Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bionda Da chiar ce-au avut toti copii in noaptea asta?!!! Cu nervii stau si eu mai prost din pacate http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
slimatei spune:
| citat din mesajul lui chiccutza ciao fetelor!noi suntem in zugraveala ![]() ![]() ![]() va pe toate.MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/ |
ati terminat treaba..cum e?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui tatto Hello fetelor, bine va-m gasit. ![]() ![]() Sintem obosite, astazi am ajuns acasa dupa o saptamina de relax.Am fost la mare (la Santo Stefano mare),numai eu cu ficamea.Alessia s-a distrat foarete mult,a fost cam greu in primele zile pt. ca ii era frica de apa, in momentul in care a prins confidenta cu apa nu reuseam s-o mai scot afara. Parca i-mi pare rau ca s-a terminat vacanta. De miine ne apucam din nou de facut cutii si cutiute pt.ca la sf.luni schimbam casa. Cum reusesc sa am putin timp liber am sa pun poze de la ziua alessiei si de la mare. Va pe toate si a presto![]() ![]() Noapte buna. ALESSIA 1/08/2007 http://tatto.weblog.ro http://en.fotoalbum.eu/tatto |
bine ai revenit..ati fost in Monte Argentario,Grosseto?
te cred ca a fost placut..
am vazut pozici cu mami frumusica si fetitz asemenea

scz nu prea am inteles in ce consta blogul tau...'is cam
dar pana la urma am gasit si 2 foto
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui kemsy Hello!! Salutari din provincia Pavia Astazi am condus ![]() ![]() ![]() 30 km, dus intors (totul bine, dupa opinia mea de sofer profesionist, exceptand o intrare totaaaaal neinspirata pe o straduta, unghi de 90 ![]() ). Dar am prins curaj!!In rest, vad ca lumea e la mare (sau a fost), la Roma, in zugraveli, acasa...etc! ![]() Monica, cum iti este, ce face Denis??Este cuminte ca un ingeras, papa bine (asa cum o sa fie si Loris Duminica placuta tuturor! ![]() Gianina 32+ cu Loris StefanLoris Fotografii |
felicitari !!!pt cei 30 de km..ai sa vezi ca o sa-ti fie din ce in ce mai usor
slimatei spune:
cred ca ma opresc cu scrisul aici as mai vrea sa spun multe dar ....
daca nu risc sa schimb cap singura...

va pup

si numai bine tuturor!

sper sa dati pe aici cat mai des..sa nu ma lasati sa vb chiar singura ..cat oi putea si eu sa fiu pe aici
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Pot sa intru si eu in clubul acesta de mamici italiene? sunt nouaa pe aici prin forum.....pt ca abia acum am gasit un pic de timp sa vad cum sta treaba...mai am multe de invatat despre forum...dar cu ingaduinta voastra o sa progresez. Ma numesc Mina si locuiesc in TORINO din 2003.Anul trecut am ramas insarcinata, in aprilie pe 10 am nascut un baietel...se numeste Nicholas Claudiu si are 4 luni implinite.Ce sa mai zic: am 33 de ani, mai am o luna de maternitate dupa care trebuie sa merg la munca....si imi pare bine ca in sfarsit o sa pot vorbi si eu cu cineva despre bebelusi si experiente noi in ceea ce ne priveste pe noi femeile.....Multumesc! ![]() |
n'am reusit
sa ma loghez...am vrut sa te bag pe listuza...mai incerc poate gresesc undeva
papa buuun
Irina20 spune:
Ciao fetele!
Andreea ma sperie plecarea in tara,nu stiu cum va reactiona Fabian,sper sa fie bine.
Stefania pe mine ma preocupa faptul ca nu prea imi mananca baiatul,dar de vreo 2 zile a inceput sa manance,bag in el vitamine si suc de morcovi cu portocale dimineata,si a inceput sa pape![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
slimatei spune:
| citat din mesajul lui Irina20 Ciao fetele! Andreea ma sperie plecarea in tara,nu stiu cum va reactiona Fabian,sper sa fie bine. Stefania pe mine ma preocupa faptul ca nu prea imi mananca baiatul,dar de vreo 2 zile a inceput sa manance,bag in el vitamine si suc de morcovi cu portocale dimineata,si a inceput sa pape |
ma bucur ca a inceput sa pape Faby... si eu tot cu vitamine procedez..dar numai in caz de fortza majora, cand vad ca trec deja vreo 2 zile decand nu mananca bine sau deloc...ei mai au si ei perioade..rosu in gat..cald..etc..
cum plecati in romania?
depinde de la copil la copil..pe stefy schimbarile o termina..am fost noi 2 zile la mare..si am vazut ca era strana rau de tot...pana ce si'a intrat in ritm..of mama...
un pic confuz va fi ..asta nu o putem evita..dar sa plecam de la ganduri pozitive

papa buuun
mamiciitalia spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Pot sa intru si eu in clubul acesta de mamici italiene? sunt nouaa pe aici prin forum.....pt ca abia acum am gasit un pic de timp sa vad cum sta treaba...mai am multe de invatat despre forum...dar cu ingaduinta voastra o sa progresez. Ma numesc Mina si locuiesc in TORINO din 2003.Anul trecut am ramas insarcinata, in aprilie pe 10 am nascut un baietel...se numeste Nicholas Claudiu si are 4 luni implinite.Ce sa mai zic: am 33 de ani, mai am o luna de maternitate dupa care trebuie sa merg la munca....si imi pare bine ca in sfarsit o sa pot vorbi si eu cu cineva despre bebelusi si experiente noi in ceea ce ne priveste pe noi femeile.....Multumesc! ![]() |
si noi ne bucuram ca esti printre noi
Irina20 spune:
Stefi eu cu baiatul ne ducem cu avionul ,sotul vine cu masina si cu cumnatii mei.La intoarecer venim cu sotul cu masina
acum sa vedem,nu putem sti ce va fi acasa.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

32+ cu
Loris Stefan