Mamici si Gravidute Italia (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

kemsy-am vazut burtica.Chiar ca mai ai putin...si eu am pantaloni ca si ai tai (cu elastic sus) ,sunt f. comozi.

nicky-sa va traiasca bb scumpic!
Te cred ca ti-e groaza sa incepi serviciul,e asa de mic puiutul tau...

katia-credeam ca ati fost plecati....Atunci va mai spun inca o data vacanta placuta !
Nu am mai ridicat-o pe Ambra,si tot degeaba.tot ma doare coloana...e de la sarcina,tre' sa am rabdare pana trece...De abia astept ecografia,acum nu mai e mult pana dupa-masa...

andreea, Ambra si 17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

ely-voi ce ati facut zilele astea?Banuiesc ca doar in familie...Denise ce face?Demult nu te-am mai intrebat de Briciola...cum se comporta?Sta la voi,sau la soacra?Mai doarme in pat cu voi?

cris-bine ai venit!
Si eu am procedat la fel...cu trimitere de la medicul de familie,am facut testul de sarcina la spital(costa 6 euro).Apoi mi-au dat libretul,si cu el fac toate analizele,controlul luna,si ecografiile gratis.Sunt multumita,se comporta f. frumos cu mine...asa a fost si cu prima sarcina,nu ma pot plange de nimic...

irina-ai facut bine sa insisiti pt. analize,asa stai linistita...ai reusit sa mergeti azi sa duceti urina?

O sa intru diseara,sa va spun ce mi-a zis la ecografie...
Pana atunci,o zi buna!

andreea, Ambra si 17+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna tot pe fuga...?

bun venit noilor fete

scz dar am citit pe diagonala...as fi vrut sa mai adaug si eu cate ceva..macar sa fi reusit sa vad si eu cateo poza ceva...

ioana cred ca ai dreptate-...desi nu e cu intentie ca incep sa ma indepartez..incet incet vad ca cam asa se intampla..e si lipsa de timp dar f. mult de organizare...
mi'am cam iesit din ritm..nustiu ce e...ar fi mai multe ele...

in acest timp am mai muncit ..am mai stat pe tusa...am o gramada de dileme...muuulte lipsuri...etc..pt o sa am timp sa va explic intr'o zi...
intre timp
am reusit de am pus cateva foto ..ca tot m'ati tras tareee de urechi

va pup numai bine fetelor sper sa ne revedem cat mai curand !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am pus si linku-urile....

acum imi dau seama ca voi nu ne'ati mai vazut tocmaai din aprilie

mai

iunie-iulie

va

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello girls
Nicky-nice to met you
ce dulce baietel ai,sa va traiasca
sper sa te descurci cu el si sa faci baby sitter la toti...
ce virsta au copiii?
Slimatei-asa gagico mai gaseste vreo 5 minute sa mai intri
sa nu dispari si tu,acum cu timpul gasesti tu sa-l gestesti sa ai citeva minute
eu intram si cind lucram
din grupul vechi sintem 2-3-4 maxim in rest vezi si tu ca toate s-au suparat pe rind si s-au plictisit
si mie mi-ar placea tare mult sa mai stiu de unele fete dar ce sa faci....asta e....se non si la sentono.....
nu te lasa si tu
ce scumpa e Stefi si ce mare a crescut deja si tu arati bine
chiar ca erai in urma cu pozele
pe amindoua
Ely-ma bucur ca ti-au placut pozele
ms de complimente
revin dupa concediu cu poze noi
intre timp le astetam pe ale tale
Andreea-poate vi cu vesti de carucior
abia astept sa-mi spui cum a fost
am gasit oferta la casa mobila de inchiriat
e fain ca ai toate utilitatile
angolo cottura cu salon,dormitor,camera copii si baie cu dus
cred ca o sa fie frumos,si anul trecut tot asa am luat un bungalow si era super
Irina-incearca sa stai linistita,nu te mai stresa imediat mergi acasa
analizele o sa iasa bine,ai sa vezi
i-am luat la piti set deala de printesa cu bagheta magica papucei,coronita,inel,colier si manusi de dantela,poseta si bratara stiti voi seturi dealea
nu va spun ca am iesit la pizza si numai asa conciata a vrut sa iasa cu toate pe ea cu papuceii cu toc si maricei e de toata coma,noroc ca am descaltat-o si i-am pus papuceii linga ea in carucior sa vada ca sint ai ei,striga cum ne apropiam cind am vrut s-o schimb mio mio si era gata de plins asa ca am lasat-o cu ele impopotonata la pizza apoi acolo si le-a dat toate jos le-a pus linga ea si a mincat cumintica tare
am plecat la pregatit bagajele

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..iarasi intru in sch3..dar nu pt k asa vreau ci pt k asa am tp-ul "organizat"...bblina e la comanda..iar eu execut!
andreea:briciola este bine,putin geloasa in ultimul tp si pe buna dreptate k nu am prea avut tp de ea...pana am plecat in concediu a dormit in casa cu noi,dar nu in pat pt k lasa f mult par...cred k sunt 2 luni de cand nu se mai suie in pat...am inchis usa la dormitor seara,in final am reusit sa o dezvat desi noaptea saracuta dormea tot langa usa de la dormitor,cateodata si acum..cand ma trezesc noaptea sa o alaptez pe DENISE si ies sa merg la toaleta sau in cealalta camera unde am toate lucrurile dau peste ea,k sta ghemuita toata langa usa,dk las usa deschisa doarme sub pat sau pe covoarele din dormitor dar nu o mai las pt k face deranj!in rest ziua sta in gradina la soacra,si tot acolo doarme de 2-3 ori pe saptamana...am tot zis k nu o mai iau in casa dar ma doare sufletul cand o aud cum plange...k sa nu-ti mai zic k dupa 15zile lipsa am gasit-o vai de ea,slaba saraca..cred k tanjea dupa noi1asta seara am vrut sa o duc afara la nani,cand a vz k am deschis usa s-a asezat cu botul pe labute si a inchis okii,apoi incet-incet cand m-am intors cu spatele s-a ascuns!acum doarme langa mine pe canapea..ce sa-i fac k doar e si ea un sufletel...nu o pot lasa balta mai ales k am crescut-o de cand avea numai cateva zile!uffff ce m-am intins...voi cf,cum a fost astazi la eco?ce vesti aveti?totul ok?cum au reactionat sotul si AMBRA?tu erai la fel de emotionata?

nicki:felicitari sa-ti traiasca baietelul k tare dulce este,parca seamana cu tine la prima vedere..nush...cel mai dulce este cand zambeste la 5zile!cat cantareste la 4luni?lungimea?cum o sa-l alaptezi cand mergi la servici?ufff nu as vrea sa fiu in locul tau...

[font=Arial Black]katia:am sa incerc sa mai adaug cate ceva dar nush cand,programul este acelasi pt net de la 17..la 09 dim dar din pacate seara sunt prea obosita si nu mai am atata rabdare pana se incarca,mai ales k de ceva tp mere tare greu...unde mergeti in vacanta?cat stati?se poate spune si cat platiti?mi-ar place si mie dar sotului ii este oarecum teama,pt k sufera de cald este obijnuit la conditiile de acasa!spor la bagaje..distractie placuta!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

andreea:Denise este bn,DOARME SI PAPA..meseria eiscaunul e ok face aproape in fiecare zi...noi am stat pe langa casa zilele astea,plictiseala mare,duminica am fost sa mai cumpar cate ceva pt bblina(palestrina nu am luat ink)dar dk ma crezi s-au dus rpd banii pe facturi,cumparaturi pt casa,am developat muuullte pozici,m-am ocupat putin de Briciola k era putin bolnavioara(alergie la alimente,k soacra ii dadea numai resturi sa pape...chiar dk i-am lasat cutii cu carne,salam si orez special pt ea)..si cam atat...am vb cu sotul..m-a intrebat adresa ta...clar k nu am stiut sa-i spun care este!acum iti spun eu...mi-o lasi pe mess k poate cine stie iti rezerv vreo surpriza dk ne ajuta dd...gata k se inchid okii..ma duc la nani...astept un beep de la tine...la toti3...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

buna seara
ely / imi pare rau pt briciola, sper sa/i revina. De gelozie cred ca sufera toti catelusi. Tina, asa se numeste catelusa mea este geloasa chiar si daca sta sotul meu langa mine.Am vazut pozele Denise este o scumpa.

Azi cred ca de la oboseala , am inceput sa ma cert cu toti la servici.....ufff...cum e perioada concediiilor....muncesc mai mult ca de obicei. Am dormit toata dupa/amiaza....pe saracuta Tina nici macar nu am scos/o la plimbarica , i/am dat doar drumul singurica prin curte.

Salutari la toate mamicile si burticile..Multi pupici

Mergi la inceput

ely-ma bucur ca e bine Denise.Maine dim. dau bip,dupa ce ne trezim.

La ecografie a fost f. cumintica Ambra,se uita ciudat la ginec. ca,mi-a pus gelul pe burta...A zis ginec. sa stam linistiti,ca e totul bine,dupa masuratori e totul normal,bb are 17 sapt. si 5 zile,si cantareste cca. 200 gr.A zis ca ,,sembra maschio",dar inca e micutz,in plus nu statea locului bb...asa ca asteptam urmatoarea eco,poate se va vedea clar...

irina-am intrebat de durerea la coloana,si a zis ca e normala.Asa ma gandeam si eu,ca si cu Ambra am avut-o,de abia ma ridicam din pat,ma ajuta sotiorul...

Noapte buna,la mamici,pitici si -ici!

andreea, Ambra si 17+

Mergi la inceput