Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicky09 spune:
Neatza...tuturor fetelor..... Ce mai faceti? Ieri la 12 am ajuns de la munte. Of ce caldura e la Torino! Mori pe picioare nu alta! Nicholas a adormit abia la 1 de noapte din cauza asta. Acolo abia se acomodase cu aerul si a trebuit sa plec...cand tocmai incepuse sa doarma mai mult de o ora..adica 2 ore si 3 sferturi
....Ai vostri bebei cum dorm in timpul zilei? O sa citesc totul din urma acusica....ciao ciao!
Berarpiri spune:
'Neatza!
stefania-ti-am trimis pm.
Revin mai tarziu,ma duc s-o trezesc pe Ambra,ca altfel doarme pana la 12...
andreea
,
Ambra si
17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Nicky09 spune:
Irina, nu stiu de ce lumea zice ca ar fi fetita....probabil pt ca are o fatzuca dulce, dar Nicho e baiat, oricum sunt obisnuita cu confuzia asta...ma bucur chiar cand cineva o face,sunt mandra ca e frumos ca o fetita...multumim de complimente .........................................................Katya, multumim de complimente, crestem asa de repede, avem 4 luni jumate si deja 7 kg...papam doar lapticul de la mama, hi hi hi ce bun e...dar cateodata facem atatea mofturi...si ne intindem si refuzam sa mancam..in sfarsit ..e bine asa.Copiii la care eu imi obtin salariul sunt maricei acum: davide are 9 ani , andrea 6 ani, iar gemenii claudio si federico implinesc 4 ani in octombrie. Eu muncesc acolo de cand davie a implinit 5 ani,iar gemenii erau in burtica si aveau 3 luni...practic i-am crescut pe toti...is disperati acum ca sunt in maternitate...
Berarpiri spune:
stefania-asa merg treburile la noi,nu sunt organizati DELOC,sunt indiferenti...si uite asa se fac niste cozi la ambasada...bine ca ati rezolvat,in sfarsit.
Nici la Ambra nu-i place s-o spal pe cap,atata scandat avem cand ii fac dus...incerc s-o invat sa se uite in sus,cand o clatesc,dar nu merge de fiecare data...m-am mirat si eu ca nu a plans cand am bagat-o cu capul sub apa,la mare...
irina-voi in cat plecati acasa?Cred ca mai ai putin si tu,si mergi in vacantza...
kemsy-asa eram si eu,pana sa o am pe Ambra,nu transpiram,acum s-au schimbat toate...nu ma mir,cand ma gandesc prin cate a trecut organismul meu...sper sa nu se mai inrautateasca treburile dupa a doua nastere.
nicky-Ambra doarme cam 1-2 ore dupa-masa,depinde...daca o trezezsc dim. tare,doarme si 3 ore...
Ma bucur ca v-a placut la munte,si ca v-ati simtit bine.
andreea
,
Ambra si
18+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
andreea
grijulie
stiam ca tb sa schimb capitolul..si asteptam macar sa ajungeti la 20 de pag...cat despre schimbat nu-i mare lucru..nu'ti ia asa mult timp...odata ce te obisdnuiesti..intr-un min e gata![]()
stiam parola.. eu am pus pe lista pe nicky
...apropo un
la "fetitza"![]()
si bine ati revenit!
parola am aflat'o de la ioana...am stresa'o la telefon in vacanza ..tocmai cand dormea si piti..ups...imi pare rau...sincer 'is tare curioasa sa stiu de ce a schimbat parola..intr'un fel, eu banuiesc...
uf..ce m'am incalcit...pe aici
va
o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Nicky09 spune:
Berarpiri, dulcineea ta e maricica acum si e normal cred sa doarma 1 ora 2 ziua, dar ce ma fac eu cu Nicholas ca are doar 4 luni jumate acum si doarme, nu zic ca nu....dar acum cred ca e in puseul ala de crestere ca mi se trezeste din ora in ora aproape noaptea ca sa manance..
si e si foarte agitat.Trebuie sa schimb sanii o data la 3 minute....si o facem de cateva ori pana sa se linisteasca si sa traga el cum trebuie.Mai e si caldura si vad efectiv cum se chinuie sa o suporte, mi-e asa mila de el!
Nicky09 spune:
Slimatei-multumesc ca ne-ai introdus pe lista,suntem onorati.Nicholas e nascut pe 10 aprilie 2009.As bea o cafea cu cafeina acum....dar alaptez si nu am voie.....oricum sa stii ca in momentul cand citesc pe forum considera-ma alaturi la muuuuulta cafea si pe mine.Multumesc.As vrea sa stiu si eu cum se trimite un pm si ce este acela...inca o data cer scuze pt ignoranta in ale forumului....mai am de invatat.
Nicky09 spune:
IRINA-imi spui te rog ,modul tau de a pune poze aici pe forum?As vrea sa procedez la fel si eu....parca e mai usor decat pe photobuket.Multume.sc mult