Necesar clasa I

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Am vazut ca foarte multe optati pentru tricourile polo. am vazut marti in carrefour tricouri polo la 5 RON . Acum ma gandesc daca aveau si albe( eu i-am luat bleu si rosu). Incerc maine sa dau o fuga in carrefour, si daca au si albe, va las mesaj( daca or mai fi, erau reduceri de 75% la textile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Matahut, la Carrefour aveau cumva si tricouri albe de baieti? Ca o sa avem si noi nevoie la greu (imi povestea o mamica ca al ei puiut venea in fiecare zi patat ba de cerneala, ba de acuarele ca nu mai stia saraca ce sa mai faca , asa ca si eu ma astept cel putin la fel la inceput.

Exista cerneala si acuarele care se spala (scrie pe ele washablle) ies foarte usor la spalat si nici nu sunt scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Citat:

Exista cerneala si acuarele care se spala (scrie pe ele washablle) ies foarte usor la spalat si nici nu sunt scumpe.

Super, cerneala washable - chiar nu m-am gandit! daca pana acum noi cumparam doar carioci si creioane colorate pentru desenat.

Si eu mai am o intrebare: le dati copiilor pachet la scoala sa serveasca in pauze? Alex dintotdeauna mananca bine dimineata acasa si la gradi, cand aveau gustarea, de-abia se atingea de 2 biscuiti sau vreun sandwich, ma chinuiam degeaba ca venea uneori cu ele acasa neatinse .

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

la mine problema se pune invers - copiii (si nici noi) nu prea mancam dimineata. Cam dupa 9-10 ciugulim ceva. Asa ca la mine va fi obligatoriu sa-i dau pachet. Sper sa-l fac sa-si bea macar laptele la 7 dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am fost eu in Carrefour Orhideea si nu mai aveau tricouri polo albe. Mai era unul pt 4 ani...in rest colorate. Dar aveau maieuri cu guleras (gen polo, exact ca tricourile, doar ca fara manecute) si erau vreo 6 lei - pt marimile mari (fii-mea poarta cat pt 10 ani).
Pt baieti nu am vazut deloc tricouri albe polo.
La Marks&Spancer aveau doar fara guleras, foarte simple, mai mult pentru sport mi s-au parut.
La Kenvelo am gasit o camasuta alba de fetita cu 23 lei f draguta si am luat-o. M-am gandit sa aiba si o tinuta mai de gala...cand nu va avea desenul sau sportul.
Mai caut, va mai spun ce gasesc.

Revin cu intrebarea TRENINGURI de calitate si nu la preturi exorbitante unde gasim????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu in weekend in recunoastere prin magazine. In primul rand nu am gasit tricouri polo albe! Am fost in Militari Shopping si Carrefour Militari. Nimik!
In al doilea rand, m-am ingrozit de ce ghiozdane am vazut!! Va rog eu frumos, explicati-mi si mie care este diferenta dintre un ghiozdan si un rucsac! Eu am vazut 99% doar rucsaci! Ma gandeam ca la ghiozdan exista partea aceea tare care sa vina spre spatele copilului, ca are o forma care sa avantajeze spatele copilului, ca este....ghiozdan! Nu caut eu unde trebuie sau trebuie sa-mi schimb ideea de ghiozdan?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Alina, ghiozdanul nostru este asa cum ai cautat si tu - la spate este intarit si are un fel de galustele care cica sunt speciale pentru spatele scolareilor. Noi l-am primit din Germania, dar sunt convinsa ca trebuie sa existe si pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Matahut, multumesc de confirmare!

Si acum...Help!!!! Unde gasesc ghiozdan bun? In Cora/Carrefour nu se exista!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Nici in Carrefour Berceni nu am m-ai gasit tricouri polo. Ghiozdane- lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
Si acum...Help!!!! Unde gasesc ghiozdan bun? In Cora/Carrefour nu se exista!

cautati si la Diverta.
Noi am luat de la Diverta ghiozdan bun anul trecut. anul asta nu cred ca-l schimbam, arata impecabil.

Mergi la inceput