Mamici si Gravidute Italia (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

am terminat si eu treaba.la tanc ca maine vine tata cu niste prieteni.acum ma gandesc cum sa distribui paturile sa ajunga pentru toti.
Dani de-abia asteapta sa mearga la aeroport sa-l ia pe tataie.a innebunit-o pe sora-sa cu planurile lui.
va fetelor si ma duc sa-l scot pe Dani de sub dus ca are 1 ora de cand se mureaza acolo

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

insomma... o tineti int-o distractie vad...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

irina ce ne mai spui?
andreea imi pare rau de intamplare..poate azi n'o mai fi sa puteti sa va simtiti si voi mai bine..da' eu tot n'am inteles voi sunteti acum in vacanza undeva sau e aproape marea ..sincer sunt dezorientata..habar n'am ce sa'mi imaginez...tot stau si ma gandesc cum ar fi in situatia mea..ca m'as duce dupa amiaza la mare..ca eu stau la 1 jum -2 ore de condus..depinde de trafic..brrrr...zi de zi..e obositor tare...si asa am fost si noi anul asta 2 dimineti numa' si greu ne'a fost si noua si lui stfey ..mai ales la plecare

va pup o zi buna tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

vad ca ai aparut si tu irina..si continuii cu intrebarea..ce ne mai spui?
petro este mamica unei fetite superbe care ne'a fregventat pentru ceva timp si in acest timp ne'a ajutat mult si la facerea userului..si cu multe sfaturi si pareri pro si contra... si cred ca de la o discutie mai aprinsa in trecut... s'a suparat pe noi si nu vrea sa ne mai onoreze cu prezentza...mie una imi pare rau...dar e decizia ei..poate macar ca ne citeste din umbra..iti trimitem cate un si tie si printesei tale
numai bine si daca esti in vacantza..va urez distractie placuta si numai bine!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-eu nu sunt in vacantza,stam aproape de mare...ma rog,fac cca. o jum. de ora cu masina.Apuca sa stau o ora jum. cu Ambra pe plaja,dar merita...cand o vad cat e de fericita,ma gandesc ca nu am nici un drept s-o tin in casa...chiar daca mi-e greu singura cu ea,ca de abia o pun inscaunel in masina,sa nu mai zic de altele,acum ca creste burtica...

va pup,revin mai tarziu,dupa ce ne intoarcem de la mare...

andreea, Ambra si 17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
va salut si eu din fuga,sunt la munca.
La noi e tati in vizita si suntem ocupate.
Ieri am fost la piscina si i-a placut la Delia ff mult,numai in apa a stat.

bine ai revenit slimatei! si fetele noi.
am vazut poze cu Stefy mica frumoasa si marisoara deja.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daraban

....Ieri am fost la piscina si i-a placut la Delia ff mult,numai in apa a stat.....

stim si noi broscute din astea
multumim...dulceatza ta

papa buuun

Mergi la inceput

ai dreptate andreea ..ideea e ca se merita daca sunteti mai aproape...mie imi pare rau ca tb sa strabat aproape 200 km dus si intors d e fiecaredata..ar fi si mai aproape..nu cu mult cu cativa km..dar nu e asa frumos..toti se planag ca e mai murdara apa..bla,bla,bla..asa ca noi am descoperit locusorul asta placut tare..si mergem mai mereu acolo chiar daca e la capatul lumi..cel putin asa ni se pare...
sa speram ca vii si ne spui ca a fost mult mai placut azi
va

papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Gata,terminasi treaba,o parte de fapt,dar nu mai am nici un chef de la caldura asta.

Stefi mai intrebat probabil in timp ce scriam si eu mesajul.Eu deobicei pana trimit un mesaj dureaza vreo jumatate de ora di cauza baiatului,uneori nici nu mai trimit ca imi inchide fabian calculatorul cand mie lumea mai draga.Da gata am mutat unitatea sper sa nu mai ajunga la eaca sio fura tare.

Ce sa mai spun,maine dimineatza is hotarata sa ma duc sai duc urina la analize,miam pus si ceasul Fabian circula toata ziua prin cas,iar cand ajungem in parcvrea numai in leagan.In seara asta nu mia mancat nici macar laptele.E cald si pentru el,ce pot sai fac

Am inteles carei treba cu petro.Ce sa zic, imi pare rau,eu nu am cunoscuto

Va si va spun noapte buna.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput