De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Se reincarca in maxim o ora juma` si bateria mi-a tinut mai bine de o ora, folosit la turatia 2 ![]()
Se poate folosi si cu cablul atasat, desi in prospect scrie ca e indicat sa fie folosit doar dupa ce s-a reincarcat bateria.
E foarte comod sa nu-ti atarne cablul si sa te poti misca in voie.
Sub dus trebuie folosit doar pe baterie 
Eu il recomand.
Daca vreti sa va schimbati epilatorul vechi, acum e momentul 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
gabitzam spune:
Ia si firele foarte scurte sau trebuie sa fie crescut ceva mai mult inainte sa te epilezi?
Sunt si eu gata-gata sa iau un epilator de felul acesta. Am avut tot Braun, dar l-am facut cadou, nu mai rezistam la durere. Chiar asteptam un review de la cineva care l-a folosit.
L-ai folosit si pe uscat si sub dus? Cum ti s-a parut mai putin dureros? Dureaza mai putin la dus, fiind porii mai deschisi si firele mai moi de la gelul de dus?
Alaturi de SEBI
Happiness_4_us spune:
Daria, ma bucur din suflet ca DC a reusit sa-ti faca o surpriza placuta, un cadou numai si numai ptr sufletul tau!
Sa il folosesti cu mare placere!
Edit: Felicitari DC pentru astfel de initiative!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Nana, 
Gabitza, da, sub dush a mers mult mai rapid.
Am fost surprinsa sa vad ca desi aveam fire scurte, fiind rasa cu 3 zile in urma, si ma repet, de 5 ani ma rad incontinuu
asa ca am niste radacini
, a mers neasteptat de bine 
Iar cand am avut accidentul sa-mi agate o cuta de piei
ca deh, asa mi`s eu neatenta - cainele si fie`mea imi faceau galerie
s-a oprit aparatul, am oprit eu butonul si gata, nu am patit nimic, dsi pe moment mi s-a oprit respiratia. Deh, daca am doua maini strangi si nu sunt deloc practica 
Durerea este ok, eu am folosit manusa cu gelul congelat pe uscat si a fost super ok asa 
La dus la fel, foarte bine, fiind porii dilatati de la apa calda.
Nu stiu daca sunt un exemplu bun, sunt un pic atipica si reticenta, insa sper sa vi-l cumparati cele care va epilati ca la carte si sa-mi spuenti cum e la voi.
Probabil va merge mai usor si la mine dupa 3-4 sedinte ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
Annie80 spune:
In primul rand felicitari! 

SI pt aparat, si pt ca nu esti paroasa 
eu am in plan sa cumpar unul, cred ca faptul ca e detasabil, si are si lumina (eu sufar ca nu pot vedea tot parul sa-l smulg) felicitari lor ca au inventat asa ceva, cam tarziu ce-i drept
dar spunemi te rog cum e under arm si bikini line cu el, si cu crescutul parului sub piele?
pup u sa-l folosesti sanatoasa!
szivarvany spune:
Annie, foarte buna intrebarea cu parul crescut sub piele. Insa nu pot raspunde decat peste catva timp, cum am zis, eu am folosit mereu lama peste tot, fara nicio problema.
Acum trebuie sa astept sa creasca astfel incat sa-mi dau cu parerea.
Acest timp sigur nu va fi prea lung, cunoscandu-ma 
Repet partea cu durerea, se resimte mult, mult mai putin pt ca daca il folosesti cu punga cu gel inghetat, pe uscat, ajuta enorm.
Iar sub dusul cald la fel, alta senzatie decat suferinta de pana acum la epilat, cand simteai fir cu fir 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
Annie80 spune:
eu nu simt durere la epilat, tot un braun cu fir si fara lumina, dar underarm imi prinde pielea, probabil ca nu pot sa o intind cum trebe, durerea "mare a fost primele 2-3 dati
astept sa-mi spui despre "sub piele" ![]()
sub dush tre sa fie interesant
nu ma tenta sa ma fac nesimtita sa cer cadou ![]()
szivarvany spune:
Annie, maine daca poti, profita 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
gabitzam spune:
Daria, tu esti "di vina", ieri mi-am cumparat si eu un epilator Braun din acesta
Inca nu am ajuns sa-l folosesc, probabil diseara, chiar sunt foarte curioasa cum o sa-l suport si de rezultate.
Am mai citit review-uri pe net, dat cand am citit si topicul acesta, am zis 'gata, trebuie sa-l am' ![]()
Alaturi de SEBI