Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 9
kemsy spune:
Buona sera ragazze!!
Nicky, bine ai venit!
Berarpiri: nu stiu ce sa zic de durerile astea...eu nu prea am avut. Ai facut ceva efort?Poate te-ai aplecat des, ai ridicat. Ai grija de tine 
Eu tot in casa..nu ma plictisesc dar cred ca o sa ma salbaticesc si o sa uit si italiana in timpul asta 
.
Maine merg la analize, iar duminica vine verisoara mea in vizita
(asa o sa ne plictisim impreuna
).
Seara placuta 
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
bionda spune:
Neata!Fetelor s-au nimerit trei numere ieri la loto dar din pacate doua pe aceiasi linie
mai incerc sapt viitoare
Ieri am primit o veste buna,i-a dat banii sotului
trimiem pt aramida si fier beton

ma simt asa de hhhhaaaapppppyyy daca va crestesi bebe totul va fi superrrr!
slimatei spune:
'neata...iar am lipsit..tot zic eu ca ma tin de4 net..dar nu se tine el de mine
![]()
va pup..

ma duc sa citesc din urma...
daca nu mai apuc sa mai intru vi auguro Buon Ferragosto! 

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
aaaaaa....
uitai
-ua

dati in astinentza cu mine![]()
![]()

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Irina20 spune:
Neatza!
Stefi multam de cafeluta.
Nicky bine ai venit printre noi,cat despre intarcat nu stiu ce sati spun,la mine sa intarcat baiatul singur la 8 luni,asa ca nu miam batut capul prea mult.
Bionda,tot am impresia ca treci prin aceleasi probleme cum am trecut si eu.si eu mam confruntat si ma confrunt cu greutatea si inaltimea.De azi il bag din nou la suc de morcovi ,portocale si altele,pe stomacul gol.Poate isi revine simi incepe si el sa manance ca tare ma mai chinui cu el.Ce bine cati faci casa.Eu inca numi permit sa visez la o casa.
Si noi jucam la loto.Sambata am avut toate numerele,dar pe variante diferite.Aveam o ciuda
Trebuia dimineatza sa ne trezim sa luam urina si so ducem la analize( a baiatului), dar neam trezit tarziu
poate luni.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
'Neatza si de la noi!
bionda-ma bucur ca s-a rezolvat,si i-au dat banii sotului tau!
Asa zic si eu,ca nu e nimic grav cu Albert...fiecare bb are felul lui de a fi.
Si sotiorul tot pune la loto,dar nimic.
De Micio eu nu stiu nimic,nu a mai scris de f. mult timp...
kemsy-efort nu-i ca fac...o ridic pe Ambra cand e nevoie,dar am grija sa nu exagerez...poate ca va trece mai incolo durerea,cel putin sper...
Si eu vorbesc mult mai rau italiana,de 2 ani,de cand stau acasa,dar e normal...avand in vedere ca nu mai merg la servici,si vorbesc mai mult romaneste...
Ce bine ca vine verisoara ta,o sa ai companie...cat sta la voi?
andreea
,
Ambra si
17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
stefania-important e ca mai dai din cand in cand un semn de viatza...dar poze tot nu ai pus,nu vrei sa ne-o arati pe Stefy ![]()
...
Cum va petreceti timpul?Mai lucrezi?
irina-pt. ce ii faci analize lui Fabi?
Nu vrea nicicum sa manance?Ii dai la program,sau cand iti cere?
Cred ca azi nu mergem la mare,e umpic de vant,si tre' sa facem cumparaturile,daca maine sunt inchise magazinele...
O sa iesim maine la iarba verde,cu nasii lui Ambra.
Voi ce program aveti?mergeti la mare?
Distractie placuta!

pe toate!
andreea
,
Ambra si
17+
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
tatto spune:
Fetelor am si eu o veste buna,sint doua zile ca nu o alaptez pa Alessia
.
Berarpiri am aplicat metoda cu sucul de lamiie(o mai incercasem dar tot degeaba),am stors lamiia si cind mi-a cerut sa suga s-a alontanat imediat.Mi-a spus mami che schifo,e amara.Dupa care iam explicat ca nu mai este bun laptele etc.,etc.
Prima noapte nu am dormit deloc.Sa trezit toata noaptea si a plins
,dar nu m-am last,am pus lamiie......,A seara s-a trezit la ora 3 si s-a adormit la 4 si jumatate,mi-a cerut tzitzi s-o mingiie,a mingiiato o ora jumate.Saracuta mi se rupe inima dar nu am ce sa fac ,mai ales ca la sf.luni incep munca.
Credeam ca n-am sa reusesc niciodata s-o intarc.
Mai ales ca acum trebuie sa ma mut.
revin mai tirziu cu noutati.
Va
pe toate si va doresc un BUON FER'AGOSTO.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
Berarpiri spune:
tatto-ma bucur f. mult ca ai reusit.Te inteleg ca ti-e greu...daca ma crezi,mie si dupa o luna de la intarcat imi venea sa-i mai dau tzatza,dar eram constienta ca-i faceam rau...
Cand va mutati?Ai pe cineva sa te ajute?Macar s-o tina pe Alessia...mie mi-a fost f. greu anul trecut,cand ne-am mutat...bine,ca Ambra avea doar 10 luni..Spor la mutat!
andreea
,
Ambra si
17+
;
Nicky09 spune:
Katia:multumesc pentru primire tie si tutror fetelor!De la inceput va cer rabdare, pt ca intr-adevar sunt noua pe forum si poate dureaza un pic pana sa vad cum citesc mesajele primite , pe urma cum sa le raspund....In sfarsit.....ce sa zic: pe Nicho nu il dau la nido pt ca nu l-am inscris inca si e foarte greu sa mi-l ia acum. Daca Victor ,sotul meu,va primi vreu raspuns la toate curriculumurile depuse in vara asta o sa mearga la munca undeva....e bine si am sa chem pe cineva de acasa sa stea cu bebelusul.Daca nu......ghiciti cine va fi dadaca?Straniu nu?
Il las pe Nicho acasa, ca sa ma duc sa am grija de altii patru: fac babysitter la patru copii, frati, baieti toti.