Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Berarpiri spune:

A plecat prietena mea...pacat nu a putut sta mai mult,lucreaza si nu-i dau liber...tare draga i-a fost la Ambra...
Azi dim. am fost la controlul lunar,si in sfarsit am dat de ginec. pe care o vroiam...f. dragutza,s-a ocupat cum trebuie de mine...A zis sa stau linistita, ca e totul bine...vom avea grija sa nu iau iar 20 de kg,ca si cu prima sarcina,deocamdata nu am luat nimic...Lunea viitoare ma duc la ea,la privat sa fac o ecografie...de abia astept...
ely-m-am speriat f. tare cand i-am prins manutza...dar in momentele alea reusesc sa stau calma...vreau sa zic ca nu am putut dormi la amiaza,si toata ziua m-a durut f. tare capul.
la Denise,sa se poata odihni!si tie
!
andreea
,
Ambra si
16+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
katia-ce fain ca are ocupatie Giulia,cred ca e tare interesara de cort...eu nu mai am unde sa pun jucariile,asa ca ma limitez,si-i cumpar numia ce vad ca ii place ff. mult.
Cred ca au mai trecut din greturi...adica am zile cand gatesc,si nu mi-e rau...dar alte zile mi-e f. rau,ca nici nu reusesc sa mananc dupa ce gatesc...
Inca nu am comandat camera,tre' sa gasim o zi,sa merg cu sotiorul....oricum cred a doar la inceputul lui sept. o vom comanda,sa ajunga in octombrie...
Si mie imi plac oalele si cratitele 
.
LA MULTI ANI Nelia!!!
Ce bine de tine ca mergi acasa,o sa-ti fie mult mai usor,mai ales ca ai nevoie acum de ajutorul lui mami...
irina- n-avem ce face...tot stau si ma gandesc ca sunt copii,si e normal sa se loveasca,dar degeaba,si eu imi revin f. greu...sunt f. severa cu mine,si ma simt vinovata,ca pot evita anumite situatii...Problema e ca Ambra nu a patit prea multe,standa acasa cu mine...si cand o vad ca se loveste,parca imi cade lumea-n cap...si abia acum e inceputul...
lui Fabi!
andreea
,
Ambra si
16+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
katiapam spune:
Andreea-hai ca ne inmultim in clubul cratitelor 
bine ca am adus in discutie ![]()
da pe bune ca sint innebunita dupa ele de tot felul si marimi
prefer alea de inox ![]()
fiecare cu pasiunile ![]()
noroc ca imi place si sa gatesc
fetelor toti au perioade deastea si toti cad,si eu de multe ori zic ca puteam evita da acum nu putem fi cu ochii in 10 plus ca trebuie sa se invete si ei sa cada adica sa stie cum sa arunce mainile in fata sa se fereasca cit pot
nici noi nu prea avem loc e plina camera de jucarii si nu folosim amindoua camerele
una e f rece iarna si stam doar intr-o camera,cealalta e mai mult nefolosita decit ca trecem mai mult decit sa stam
ce sa facem?asta e... la visul unei case a mea tot nu renunt ![]()
poate intr-o zi ma voi muta la casa mea,pina atunci imi iau mobila,cratite si de toate 
![]()
hai ca sint glumeata acum
mami de Giulia -20 iunie'07
Berarpiri spune:
katia-si eu ma uit doar la ele (oale),dar nu ma indur sa le cumpar...deocamdata,cum zici si tu,sunt altele mai importante...
Cred ca fiecare visam sa avem casutza noastra...eu inca sunt indecisa,as vrea sa ne intoarcem in tara,dar e f. greu traiul acolo...si nu le-am putea oferi la copii nimic.Pe de alta parte sufar cand vad ca nu are Ambra matusi,bunici...stii tu,altfel e,cand sunt rudele...mai iesim in parc,dar daca nu se cunosc copii intre ei,nu-i ca se joaca impreuna...si uite asa nu avem pe nimeni aici.Asta ma face cel mai tare sa vreau sa ma intorc in tara...poate va fi diferit dupa ce va merge la gradinitza,cine stie...
Saracutza Ambra,asa de mult a suferit de duminica incoace,ieri s-a lovit de coltzul unei mese intr-un mag,azi a avut probleme cand a facut pupů (intelegi tu ce vreau sa zic)...dar asta e viatza,nu sunt toate roz,si astea sa zicem ca sunt trecatoare,nu sunt probleme...
Ma duc sa ma joc cu sufletzelul meu,ca altfel sta numai cu ochii in tv,la desene cu Mickey Mouse.
andreea
,
Ambra si
16+
;
ely2304 spune:
sal fetele..k de obicei sunt ultima care postez pe forum...am ramas "setata" din tp-urile vechi...![]()
![]()
andreea:din pacate astazi broscuta mea nu a dormit mai deloc1:30 pertotal..asta este,doarme bn asta-noapte...in rest pupu a facut..ma gandeam oare dk are vreo legatura capuccino pe care l-am baut(nu cum se face aici,lapte,cafea...din acela la plic am baut)k tare agitata a fost..bn macar k nu a plans...felicitari pt vestile bune...
pe AMBRA sa treaca "buba"...cat despre familie prieteni...dk as putea i-as aduce langa mn uneori,alteori e mai bn sa stea fiecare la caselele lor k mai bn faci treaba cu 1strain decat cu rudele...parerea mea...o sa-ti explic dc gandesc astfel..candva la tel...dk imi aduci aminte!

katia:sa stii k si mie imi place sa gatesc f mult ceea ce nu-mi place este sa spal cratitele,poate de aici lipsa de interes in materie de cratite..am destule sa ma ajute d-zeu sa am ce gati in ele...uneori le mut de colo-colo k nu le folosesc cu lunile...ce sa zic si yo...suntem 3membri ..poate pe viitor voi gati mai des...cand va incepe DENISE cu papinele..vom vedea...frumoase achizitii pt piti..sa le fol cu placere...imi place k esti ff calculata in ceea ce faci..cel putin asa reiese din citatele tale...scz k ma repet..eu dc nu pot vedea pozicile?dk iti face placere astept parola cheie...
irina:imi pare rau pt FABI,pacat k nush ce sfat sa-ti dau..mai am de invatat de la voi...tinem pumnii sa se faca bn cat mai rpd...in rest cum iti merge?totul ok?in vacanta nu mergeti nicaieri?
kemsy:putin a mai ramas pana la marea intalnire,cum te simti?presupun k esti emotionata...participi la cursurile pre-parto?
monica:tu ce mai faci?cum se simte bb DENIS?colicei are?doarme bine?
nelia:ce bn k mergi la mami...ai deja greturi,sau te simti rau din cauza oboselii?pe cand prima eco?
despre noi..nimic nou..plictiseala mare..ziua stam afara pana pe la 11:30..la pranz in casa la umbra,dk broscuta ma lasa fac cate ceva dk nu pace...seara afara iarasi pana pe la 19:30..apoi cina,baita la broscuta,pus in ordine prin casa bla-bla ..apoi cateva cuv pe forum si nu in ultimul rand NANI...
VROIAM SA VA INTREB...VOI ATI FOST SAU SUNTETI GELOASE DE BBII VOSTRI?VA ROG AJUTATI-MA SA DESCOPAR DC SUNT ATAT DE GELOASA...sa fie oare vreo stare depresiva post-partum asa cum am citit....??????
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
am adaugat cateva pozici,cu greu k nu mere deloc sa le incarc...o sa mai incerc pe parcurs...
katia:am uitat sa-ti rasp...referitor la greutatea mea..
am ramas cu 4kg toate n jurul burtii se invart
dar nu am ce sa fac,alaptez si nu ma pot abtine k mi-e foame!sanatoasa sa fiu k se duc ele...
![]()
gata ma duc la nani k mi-e tare somnnnnn....![]()
nb tuturor!

pt mamici,burtici,bebicii...
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
tatto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam [font=Comic Sans MS]buon giorno ce de sarbatorite ![]() ![]() Nelia![]() ![]() ![]() multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti Tatto-multumim pt dedicatie o sa ai net unde te muti? Alessia cum mai e? cum faci cum in august o duci la centro estivo? |
Astazi am fost la pediatra,pt.ca de cind am venit de la mare s-a umplut de bubite mici si rosii.Mia spus ca este eritema,mi-a dat sa-i dau 6picaturi de tinset dimineata si seara si o crema cu cortizon.
Sint bucuroasa ca analizele singelui au miliorat,nu mult dar oricum
......Trebuie sa mergem la sf.luni sept.sa refacem toate analizele,sper ca vor miliora si mai mult.As fi vrut sa o duc la centro estivo,dar pediatra m-ia spus ca anul acesta sa o tin acasa,din cauza problemelor care le-a avut.Speram ca anul viitor sa ne fie mai bine.
Fetelor vreau si eu un consilio,cum s-o intarc pe Alessia ca am incercat tot felul de metode si nu am reusit.
Pediatra mia spus sa o las sa plinga,dar eu nu reusesc,cind o vad ca se agata de picioarele mele si ma roaga sa-i dau la sua tetinias(ca asa o cheama)mi se rupe inima.
Va multumesc anticipat si va
pe toate.ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
katiapam spune:
hi
Bionda-tu scurtuta la vb mai mereu
spune mai multe,de ex iti plac cratitele?![]()
visto ca sint in discutie ![]()
Tatto-wow sincer parerea mea e ca deja e mare pt san
fiecare face cum crede imi spun parerea...
nu stiu poate fetele care au alaptat mai mult timp au vreun truc sa reusesti
Ely-scumpo iti scriu parola pe mess si cind deschizi il gasesti ca vad ca nu ai activate mesajele private
pun linkul aici sa nu-l mai cauti ![]()
si pe Denise
cu kg cam la toate acolo stau
in talie
cred ca acolo stau cel mai bine
ti-ai schimbat programul de net? parca aveai dupa ora 5 dupamasa,daca da atunci fatti sentire si peste zi ![]()
ca seara nu prea mai e nimeni
sa vedem cine mai vine la cafea ![]()
katiapam spune:
poze din olanda
parola ti-o pun pe mess
daca vrei schimba site pt poze inainte merge bine acum tot mai lent e photobucket
Ely-ce scumpa e Denise cu rochita de botez si botoseii
iti vine sa o pupacesti toata
si a crescut mult
eu am pastrat rochita de la botez si papuceii