Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 7
Berarpiri spune:
Vin si eu la cafelutza.
Tare rau am dormit ultimele 2 nopti,cred ca nu mai am rabdare pana luni,cand voi face ecografia...stiu ca vor fi si sotiorul si Ambra prezenti...
ely-fff scumpica Denise 

...e tot mai frumoasa,pe zi ce trece!Arati f. bine,nici nu se vad kg....ale mele sunt impartite,mai multe sunt pe picioare si fund
...Cum se simte azi Denise?
tatto-eu am alaptat-o pe Ambra aproape 20 de luni,am intarcat-o in aprilie,cand am aflat ca sunt gravida,ca altfel nu o intarcam...te inteleg f. bine ca ti-e greu,dar odata ce decizi s-o intarci,nu mai da inapoi,pt. ca o faci sa sufere si mai mult.Trebuie sa fii convinsa de decizia asta,altfel saracutza,nu mai intelege nimic...De ce vrei s-o intacri?Asa simti tu,ca e momentul potrivit?Sau de gura lumii?Daca e de gura lumii,atunci va fi greu,ca nu vine de la tine...
Sa-ti zic cum am facut eu :intr-o dim. mi-am pus suc de lamaie pe san,si cand a luat tzatza in gura i-am explicat la Ambra ca acum e mare,tzata e pt. copii mici...in plus,i-am zis ca ea bea laptic singura din cana,ca mananca mancarica...Prima zi imi tot cerea ,,tzatza",si cand simtea sucul de lamaie o lasa din guritza.A doua zi,deja nu o mai vroia.Dar de fiecare data cand isi aducea aminte de tzatza eu ii ziceam ,,poezia"...A fost mult mai usor de cat credeam...am avut eu mari probleme,ca mi s-au format noduli,nu am dormit cateva nopti,de durere...dar au trecut si aia...
andreea
,
Ambra si
16+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Andreea-cred ca abia astepti
de emotii nu dormi bine
cu partea cu alaptatul renunt ca nu ma pricep si nici nu vreau sa supar pe cineva cu ideile mele
mami de Giulia -20 iunie'07
snowbunny spune:
hai fetelor ca am aparut si eu
mai vrea cineva??
Tatto eu cand l-am intarcat pe alex am incercat sa o fac treptat si nu am reusit.Depinde cat de des mai alaptezi tu.Daca alaptezi doar seara inainte de culcare si dimineata ar trebui sa ii explici ca mami are buba ca o doare si sa ii distragi atentia la altceva.Cumpara o canita cu personajul preferat si dai lapte de acolo pentru ca mami are buba.Incearca sa fii serioasa cand ii spui lucrul asta si ai incredere ca va intelege.Succes 
katia intradevar la ikea sunt multe lucruri facute in romania.Eu oscilez la camerete intre mono si ikea..acu bani sa am ca oi gasi de unde sa cumpar
Daca castigi la lotto NU MA UITA PLS!!!!

ely ce inseamna ca esti geloasa pe bbul tau??In legatura cu sotul ???in ce sens??Poate te putem ajuta cu idei.
nelia nu vreau sa nasc o polemica dar amigdalitele nu se mai taie asa una doua mai degraba se trateaza. Tu cand pleci in ro??De unde ziceai ca esti??Cum merge cu burtica??Ai simptome??
bionda vorba lu katia nu ne zici si noua de cratiti oale....camerete nimic???Asa doar n'aziua si atat? tie iti dau o bere poate devii mai vorbareata ![]()
katiapam spune:
Snow-asa asa mai trage de limba si tu
pina la urma o sa zica ca am ceva cu ea(Bionda) ca ma tot iau de ea ![]()
scoate ceva racoritor de beut da repede ![]()
Ely-si eu vroiam sa te intreb la ce te referi
in legatura cu gelozia sa stii ca toate mamele sint geloase pe copiii lor
adica daca vine careva si-l pupa de ex fara sa ceara voie,sau il prinde de obraz,sau ii face semnul ala pe frunte ca vezi doamne sa nu ti-l deoache sau cum s-a mai numi ![]()
sint multe comportamente care deranjeaza si mamele sint geloase
pe mine ma dispera cite una care face semnul ala de deochi sau inca una ii facea o data pe frunte iara nu stiu ce d...q de descintece de am crezut ca turbez asta de mult a fost si nu mai stiu circumstanetele si nu-mi amintesc nici macar cine,stiu ca eram mai multi undeva si s-a trezit careva ca stie mai multe
aha mi-am amintit eram in seara de rev la cineva eram mai multi si tot asa cu faze de deochi vezi doamne 
chiar ca era sa turbez atunci
uite ca n-am uitat
explica-ne si noua ca iti spunem si la noi cum e
pe voi astea va deranjeaza ce am insirat eu?
snowbunny spune:
katia nu imi zii de deastea de deochi ca innebunesc.Cand era alex mic ma batea la cap tanti soacra ba e deochiat ba e nushu ce ba una ba alta.Phewwwww
Eu zic sa ne racorim Eu am o bere Tu ce ai?
Ne intalnim la mijloc??
katiapam spune:
pai am cola-bere-apa rece rece
si marea linga mine
ce mai doresti ?
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui snowbunny hai fetelor ca am aparut si eu mai vrea cineva??Tatto eu cand l-am intarcat pe alex am incercat sa o fac treptat si nu am reusit.Depinde cat de des mai alaptezi tu.Daca alaptezi doar seara inainte de culcare si dimineata ar trebui sa ii explici ca mami are buba ca o doare si sa ii distragi atentia la altceva.Cumpara o canita cu personajul preferat si dai lapte de acolo pentru ca mami are buba.Incearca sa fii serioasa cand ii spui lucrul asta si ai incredere ca va intelege.Succes ![]() katia intradevar la ikea sunt multe lucruri facute in romania.Eu oscilez la camerete intre mono si ikea..acu bani sa am ca oi gasi de unde sa cumpar ![]() ![]() ely ce inseamna ca esti geloasa pe bbul tau??In legatura cu sotul ???in ce sens??Poate te putem ajuta cu idei. ![]() nelia nu vreau sa nasc o polemica dar amigdalitele nu se mai taie asa una doua mai degraba se trateaza. Tu cand pleci in ro??De unde ziceai ca esti??Cum merge cu burtica??Ai simptome?? bionda vorba lu katia nu ne zici si noua de cratiti oale....camerete nimic???Asa doar n'aziua si atat? tie iti dau o bere poate devii mai vorbareata |
Probabil nu ai citit mesajul bine,dupa 5 ani in care au tratat AMIGDALELE ,cred ca s-au saturat si toti doctorii de el si problemele lui,deci nu e ca se taie dupa cum vor unii.si asta a fost in italia,nu ro..boo...fara polemici
de
Christian Ionut
6+
snowbunny spune:
nelia nu am specificat nici o tara.Te-.am intrebat cand pleci tu in romania?si restu...nu trea sa raspunzi asa ca si cum mi-ai da mie peste nas cu ceva ..
Berarpiri spune:
katia-ma duc sa-mi trezesc sufletzelul,sa merem la mare...is fraiera,ca as putea merge in fiecare dupa-masa...dar mi-e cam groaza singura,daca cumva ma simt rau...Acum am vorbit cu nasa lui Ambra,si vine si ea,cu copii...
Ce bine-mi pare ca mergem,ca ma relaxez la mare...

pe toate!!!
andreea
,
Ambra si
16+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''