... aici un o derulare cu stop cadru - un epilator Brau Silk-Epil Xpressive Wet&Dry.
Este important sa se vada in prim plan mainile lui mari cand ii dau ei un epilator Brau Silk-Epil Xpressive Wet&Dry si imediat dupa aceea fata ei radiind de fericire.

Sensul mesajului fiind defapt faptul ca Brau Silk-Epil Xpressive Wet&Dry te scoate din orice incurcatura in orice clipa singura conditie fiind sa-l ai.

Mentiune: Ambele variante pot functiona impreuna sau varianta A separat.


Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

pentru ca acest epilator este si pentru mamici obosite si fara timp liber prea mult, asa ca mine, o sa incerc si eu o varianta B:
este seara o mamica isi culca copii, se vede ca este extenuata, se duce in baie se cufunda in cada plina cu apa si se relaxeaza, pe fata ei se vede multumirea si fericirea si scoate din apa epilatorul Braun Silk-epil Xpressive Wet &Dry : momentul perfect de relaxare si infrumusetare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Si daca tot sunt plina de idei la ora asta si o varianta A:
Picioare de vedeta acum si pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

A: Apa este (/ne da) viata si confort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

haha, ce idee misto!
stiu, concursul e doar pentru cei din ro, dar am voie sa ma joc si eu putin, va rog? :-)) nu stiu ce reclama ruleaza in ro...

varianta B: (animatie) de la cimpanzei la australopiteci, pe repede inainte, parosi toti, mai putin ultimii. dupa aia, o top modelita super de super intr-o cada cu spuma, cu aparatul in functiune si cu sloganul mare pe tot ecranul (varianta A): dureaza 5 milioane de ani sa scapi de par pe cale naturala. cu Braun silk-blabla dureaza doar 5 minute. ta-daaam. imagine finala: top modelita imbracata business de la brau in sus si cu niste izmenute de dantela, cu picioarele inca ude (adica orice-ai imbraca dupa aia, senzatia de prospetime si hidratare ramane), arunca o ultima privire in oglinda din baie inainte sa plece intr-ale ei, si arunca si aparatul in cada inspumata, peste umar ashea, fara grija (accent ca se poate sa te epilezi si in apa, daca nu s-a prins lumea de prima oara).

Mergi la inceput