Mamici si Gravidute Italia (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicky09 spune:
ELY, poze o sa pun cu siguranta sa va arat mandretea mea de baiat, dar cand o sa invat sa pun.Daca puteti sa imi sugerati ceva, eu sunt dispusa sa invat.Lucrez cu cun ciontract indeterminat, am dreptul doar la 5 luni de maternitate, acum e terminata de fapt maternitatea de pe 11 august, dar mai stau o luna acasa pt ca am lipit di feriile ca sa mai stau cu bebele.deci pe 14 sept ....again to work!
Nicky09 spune:
Kemsy,ai o burtica tare dragalasa...sa fii sanatoasa...si a mea era la fel in aceasta perioada!Si ...curios cum toate gravidutele isi fac singure poze....cred ca toate suntem in aceeasi situatie: avem sotii la munca hi hi hi!cine altcineva sa faca?
ely2304 spune:
sal fetele...in sf am reusit sa intru la o ora cand mai bantuie si altii pe net
azi am avut o zi plina,cumparaturi,mancare ...
a mai ramas curatenia dar o las pe maine k nu au intrat zilele in sac.
andreea:sa va fie de bn cina la restaurant,sper k ati papat bn...apropo...vizita la spital o avem in octombrie im prima jumatate a lunii dar cine stie poate pana atunci se mai iveste si alta ocazie...1este cea despre care am vb noi...![]()
sa stii k mi-a mai trecut putin starea dar dupa o repriza de plans...aveam nervii intnsi la maxim...
pt fete cucuiete

katia:am vz pozicile..ff frumoase..semeni mult cu sora ta..ir piticul tau este un ingerash cu okii dulci si expresivi..p.s nu se vad kg de care spui,arati bn...ai putea sa mai "plamadesti"un alt puisor...![]()

irina:stiu k fructele contin vitamine,dar vroiam sa aflu dk este recomandat celor mici pe stomacul gol stiind k provoaca aciditate..apoi tu stii ce trebuie sa faci pt micutul tau,oricum cred k este ok cu kg-le si inaltimea pt varsta lui
kemsy:imediat ma duc sa vad pozicile si sa-mi dau cu parerea...atat de dor imi este de burtik mea
gata cumparaturile?
papushicata:bine ai venit printre noi,sarcina usoara si la termen.
eu am procedat astfel:dupa ce am facut testul si sezultatul a fost pozitiv,m-am dus sa-mi fac analiza la sange si urina pt a confirma rezultatul pt spitalul de care apartin(.u.s.l.e)am platit 6€..apoi mi-a fost dat carnetul de graviduta,in care aveam scrise toate analizele si perioada in care trebuiau facute( gratuit)..prima eco eu am facut-o la 12sapt pt k mai devreme spun ei nu se vede nimic,embrionul este prea mic..ecografia mi-au programat-o ei pt k eram la inceputul sarcinii,la fel si urmatoarea(pt 20sapt)era de datoria lor....apoi restul vizitelor,analizelor,eco le-am programat eu in functie de pirioada scrisa pe carnetelul de graviduta(o sa-ti scrie si ginecologul perioada exacta pt k pe foi scrie saptamanile,nu si datele calendaristice)oricum stai calma k te vor indruma ei...nu sunt atat de indiferenti,trebuie doar sa intrebi cu siguranta iti vor raspunde.depinde f mult de la zona la zona..dar sistemul este acelasi la .u.s.l.e,dk alegi privat se shimba totul..platesti ...dk te-am lamurit nu stiu, suntem aici dk ai nevoie
![]()

spune-ne mai multe desre tine...de unde esti,e 1bb,cati ani ai,unde lucrezi...sper k nu te deranjeaza intrebarile...numai asa ne puten cunoaste.
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
papushicata spune:
Buna.
Ely2304. Bineîn#539;eles ca nu ma deranjeaza intrebarile. si/ti voi raspunde cu mare placere. Eu locuiesc La Rovigo, provincia Veneto, am aproape 30 de ani, si lucrez la un restaurant aici in zona . In rest , ce sa mai spun sunt casatorita de 4,5 ani , si pana acum sunt doar mamica unei cateluse , Tina, *(pe care o ador)de un an.
Nicky09 spune:
Imi spune si mie cineva cum se activeaza contul de album ca sa pot pune poze....? multumesc!
Irina20 spune:
Papushicata dar nuti trebuie neaparat contract de munca ca sati faci tesera sanitara.e de ajuns ca lucreaza sotul.Eu nu am lucrat niciodata si miam facut,acum am tesera pe 5 ani.Mergi acolo unde iti face tesera si intreaba ce acte iti trebuie.
Apropo eu am mers vreo 3 luni la analize cu tesera expirata,habar naveam,daca nu mia spus nimeni nimic,nam dat importanta.
Ely ,la varsta lui da pot sai dau pe stomacul gol.Am doua zile de cand ii dau si deja se vad efectele
Plus ca eu diversificarea am inceputo cu suc de morcovi.Ce mai face denise?creste?
Papusicata cum pot sati mai spun? cami e tare incomod sa scriu tot numele![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
Irina20 spune:
Papushicata pe 18 aprilie trebuie sa nasti,ai 5 saptamani,ce frumos.
eu cred cas nebuna,cred ca sunt singura femeie care imi doresc sa fiu gravida![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
papushicata spune:
Scuze , era un nick cu care m/am inregistrat acum cativa ani.....
Ma cheama Cristiana, poti sa/mi spui cris e mult mai scurt.
Stiu ca daca lucreaza sotul pot sa/mi fac tessera , asa am si avut pana cand am inceput sa lucrez, dar si asta dureaza destul de mult. Oricum tb sa merg sa intreb la cabinetul medical, daca ma pot prezenta cu a sotului pana o voi avea pe a mea.oricum e destul de naspa pt ca saptama asta lucrez de dimineata si de liber nu prea am cum....Am deja 2 colege in concediu. UFFFFF
DACA mai astept o saptamana e tarziu. UM a fost pe 12.07.2009
ely2304 spune:
kemsy:ff frumoase pozicile...ai o burtik de toata frumusetea
iar tu nu pari schimbata deloc...
iti sta bn graviduta![]()
ely2304 spune:
cris:sa-ti traiasca catelusha..si eu am o catelusha se numeste BRICIOLA...E MAIDANEZA,sotul a salvat-o de mik era la cosul de gunoi,intr-o cutie..am adoptat-o...
intra pe: www.photobucket.it si inregistreaza-te acolo apoi descarci pozele..imi pare rau alte adrese nu cunosc...poate te ajuta si celelalte fete..care mai au conturi deschise...msj pt nicki![]()

irina:multumim de intrebare,DENISE este bn zic eu are65cm si 5,700kg...nu ma plang...pediatra este multumita si ea de cum evolueaza cresterea,asa k sanatosi sa fim...
cat stai in tara?