Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 13
chiccutza spune:
NICKY,PAPUSHICATA bine ati venit!
eu il astept joi pe tatal meu sa vina in vizita
.de-abia astept sa vina,sa-mi ia putin locul in bucatarie
(e bucatar de meserie).
PAPUSHICA eu am mers intai la un consultoriu sanitar,mi-am ales un ginecolog si el m-a indrumat sa fac toate vizitele.
fetelor va
si pe curand.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
Nicky09 spune:
O sa ma mai chinui cand revin de la munte ..adica peste o saptaman. Va pup si aveti grija de bebei si de burtici!
Nicky09 spune:
Ciao chiccuza.....imi pare bine de cunostinta....poate imi zici si mie cum ai pus tu poze ca sa pun si eu...multumesc....va cer scz ca nu mai am timp sa stau... si plec o saptamana la munte...dar imi iau revansa cand ma intorc.pupici
chiccutza spune:
Nicky,trimite-mi pm cu mailul tau si iti explic
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
Irina20 spune:
Neatza

Cris,stai linistita ca nui tarziu,si cu tesera,nu tiam spus sa mergi cu tesera sotului ci sa mergi cu actele sotului,dar acum nu stiu ce sati spun ,faza e ca tu lucrezi iar sotul nu primeste banii aia cum ca are sotie .la mine eu nu lucrez si primeste acei bani,nus multi dar asta e.
Nichy trebuie sa intri acolo unde vezi pozele si dai linkul respectiv.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
hello fete dragi
ce harnicute ati fost ![]()
Papusico-bine ai venit in grup si tu si Niky
cind am timp va trec pe listuta si imi lasati atunci datele daca nu le mai gasesc ![]()
noi tot la plimbari,la festa,la picnic si inca n-am plecat in villagio,cred ca upa masa sau maine
citesc ce ati mai scris si da de revin
mami de Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
Andreea-ai grija de tine si incearca sa nu ridici
sa nu te mai doara mijlocul
si pe Ambra
bafta la eco azi
asteptam vesti
Bionda-super ca ati recuperat banii,parca daca incepi sa misti ceva parca alt chef mai ai nu? noroc cu casa sa puteti face la ea incetuc
si de bebe asa zic si eu fiecare are ritmul lui,nu-l poti forta
pe mine ma dispera pediatrul odata crestea bine odata era sub linie-pai i-am zis de 10 ori ca sintem inalti si slabi si ea cum sa fie grasuta? daca tatas-o are 1,89 si slab
Nelia-te pup si acomodare rapida in ro,cum te mai simti? cum ai calatorit?
asteptam vesti si de la tine de la eco ![]()
Kemsy-ce fain ca mai stai cu verisoara ta!
sa te relaxezi ![]()
doamne ce putin mai ai
p.s-am gasit parfum de masina tot asa ca numerele dar f mic de agatat in masina si cu nume si era si cu Loris,m-am gindit la tine ![]()
Slimatei-tu tot mai rarut,deja te.-ai obisnuit sa lipsesti si tu
incet nu mai scri deloc ca multe alte fete
ca Micio de ex ca tot intrebati de ea,Micio hai pune-te pe scris si tu
ti-a terminat Eduard cerneala?
si pe voi!
Irina-bafta in continuare
si noi mai jucat da non gira niente proprio
hai ca mai ai putin si mergi acasa ![]()
Tatto-felicitari ca ai reusit cu Alessia,sper sa mearga tot mai bine
Monica-felicitari pr micul crestin
sa va traisca
sa ne spui cum ai calatorit cu el asa micut,nu cred ca ati avut probleme
Ely-o sa-ti mai explic cu gelosia in viziunea mea
cind am putin timp mai mult
acum tot pe fuga sint
sa-mi amintesti
si pe tine si pe Denise scumpa
Papusica-sarcina usoara
si eu am mers la consultorio familiar,iti convine ca nu platesti decit f putin citeva analize care sint cu plata in rest toate gratis,eco faceam la privat ca la stat nu sint locuri in veci
iti recomand consultorio decit sa dai 150 de euro pe luna la privat cel putin
acum nu mai stiu ce ati mai scris,sper ca nu am uitat pe nimeni
va pup si sa ne auzim cu bine
mami de Giulia -20 iunie'07

nu se vede nimic....ce ma fac?