Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 19
slimatei spune:
eu va spui buna dimineatza..si o
... bineinteles![]()
irina te inteleg...poate azi o avea pofta de mancare..daca nu vitamine ..stii tu..macar sa bea apa sau multe lichide...
stau pe punctul de plecare spre ambasada :p ce romantic voiaj...
andreea n'ai mai intrat..te simti obosita?
va
pe toate..si poate reveniti din vacanza![]()

o zi buna tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Irina20 spune:
Neatza
Da ce trebuie sa faci la ambasada?
A, sa intru mai rar pe aici,ca aseara mi sau rupt ochelarii

,si am sa ma cam ferescde calc. si televizor.
Fug si eu sa duc urina baiatului.
O zi buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Berarpiri spune:
N-am mai reusit aseara sa intru,asa de repede trece timpul dupa ce ne intoarcem de la mare...facem dus,mancam,apoi pana termin la bucatarie ...e deja 22.30...si vad numai patul,cat is de obosita...
A fost mult mai bine ieri la mare...nu era cretina aia...asa de bine m-am relaxat...am bagat-o pe Ambra cu capul sub apa de 2 ori,ca a vazut-o pe o fetitza,si cand am intrebat-o daca vrea si ea,a zis ca da...s-a comportat f. bine,nu a plans deloc,imi zicea ca ii e ud parul.
irina-in cat timp iti da rezultatele?
Si Ambra a mancat f. putin ieri,intr-adevar a fost f. cald...
stefania-ce acte ai de facut?A fost coada,ca de obicei?
kemsy-cum te simti?Cred ca iesi prin oras cu vara ta...bine si faci,profita acum,cat ai companie!A acceptat sa va boteze puiutul?
andreea
,
Ambra si
17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
andreea cam intro saptamana,sigur nu stiu,ca am ajuns cateva minute dupa program si nu a mai putut sami descarce hartie de pe calc,ca era inchis programul,dar e bun ca mi lea luat asa,ca daca nu satamana care vine chiar ca nu mai duceam.
Vai caldura asta,la noi a anuntat ca de maine se raceste aici in nord,duminica coboara si in centru italiei apoi restul.Acum om vedea cum a fi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
slimatei spune:
of Doamne... stiti ce sunt oile..asa se sta la coada..ca la noi la nimenea...

trebuia sa 'si reinoiasca pasaportul sotul meu..si pt ca nu aveam originalulcertificalui de casatorie ci doar cel italian(ca noi ne'am casatorit in roma.. desteapta aia nu a vrut sa'i inainteze actele..asa ca a tb sa mai venim odata acasa(dar daca stateam undeva in alkt oras
)....dupa... sa mai stam de 2 ori la rand...o data pt informatii, o data pt formulare... o data pt inaintatul actelor...asa functioneaza....din pacate la noi...nu exista ca la toti un ghiseu doar pt informatii...formulare la discretie..etc...
nu daca ai gresit ceva pe un formular tb sa mai ppierzi alta ora..sau poate mai mult sa stai la rand sa'i arati exact lui tanti cu buletinul sau pasaportul cine esti si pt ce ai nevoie pt acel formular..sincer m-a cam dezgustat azi cand am plecat la 7 dim de acasa 2 drumuri la ambasada si ajunsi la 3 dupa amiaza..asa ca sa avem satisfactia ca doamna de dupa ghiseu sa ne zica..in sfarsit aveti actele in regula..ha,ha,ha...sai che piacere..mai bine ma lipseam..dar asta e...
scz vorbareala... va pup o zi buna..ma duc ca sunt obosita...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
kemsy spune:

Buna seara de la mine!!
Vad ca aveti ceva activitate pe forum ![]()
Eu sunt bine, e minunat sa ai pe cineva in vizita, stau la taclale toata ziua cu verisoara.
Voi mai suportati caldura?? Eu mor, intotdeauna rezistam la cald si la frig nu, acum insa se intampla ceva cu mine, transpir enorm si mor de cald 

Acum am inceput sa caut un restaurant romanesc la Milano, sau prin zona, dar deocamdata nu am gasit. Stie cineva ceva???
Weekend placut!

Gianina
34+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
slimatei spune:
venii eu mey...
cu activitate... vorbesc pentru toata lumea chiar si singura..no problem![]()
ma bucur ca sunteti bine si mai dai un semn de viata![]()

ma bucur ca ai cu cine sa stai la taclale... despre transpiratie cred ca e normal...mergi mereu cu sacu' dupa tine
..iar caldurile te iau fara sa vrei...e greu mai + ca mai ai putin...tare de tot...ce trece timpul..parca mai inainte ne spuneai ca abia ai ramas insarcinata...Doamne ajuta!
papa buuun
slimatei spune:
irina faci bine sa nu'ti obosesti ochii..ai grija de tine
imi cad ochi in tastaura..noapte buna la burtici,mamici si comorase ..
eu ma duc la "nani" cu zice fiimea, cand intradevar... non ce la fa pił...![]()
papa buuun
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri ...imi zicea ca ii e ud parul. |
....a mea cred ca s'ar fi pus pe un bocit..nu'i place sa ne legam de parul si in special tot ceea ce priveste capul ei..fata.....te cred ca esti obosita+ ca treburile casei normale si natuarale ..pp ca se impun...
am zis ca ma duc la nani..n'am glumit
slimatei spune:
'neatza..am venit cu
-ua...

ali..pe unde umbli--?
papa buuun