Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 8
katiapam spune:
Andreea-buon relax ![]()
noi tocmai am venit de la mare ![]()
Snow-ti s-a parut tie ca iti da peste nas
a si scris parerea ei si fara polemici
raspunsul tau tot fara polemici
si atunci?
lasa-o mai incet nu te lua de ea ca ti s-a parut sigur
cine te-a enervat? ![]()
eu am inteles mesajul ei si nu mi s-a parut sa fie vreun ton superior
no ca iar ma bag in seama ![]()
Mia hai nu ataca ![]()
mami de Giulia -20 iunie'07
Nicky09 spune:
Pot sa intru si eu in clubul acesta de mamici italiene? sunt nouaa pe aici prin forum.....pt ca abia acum am gasit un pic de timp sa vad cum sta treaba...mai am multe de invatat despre forum...dar cu ingaduinta voastra o sa progresez. Ma numesc Mina si locuiesc in TORINO din 2003.Anul trecut am ramas insarcinata, in aprilie pe 10 am nascut un baietel...se numeste Nicholas Claudiu si are 4 luni implinite.Ce sa mai zic: am 33 de ani, mai am o luna de maternitate dupa care trebuie sa merg la munca....si imi pare bine ca in sfarsit o sa pot vorbi si eu cu cineva despre bebelusi si experiente noi in ceea ce ne priveste pe noi femeile.....Multumesc!
tatto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri Vin si eu la cafelutza. Tare rau am dormit ultimele 2 nopti,cred ca nu mai am rabdare pana luni,cand voi face ecografia...stiu ca vor fi si sotiorul si Ambra prezenti... ely-fff scumpica Denise ![]() ![]() ...e tot mai frumoasa,pe zi ce trece!Arati f. bine,nici nu se vad kg....ale mele sunt impartite,mai multe sunt pe picioare si fund ![]() tatto-eu am alaptat-o pe Ambra aproape 20 de luni,am intarcat-o in aprilie,cand am aflat ca sunt gravida,ca altfel nu o intarcam...te inteleg f. bine ca ti-e greu,dar odata ce decizi s-o intarci,nu mai da inapoi,pt. ca o faci sa sufere si mai mult.Trebuie sa fii convinsa de decizia asta,altfel saracutza,nu mai intelege nimic...De ce vrei s-o intacri?Asa simti tu,ca e momentul potrivit?Sau de gura lumii?Daca e de gura lumii,atunci va fi greu,ca nu vine de la tine... Sa-ti zic cum am facut eu :intr-o dim. mi-am pus suc de lamaie pe san,si cand a luat tzatza in gura i-am explicat la Ambra ca acum e mare,tzata e pt. copii mici...in plus,i-am zis ca ea bea laptic singura din cana,ca mananca mancarica...Prima zi imi tot cerea ,,tzatza",si cand simtea sucul de lamaie o lasa din guritza.A doua zi,deja nu o mai vroia.Dar de fiecare data cand isi aducea aminte de tzatza eu ii ziceam ,,poezia"...A fost mult mai usor de cat credeam...am avut eu mari probleme,ca mi s-au format noduli,nu am dormit cateva nopti,de durere...dar au trecut si aia... andreea , Ambra si 16+cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
Multumiri pt.sfat.Alessia suge non stop,adica si ziua de5-6ori si noaptea de 3-4ori,nu o intarc de gura lumi o intarc pt.ca nu mai pot ,cred ca a inlocuit tzica cu suzeta pt.ca nu inteleg cum de suge asa de mult.
I-am cumparat tot felul de canite cu toate personajele,n-are nici o treaba,tetinia e la putere.
Am mai incercat cu lamiie dar nu a mers,poate ca am pus prea putin(am unso).
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
tatto spune:
NICHY09,bine ai venit

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
katiapam spune:
hello
Nicky-bine ai venit printre noi
sa-ti traiasca baietelul
incet o sa ne cunoastem
de cind esti in it?
ce faci cu Nicholas il dai la nido?
ccum am putin timp va trec in listuta ![]()
Tatto-succes cu Alessia,sper sa reusesti fara sa sufere mult
fetele eu dau pe aici cam rar de acum,a intrat al meu in concediu
nu stu cind o luam din loc
mami de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
'Neatza!
De 2 seri am o durere de spate(mijloc) groaznica...si voua vi se intampla,gravidutzelor?
katia-sa aveti vacanta placuta!
tatto-daca o alaptezi asa des,atunci nu cred ca reusesti s-o intarci dintr-o data...incearca prima data sa raresti mesele (de alaptat).Eu le-am eliminat pe cele de noaptea,prima data.A fost greu,ca se trezea noaptea plangand,ma durea sufletul cand o vedeam.Dar cum ai zis si tu,nu mai rezistam,ca si ea se trezea des noaptea.Pana la urma se invata,si nu se mai trezeste ,trebuie sa ai multa rabdare,si sa nu cedezi.La inceput ii dadeam apa cand se trezea .Acum bea lapte din cana,inainte sa doarma,si nu se mai trezeste pana dimineatza...Dupa aia,le-am rarit pe cele de ziua,ii distragi atentia cand vezi ca vrea s-o alaptezi,si uita...incet,incet le raresti si ziua...dupa aia va fi mult mai usor s-o intarci,nu sufera chiar asa de tare.Succes!Sper sa reusesti,si o sa se odihnesca si Alessia mult mai bine.
nicky-bine ai venit in
!
Ai pe cineva aici,sau sunteti doar voi?
andreea
,
Ambra si
16+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
snowbunny spune:
neatza si de aici ![]()
nicky bine ai venit
Te-au interogat fetele eu nu mai am ce sa te intreb
Ne vom cunoaste mai bine pe parcurs
katia poate nu eram eu in apele mele imi fac mea culpa in fata neliei
tatto faza este ca daca alaptezi atat de des nu ar fi bine sa o rupi deodata ca poate dai si tu in alte alea cu sanii(dureri mastite etc)Asa ca incearca sa faci un programel apoi sa renunti ori la masele de zi ori la mesele de seara sa ramana doar dimi si seara iar apoi sa termini definitiv.Ideea nu este sa te grabesti sa faci astea intr-o saptamana. dar nu o lungi nici prea mult.Fixeazati o data de ex de acu intr-o luna si cand ajungi la punctul limita sa inchei.Iti doresc multa rabdare si inca un strop de putere 
berarpiri cred k sunt destul de normale durerile de spate caci incepi iar sa ti se dilate oasele etc.La a 2 a sarcina banuiesc ca astea se intampla mai devreme.zic si eu...
Cred k iti e tare greut dar o sa treaca si o sa fie bine sunt sigura
bionda spune:
Heloo! Da....intr-adevar, nu am fost prea vorbareata zilele astea am si motive
ieri am fost la control,bebe nu a luat nik in greutate si inaltime in sase sapt
alt motiv: trebuia sa-i dea seful sotului niste bani plus ce mai avem noi si speram sa trimitem pt caramida si fier dar se pare ca nu-i da (zice canu are) astazi m-a sunat si cumnata sa-mi zica ca isi i-a casa,ma bucur pt ea dar pe de alta parte m-a facut sa ma simt aiurea
simt ca numai noi batem pasul pe loc
concluzia: nu am chef de nimikkkkk
[alcool
Tot in legatura cu bebe am sunat sa-mi fac programare la spital,la sfatul pediatrei facem niste teste.
Berarpiri spune:
snowbunny-pt. mama care intarca,exista un medicament pe care ti-l da ginec.,si opreste lactatia.Eu nu l-am putut lua,ca sunt gravida,si e contraindicat,ca altfel il luam.
Sper si eu sa treaca durerea asta ,si cu Ambra am avut-o,dar reuseam sa dorm...in schimb,acum nu...
bionda-imi pare rau pt. bb!Mananca normal?Pana vezi rezultatul analizelor,incearca sa nu te gandesti la rau...sper sa fie totul bine!
pe amandoi!
Ma duc sa-mi trezesc sufletzelul,ca mergem la mare.
andreea
,
Ambra si
17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Mananca bn zic ,acum sa vedem ce zic analizele,nu stiu de ce dar nu sunt asa ingrijorata il vad bn,rade ,se joaca poate asta e rimul lui de crestere,am un feeling ca totul e ok
Am luat bilet la loto
astept sa se faca 20:30 za vad rezultatele
nu se stie nicioadata de unde sare iepurele![]()
Mai da de Micio ce mai stiti?
O seara placuta!!