Mamici si Gravidute Italia (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-stai linistita,ca va fi bine.Important e sa te simta pe tine linistita,ca daca esti agitata tu,e si Fabi.Eu cu Ambra nu am avut probleme...i-am respectat programul de masa (am incercat sa duc de aici paste,faina de cereale,etc...)si de somn,si a fost f. linistita.Mi-a dormit mai bine acolo,ca si aici,ca iesem in fiecare seara cu ea...Anul trecut a luat un virus intestinal urat (cred ca din apa de baut),dar anul asta am stat la tara cu ea,si nu a avut nimic,manca de ma speriam...

Am plecat ,ca se face tarziu,si nu mai ajungem la mare...

andreea, Ambra si 17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Andreea la tara e altfel,si eu abia astept sa ma duc.Ei o sa fie bine.

Cu chestia ca nu mananca si numi ia in greutate,am gasit un site unde are niste grafice de crestere,si am pus datele baiatului si e numai bun asa cum e el.Deci concluzia e ca sunt o MARE paranoica .Probabil toate astea si din cauza ca nam pe nimeni langa mine care sami spuna ca e bun asa,ca fac totul cum trebuie.Ei la al doilea bb am sa stiu mai multe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20
....Deci concluzia e ca sunt o MARE paranoica .

Probabil toate astea si din cauza ca nam pe nimeni langa mine care sami spuna ca e bun asa,ca fac totul cum trebuie.Ei la al doilea bb am sa stiu mai multe[/blue][/i]

stai linistita cu toate asa suntem ..mbe...unele mai mult sau mai putin

sincer iti spun ca nu iti trebuie pe nimeni..ascultati instinctul si asa e la al doilea cu toate cred ca deja avem mult mai multa sigurantza

o sa fie totul bine doar daca zici ca andreea(sa nu te agiti tu in primul rand ...gandeste pozitiv
apropos cum a fost la mare..v'ati distrat?

va pe toate si noapte buna...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

am terminat si eu treaba.la tanc ca maine vine tata cu niste prieteni.acum ma gandesc cum sa distribui paturile sa ajunga pentru toti.
Dani de-abia asteapta sa mearga la aeroport sa-l ia pe tataie.a innebunit-o pe sora-sa cu planurile lui.
va fetelor si ma duc sa-l scot pe Dani de sub dus ca are 1 ora de cand se mureaza acolo

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...va raspund pescurt k sunt ff obosita,caldura asta ne omoara...

andreea:felicitari pt vestile bune de la gine...200gr..ce grasunel e bb...va tin pumnii sa ramana sa aveti pereche!apropo..de ceea ce am vb noi,se anuleaza totul...iti explic la tel...nu-mi mai fac planuri pe viitor!

stimatei:ai recuperat nu gluma..ms pt gandurile bune...cu siguranta ii va trece gelozia la Briciola cand broscuta va mai creste si se vor juca impreuna!

nicki:ms pt aprecierimai era ceva de spus dar nu-mi aduc aminteraman datoare!

ma duc sa-mi intind parul...pana nu adorm cu laptop-ul in brate!

noapte buna tuturor!la mamici,burtici,bbii...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

neatza haideti la cafea
la multa ...

Citat:
citat din mesajul lui ely2304
....stimatei:ai recuperat nu gluma..ms pt gandurile bune...

da..dar tot am uitat sa zic cate ceva...am vazut niste pozici frumoase cu o mami frumusica foc si o dulceatza de bebelus..sa traiasca si sa fiti fericite..multa,multa fericire va doresc..sunteti superbe!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-te-am vazut,degeaba te ascunzi
E normal sa fii asa,doar ii vrei binele puiutului tau...e drept ca sunt unele care nu se streseaza,treaca-mearga e bine oricum...Si eu sunt ca si tine,cu toate ca sunt constienta ca exagerez,n-am ce face...daca asta simt,ce sa fac?Pe mine m-a invatat rau Ambra,ca a mancat tot timpul f. bine,si daca se intampla sa aiba zile in care nu mananca,ma stresez,de zici ca ce probleme are...

ely-imi pare rau ...lasa ca vorbim la tel.

stefania-a fost bine la mare,stam doar in apa,ca seamana cu mine Ambra...de abia o aduc acasa...M-a enervat o tampita,care are o fetita de aproape 2 ani jum.Nu e prima data cand o intalnesc,si fata ei arunca cu pietre in apa.Problema e ca arunca inspre Ambra,si daca ii da in cap,nu stiu zau...data trecuta i-am zis ca poate o loveste pe Ambra si mi-a raspuns :,,E mica,are doar 2 ani..."Ce cretina...bineinteles ca daca nu ii zice nimic,nu are de unde sa stie fata ca poate face rau cuiva.Ieri a reusit pana la urma sa arunce cu nisip in noi,cu pietrele nu ne-a nimerit .Ce oameni!.Azi o sa incerc sa ma pun mai departe de ea,cu toate ca e mica plaja,si nu am de ales...

andreea, Ambra si 17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bunaaa

de petro (abramburika) ce mai stiti?? a venit din concediu???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

buna lavinia...de petro nu mai stim nimic demuuuult.....ce mai stiam de ea de pe la bulgarasi...dar cum nici eu nu am intrat de mult tare pe net deloc..nu mai stiu nimic...
voi ce mai faceti?cum e Iasminica..?
ce mai combina?

papa buuun

Mergi la inceput