Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 5
tatto spune:

NELIA

Multa sanatate si numai bine.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
katiapam spune:
buon giorno
ce de sarbatorite![]()

Nelia

multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti
Tatto-multumim pt dedicatie
o sa ai net unde te muti?
Alessia cum mai e? cum faci cum in august o duci la centro estivo?
Ely-si mie imi plac lucrurile de pus prin casa
dar si cratitele
mi-as lua mereu cite una asa ssa am de unde alege
fiecare cu piticii ![]()
asteptam pozici de la botez si concediu
cum mai esti ai mai slabit?
Georgy-asa imi amintesc si eu ca urmeaza botezul si nunta in vara asta
da putea sa ne zica si noua....macar sa apucam sa le facem un buon augurio
poate revine ea si ne pove mai multe
Irina-imi pare rau de fabi,vad ca e o perioada la voi ca mereu se intimpla ceva
nu are prea des rosu in git? nu ai intrebat pediatrul de la ce face asa des?
eu ii dau apa amestecata cu temp ambiente si putina rece,ingheatat nu f des,incerc sa mai ocolesc ca de au rosu in git nu mai maninca....
acum are o perioada ca a pus ceva pe ea si pe pulpite si maini si falcute,maninca tare bine si incerc sa o feresc cit pot
Kemsy-tu ai inceput sa pregatesti pt valizuta?
hai ca tu est urmatoarea de acum ![]()
eu imi astept smartul in continuare
de condus nu am mai condus ca nu-mi vine deloc,parca nu am niic un chef.....
astept sa mergem citeva zile pe undeva si niente
in rest tutto ok
i-am luat la piti un cort iglu de camera colorat si frumos si are gemulet de poti sa-i tragi perdeaua si mai are la usa perdelute care se pot agata pe lateral
super fain e! si mai ales ca mai are ocupatie noua si pune acolo la jucarei cumintica tare
Berarpiri-mai pune pozici cu burtica sa o mai vedem si noi cum creste
cum mai e cu raul? va meglio?
va pup si o zi frumoasa va doresc
mami de Giulia -20 iunie'07
snowbunny spune:
buon giorno ragazze
La multi ani nelia multa fericire bebic sanatos si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca 
Noi mai mereu la mare mai mereu in stanga in dreapta
Acum de pe 14 mergem iar cateva zile la mare la cumnatul meu.![]()
Azi a venit si ''finanzatina'' di mio figliolo
pe la noi.Era asa de bucuros acu o as ii spezzo il cuore che andiamo giu da romania.O striga mereu
Sunt dulci rau copii astia impreuna.S-au pupat s-au alergat s-au jucat 
Irina imi pare rau cu Fabi.Se intampla accidente asta e varsta.Mie in spital mi-au zis ''Signiora adesso si riposa un po che poi tutta la sua vita da mo sara senza riposo'' si asa e.Mereu combina cate ceva mereu se loveste mereu mereu mereu..Cat despre rosu in gat vorbeste cu pediatra sa vezi daca ii poti da ceva imunizare.
Katia asa visez si eu la vesela frumoasa pahare cani canute vaze mobila cameretta per Ale...nu mai zic sogiorni cucine..dar...nu asta e 
neliaCris spune:
mUltumesc fete pt urari va las de sarbatorit tot ceea ce va pofteste inimoara...eu pap dar nu ca mi-e foame,ci pt ca mi-e rau,la jumate de ora pap mereu,beau apica,taare naspa,bine e ca plec vineri la mami![]()
Tatto,multe impliniri si sanatate si voua
de
Christian Ionut
5+
Irina20 spune:
Ciao!
Katia si eu il feresc de rece,nui dau niciodata.Cred cami seamana mie,eu sunt foarte sensibila,imediat ma prinde curentul,si mi se duce tot la gat,si mai permanent fac infectie in gat.Au vrut sami scoata amigdalitele dar mama na fost deacord pt ca eu facand asa des pe urma mi se ducea tot la plamani,si faceam altele.am sa ma duc maine cu el la control sa vad cemi spune,poate imi da un antibiotic ceva.
Andreea vad ca si tu ai patanii,stiu prin ce ai trecut tu,ca si eu am trecut,iti sare inima,eu una greu ma linistesc.
Snow vad ca ai sa scapi repede de baiat,il insori repede
fati si fata,ca ea va sta mai mult pe acasa,cred
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Snow-ce fain!
s-au distrat piticii nu gluma
azi ma simt adormita nu stiu ce am dar mi se inchid ochii
cred ca ma pun linga piti poate imi revin
apoi mai vedem azi ce mai combinam
Nelia-sa sarbatoresti azi!
mai ai un pic si pleci,ai inceput bagajele
cite kg ai voie? pina acum erau 20 mai nou au schimbat la 15 si e nasol ca 15 e la kg daca depaseste.....
Irina-nasol ca face asa repede
te intrebam ca de multe ori ziceai de rosu in git
Snow-please nu-mi aminti de cameretta la fetita,de cucina si altele
camerea da letto am deja mi-ar trebui doar sa schimb patul adica rama sa iau un letto contenitore
tot din lipsa spatiului si e si comod
apoi cameretta la Giulia sa i-o fac frumoasa frumoasa cum tot visez
apoi trec la soggiorno simplu
si as mai gasi
ma opresc aici ca astea-s numai vise inca
oare de ce nu este si in ro mondo convenienza ca sint super faine !!!
Andreea-apropo ati mai comandat cameretta?
katiapam spune:
Pai Snow-ziceam pt tine ![]()
ca-s tare faine ![]()
![]()
nu te-ai prins
sau tu esti numai cu ikea?
serios am auzit ca unele se fabrica in ro dar numai pt it
ziceam ca ce am vazut eu prin ro nu ca mi-au placut tare mult
acu nici ca am girat dupa mobila doar ce am zarit asa
zic si yo ![]()
mi-as lua eu si aici da no...
neliaCris spune:
referitor la rosu in gat...
un exemplu:o prietena de a mea avae probleme cu baiatul,acum la 5 ani sau hotarat sa ii scoata amigdalele pt ca era fr sensibil,facea din 2 in 2 sapt rosu in gat,era slab pt ca numai cu antibiotic ii trecea..acum cand l-am vazut dupa operatie cat e de gras si frumos,si mi-a spus ca nu s-a mai imbolnavit niciodata de cand i le-a scos...
si asta e doar un caz....nu mai spun eu nimic ca tu ai un obicei sa crezi ca exagerez mereu,probabil ti-as mai spune si de ce esti tu mai slabuta,si nu te ingrasi,data trecuta te-ai suparat cand ti-am spus ca poate nu mananci bine...ai luato ca si cand as fii ziso ca esti fomista...booo,chiar la nici unul din cazuri nu am ziso cu suparare,
de
Christian Ionut
6+