Necesar clasa I

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mada, multumesc de idee!

Matahut, treninguri de calitate si la pret ok (parca erau 55 ron) am vazut la C&A insa pentru pustiul meu erau mici (mi se pare ca erau pt inaltime 120 maxim). In schimb pt Luca am vazut doar pantalon de trening la 30 ron si ii combin cu un hanorac asortat si gata. Oricum asta o sa vad cand merg cu el pt ca mi-e teama sa iau fara sa probeze.

Aaaa...si acum asa, ca intre fete au la C&A niste reduceri incredibile. Mi-am luat o fusta de blugi tare faina cu 19 ron si o bluza asortata cu 12 ron. Si mai erau o gramada de lucruri frumoase si super ieftine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Intreb si eu ca nu am mai fost de mult prin magazine... unde este C&A in Bucuresti ?

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ingrid, eu am fost la C&A la Militari Shopping (langa Practiker, Auchan, Militari). Nu stiu daca mai este si alt magazin C&A in Bucuresti in afara de asta.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna mamici,
noi suntem clasa a patra deja dar va citim cu drag
Fetita mea are stiloul despre care vorbeati, tocmai m-am uitat si nu e nici o marca - scrie doar PAPER MATE pe el si e de culoarea albastra, arata aproape ca un pix albastru cu radiera albastra in capatul capacului. Trebuie sa il gasiti la papetariile de cartier, au peste tot in Targoviste.

O sa revin cu lista primita de noi in clasa I!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Citesc subiectul cu mult interes.

Am gasit la Carrefour Baneasa tricouri albe, polo; mi s-au parut de calitate; insa nu mai aveau decat doua bucati pentru 7-8 ani. La baieti nu m-am uitat, caci eram in fuga.

Trening si adidasi / tenisi probabil ca voi cauta la Decathlon, in Militari.

Nu stiu ce fel de pantofi sa-i iau; astept sa vad ce culoare are uniforma.

Birou si scaun pentru birou ati luat pentru viitorii scolari? Noi inca nu avem si nu prea stiu nici ce sa caut.

Ghiozdan si penar a primit de la sora mea, asa ca nu am avut nevoie sa cautam. Insa cred ca ar trebui sa se gaseasca si la librarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Legat de ghiozdan, noi l-am luat de ceva vreme...de pe internet.
Fi-miu e innebunit dupa testoasele ninja si am googalit si am gasit.
Asa ca daca au copiii preferinte (diverse personaje), se poate incerca si asa (sunt si poze si au si descriere, fiecare in parte)...

Succes la shopping!

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am luat din Carrefour Orhideea niste bluze albe de bumbac cu maneca lunga, de la Tex, pt fetite cu 3 lei bucata!!! Sunt un fel de helanci, daor ca nu sunt pe gat, ci au un decolteu micut. Azi am vazut doar pana pentru 7-8 ani, zilele trecute vazusem doar de la 9 ani in sus, probabil ca depinde cum baga marfa din spate. Eu o sa le folosesc, chiar daca nu au guleras, sub vestuta de scoala, cand o fi mai rece si nu va putea sta in tricou cu maneca scurta (desi am auzit ca e f cald in scoala si iarna) La o adica ii fac niste gulerase si i le prind cu capse Ma gandesc ca sunt muult mai comode decat camasutele rigide si nici nu trebuie calcate, daca le intinzi frumos dupa spalare.

In Unirea am vazut in cateva locuri camasi albe pt scoala - si la Zara (intre 80 si 100 de lei) dar si la et 3 la magazinele pt copii. Cele mai ieftine erau vreo 36/38 lei, pt baieti, mergand apoi la 50 lei (am vazut doar pt fete, de la firma numita de Grati.ela si destul de inzorzonate, adica genul elegant, cu floricele brodate, pentru fustita, nu pt blugi cum va fi uniforma la scoala noastra, in fine, nu sunt genul mandrei mele) si pana la 60-80 lei. Practic daca vrei sa dai 80 lei pe o camasuta, in Unirea ai pe alese. Mie insa mi s-a parut exorbitant, mai ales pt cum urmeaza sa arate camasutele astea ...indiferent daca au cerneala, carioci zis lavabile.

Treninguri ca lumea inca nu am gasit. Nu am ajuns la C/A, om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

In magazinul Victoria, la etajul 3 sunt cateva standuri cu produse pentru copii. Am luat camasi cu maneca lunga pentru baieti cu 38 lei bucata. La diverta din Unirea am vazut ghiozdan gen rucsac dar spatele intarit era 300 lei, iar alaturi la Altex ( magazinul cu produse electronice etc tot in Unirea) avea ghiozdane Hama cu 350 lei. In librarii abia incepe aprovizionarea cu ghiozdane. In rest, am cautat si eu prin Carrefour - Grand Arena si Sel gross, dar nu am vazut tricouri polo albe pentru baieti sau treninguri. Mai cautam.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Au adus rechizite (inclusiv ghiozdane) la magarii de la Metro. Sunt foarte faine din pacate. (Eu nu-i mai inghit de cand au facut intrarea de la raionul fructe doar pentru VIP-uri).

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Scanteie spune:

Stie cineva care e greutatea optima a unui ghiozdan plin? Am auzit ca cei mici au prea multe carti de carat si nu stiu daca nu le afecteaza sanatatea.

Mergi la inceput